Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 47 873
  • 612
  •   1
Отговори
# 1
Кое масло/ гланц за устни на Есенс или Катрис ще препоръчате от нивите серии? Не, че нямам поне 10....

# 2
Благодаря за новата тема.
Да се оплача, че приложението на ДМ не работи вече за операционна система 15. Направих всички ъпдейти и съм с 15.8 и пак не тръгва. Тъкмо бях стигнала нов талон.

# 3
Масло за устни това

Разкошно е, съперничи на тези от висок клас, от 60 лв. нагоре.

И аз благодаря за темата! 🌸

# 4
косата ми става хубава и начупена с него
открих го случайно в магазин за паралелен внос, не зная дали се предлага в обикновените дрогерии

Скрит текст:

# 5
  • Deutschland
И маските са хубави от тези серии Пантен, но много неикономични.

# 6
Благодаря за новата тема
Някой знае ли какво се случва с лимитираните гелове за бръснене на Балеа?
Отварям си последния от запаса и тръгнах да проверявам и виждам, че няма. Тях само лятото ги зареждат, нооо силно се надявам да се появят до есента 😕

# 7
  • При децата ми
Препоръчайте хубава бюджетна спирала? В момента имам две на "Essence", но са почти на привършване.

# 8
Lash Sensational Maybelline

# 9
  • Варна
Препоръчайте хубава бюджетна спирала? В момента имам две на "Essence", но са почти на привършване.

Тази ми хареса, случайна покупка.

# 10
Благодаря за новата тема! Purple Heart

Не знам до колко още минават за бюджетни, но аз препоръчвам тези две спирали:

Lash Sensational Maybelline
Maybellibe Sky High

# 11
Любимата ми спирала е зелената тумбеста на Голден Роуз, важно за мен е да не ми слепва миглите, с което тя се справя чудесно Simple Smile
На Мейбълин така и не успях да я харесам, много ми слепва миглите, а аз харесва по естествен вид.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 10:00 от Nona M.

# 12
  • Light of Zartha
А ако трябва да сравним lash sensational и sky high коя е по-добра? Аз от 7г някъде използвам първата и я харесвам ужасно много. Тези дни трябваше да си купя нова и се замислих за sky high, но реших пак да заложа на сигурно. Аз съм с дълги и тъмни мигли и търся просто обем и да не се размазва, както и лесно премахване.

# 13
А ако трябва да сравним lash sensational и sky high коя е по-добра?
Първата. Защо? Защото тушът изсъхва до твърдо състояние, за разлика от втората, която остава мека. Защото четката на втората в основата си, там където е втъкната в пръчицата, е мека и като се опиташ да разрешиш добре миглите с вече наплъстен върху тях туш, тя се огъва и бодличките не влизат между миглите да ги разделят, а се плъзгат по тях. Бодличките са твърде къси, за да разрешат добре, освен това, самите те също са меки. Докато извитата, с по-дълги и твърди бодлички четка на Lash Sensational, се справя отлично. Не знам как някой не би могъл да разреши миглите с нея! Ползвала съм десетки, да не кажа стотици спирали и за мен по-добра четка от тази на Lash Sensational не е имало!

# 14
Ако трябва да избирам между двете, то винаги бих избрала Lash Sensational, но от както пробвах кафявата на Essence друга не ползвам. Според мен с кафява спирала се постига по-добър естествен вид.

Общи условия

Активация на акаунт