Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 42 368
  • 740
  •   1
Отговори
# 1
Кое олио за устни харесвате, освен на Катрис

# 2
Аз имам Lip oil by Iliano. Не е лошо като за бюджетно такова. Взех 2 на цената на едно преди 2 седмици някъде.
Ето това е и сега има промоцията гледам

# 3
Мъжките продукти (пяна , гел за бръснене) на Балеа са топ.

# 4
Благодаря за темата! 💐

Кое олио за устни харесвате, освен на Катрис
Устните ми са доста зле, сухи и напукани, въпреки че не съм излизала много, да не кажа изобщо по студа навън и днес получих поръчано преди нова година олио. Уж много хвалено, да видим какво ще направи за устните ми.

# 5
  • Асеновград
Олио за устни харесвам много на Nyx lip drip oil, въпреки че като консистенция наподобява гланц по-скоро но пък ефекта е като на олио за устни, и цветовете са им чудесни. Имат и безцветно.

# 6
От NYX изхабих едно такова, хубаво е, да

# 7
  • Бургас
Не са ли много мазни тези олиа?

# 8
Nuxe е мазно, Nyx e като гланц.

# 9
Благодаря за новата тема! Purple Heart
От старата тема още имаше коментар за Сънсилк и мен ме върнахте в училище. Бяха чудесни продукти.

# 10
  • Deutschland
Благодаря за темата 🌹
В Италия се продават Sun silk.
Останах без маска за коса, а сме на вилата. Мъжът ми отиде до Кауфланд. Дали там се продават Nature of agiva? Аз нямам понятие, защото рядко го посещавам. Мисля да подновя пак тази с маслина, дано не са я доразвалили.

# 11
Да, Фрау, в Кауфланд има Nature of Agiva.

# 12
Масло за устни, имам на Есенс, цветът е такъв какъвто е в опаковката, на Катрис при суочване се променяше и не посмях да си взема от тяхното.

Скрит текст:
И аз ползвах Сънсилк, зеления балсам без отмиване за къдрава коса, в ученическите си години, после много страдах като го спряха. Да, в Италия се намира, донесох си от там един.

# 13
Масло за устни, имам на Есенс, цветът е такъв какъвто е в опаковката, на Катрис при суочване се променяше и не посмях да си взема от тяхното.

Скрит текст:
И аз ползвах Сънсилк, зеления балсам без отмиване за къдрава коса, в ученическите си години, после много страдах като го спряха. Да, в Италия се намира, донесох си от там един.
И аз имам това не е лошо почти го изхабих, мисля сега да си поръчам на Nuxe.
П.П. То го имало в Софарма, супер после слизам да го взема. Аз имам балсам с мед на тази марка добър е, но не колкото на Avene cold cream.

# 14
Глас за олито за устни на Есен. Много ми харесва. Много рядко ми се случва да изхабя гланц/червила/олио, но с това се справих бързо.
Цвят Pink champagne ми е любим.

Общи условия

Активация на акаунт