Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 34 781
  • 528
  •   2
Отговори
# 1
Добре, че погледнах вчера приложението на ДМ и си взех серуми с намаление. Не следя до коя дата да валидни талоните и щях да пропусна

# 2
Добре, че погледнах вчера приложението на ДМ и си взех серуми с намаление. Не следя до коя дата да валидни талоните и щях да пропусна
Какви серуми си взе?

# 3
# 4
Може ли да кажеш малко повече за този на Ревокс с вит. С и за този с Ниацинамид на Скинциклопедия?
Доволна ли си и имат ли съответното действие?

# 5
Ревокса го ползвам сутрин и вечер. Не ми пресушава кожата, но и не са ми се махнали петънцата от слънцето
Ниацинамид ползва дъщеря ми, която е тийн без акне, но с черни точки по нослето и тук- там някоя пъпка Доволна е, купувам поредна опаковка

# 6
Г-жа Рамацоти ,много ти благодаря! 🌹
С вит. С не става ли кожата по-добро чувствителна? Това ме спира най-вече.
Но този с Ниацинамид ,ще си го взема да го пробвам. Харесах и един с хиалуронова киселина пак от Скинциклопедия.

# 7
Mavina, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива! Purple Heart

Продуктите на Ревокс мисля, че копират The ordinary, произвеждат се в България.

# 8
Mavina, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива! Purple Heart

Продуктите на Ревокс мисля, че копират The ordinary, произвеждат се в България.
Много ти благодаря! 🌹
Ще пробвам марката.

# 9
  • Пеликания
Само да имате в предвид ако ползвате сутрин Витамин С и ако излизате слагайте висока слънцезащита.
Аз от Revox съм по доволна. Имах с Ниацинамид и като го приключих взех на Скинциклопедия (все още го изхабявам, но не виждам ефект)

# 10
Здравейте! Препоръчайте слънцезащита за мазна и чувствителна кожа. В момента използвам слънцезащитата на Beauty of joseon, но ми запушва порите..

# 11
# 12
  • Варна
По повод серумите минавам да кажа, че от ниацинамида на Скинциклопедия съм доволна, по нищо не отстъпва на по- скъпите.
На Ревокс съм имала азелаинова не видях особен ефект от 2 тубички и я спрях.
Слънцезащитата им също ползвах 2 тубички - хубава, но неизгодна. Не икономична и съответно скъпа.
Ползвам на BOJ и не мисля да я сменям, добре ми е.

# 13
Здравейте! Препоръчайте слънцезащита за мазна и чувствителна кожа. В момента използвам слънцезащитата на Beauty of joseon, но ми запушва порите..

Много съм доволна от Loreal Bright Reveal SPF 50 за същия тип кожа.
Определено не запушва порите. Придава сатенен завършек и наистина изравнява тена.
В момента в Лили е на промоция заедно с другите продукти от серията.

# 14
На Ревокс съм имала азелаинова не видях особен ефект от 2 тубички и я спрях.

Чудех ѝ се на азелаиновата киселина на Ревокс, но вчера се отказах да я взема. Явно добре съм направила, щом след 2 опаковки няма ефект.

Общи условия

Активация на акаунт