Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 134
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Аз ползвах преди тази маска за коса. Доста е течна на консистенция. За мен е по-скоро балсам с по-интензивно действие. Харесах я заради цената и че изкара дълго време, но не съм я купувала в последната година.

# 46
Не ми харесва дори още мъча половин кутия ..имат и масло за коса което ми беше любимо

# 47
А маските на лорис хубави ли са ако може някой да ми каже

# 48
  • Deutschland
Преди доста години в темите харесвахме тази с чесън на Лорис.
На Евтерпа имаше една с перли вътре, беше страхотна. Отдавна я няма, спряна е, писах им а те ми предлагат друга. Не, мерси.

# 49
Здравейте, да ви попитам,може да се е случвало но някоя от вас Тази вечер си за закупих околоочен крем от Лили.Чак след като се прибрах установих,че кутията е празна.Чувала съм,че се краде доста в тези магазини,но не очаквах че ще откраднат крема и ще оставят кутията.Та ако отида утре и предявя рекламация дали ще я удовлетворят.Все пак ще е минал един ден.
на мен ми се случи същото , но в ДМ. Закупих околоочен много бързах излезнах от магазина и не знам какво ме накара да го отворя и кутията беше празна, веднага се върнах и обясних какво е станало и ако искат да си проверят камерите.Нямаше проблем смениха ми го.

# 50
И аз като Фрау да похваля на Лорис маската. За първи път я видях преди 10 години в Пени, има с чесън и със змийска отрова, много са хубави.
Редактирам се: има и с арган, не съм я пробвала
https://remedium.bg/industria-e-comercio-santa-thereza-1140/b

# 51
  • Deutschland
Последни дребни покупки преди ваканцията. Според мъжа ми все едно в Афганистан ще ходя, така съм се запасила. Страх ме е да не спрат този на Тесори, страхотен е.

# 52
Фрау, хубав ли е парфюмът с ванилия на La rive? Обичам ароматът на ванилия и му се чудя от много време. Бюджетен е и се чудя дали ще е траен.

# 53
  • Deutschland
В парфюмната тема за имитации беше хвален преди. Във Фрагрантика го спрягат за копие на Зара Гурманд и Coconut passion. Не съм го тествала още, ще пиша когато...

# 54
Момичета ,препоръчайте ми бюджетно релипидиращо олио!
Искам да го използвам за тяло. С чувствителна кожа съм ,склонна към алергии. Обожавам козметиката на Avène ,но за такова олио 40 лв. не ми се дават.
Ще съм благодарна ,ако препоръчате.

# 55
Препоръчвам ето това олио на Микса, използвам основно него под душа вече почти 10г. Много съм доволна, води се за бебета, не знам дали е релипидиращо, но в състава има SLS:

# 56
Janice_ ,благодаря ти ,че ми го припомни това олио.
Преди купувах само от него и бях много доволна.

# 57
  • София
Момичета, соления спрей за коса на Balea, на мокра или на суха коса се ползва?

# 58
  • Пловдив
Момичета, соления спрей за коса на Balea, на мокра или на суха коса се ползва?
Ни на мокра, ни на суха коса не успях да постигна желания резултат. Пробвах преди години на дъщеря ми и го върнах.

# 59
Момичета ,препоръчайте ми бюджетно релипидиращо олио!
Искам да го използвам за тяло. С чувствителна кожа съм ,склонна към алергии. Обожавам козметиката на Avène ,но за такова олио 40 лв. не ми се дават.
Ще съм благодарна ,ако препоръчате.

Препоръчвам това олио на ДМ, реално съдържа растителни масла за разлика от доста други "олиа" за тяло, вкл. на медицинските марки: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dush-olio-p4066447237603.html.

Общи условия

Активация на акаунт