Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 124
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Е, не се ли усеща, че кутията е празна!? Rolling Eyes

# 31
  • Deutschland
Боже, до там ли стигнаха?

# 32
Здравейте, да ви попитам,може да се е случвало но някоя от вас Тази вечер си за закупих околоочен крем от Лили.Чак след като се прибрах установих,че кутията е празна.Чувала съм,че се краде доста в тези магазини,но не очаквах че ще откраднат крема и ще оставят кутията.Та ако отида утре и предявя рекламация дали ще я удовлетворят.Все пак ще е минал един ден.

Този  пост ме кара да ви споделя и за друго, което се случва: да дадат твоя поръчка на чужд човек. Случи ми се с ДМ. Поръчах онлайн до магазин и като отидох да го взема - чудо! няма такава пратка при нас. След много ровене, включително и при спедитора, се оказа, че от ДМ магазина дали моята пратка на на някаква си жена, която в същия ден също получавала своя пратка. А въпросната си е взела и чуждата пратка и мълчи. Та, внимавайте и за това.

# 33
Странно, че са и дали чужда поръчка. Нали сканират QR код получен на и-мейл, не би трябвало да и се даде чужда поръчка, при положение че жената не предоставя този код...
Дано поне са ви обезщетили от ДМ.

# 34
  • на дъното
Аз много харесвам кафяви спирали и преди време купувах доста такива, но така и не улучих хубава кафява спирала. Която и да вземех, се оказваше, че само цветът е хубав, нищо друго - или се рони, или слепва, или беше суха, все нещо кофти. И спрях да търся кафява, взимам си само черни вече от години. Но ще потърся сега тази, която Мерилин похвали, дано да я намеря.
Здравей 🙂
Имах на Mon Reve кафява и доста добър цвят изглеждаше 😉Не са скъпи и ги продават в Ивисите 🙂

# 35
... но от както пробвах кафявата на Essence друга не ползвам. Според мен с кафява спирала се постига по-добър естествен вид.

Може ли снимка на спиралата?

# 36
  • Плевен
При нас в единия магазин сканират, в другия казват, че нямало нужда. Веднъж дадоха на друг човек част от моята поръчка, но като се установи, го намериха по телефона и добре, че беше съвестен и я върна. После ми подариха няколко пастета за кученцата за компенсация.
Онзи ден имах друг интересен случай. Пускам поръчка на името на приятелка и тя минава да я взема, защото имаме съобщение, че е готова.  Отива, казва името , искат й номер на поръчката, вижда се едно готово пликче, но й казват, че не е то. Казвам й по телефона да сканират бар кода, онези отказват. Отивам аз вечерта, стои едно пликче и нищо,че съм кьорава, виждам името. Питам тази поръчка от сутринта ли е готова - отговор "да"! Обяснявам какво е станало на обяд, продавачката каза, че не е била тя, не знае и замина при други клиенти. Като ви чета започвам да си мисля , че може и да са дали моята на друг и затова така да се е случило.

# 37
Е, не се ли усеща, че кутията е празна!? Rolling Eyes
Кутията е доста тежка.За това не се усетих.Днес ще отида,но не ми се вярва да ми приемат рекламацията.

# 38
Кое масло/ гланц за устни на Есенс или Катрис ще препоръчате от нивите серии? Не, че нямам поне 10....

Препоръчвам ти Catrice full 5, имам само едно от тази серия, но е чудесно, ще си взема още. Моето е в цвят 040 addicting cassis.

# 39
Кофти ситуация...пишете и на клиентския им център, при такива случки, за да се вземат мерки, а и да се направи проверка в съответните филиали.
Аз съм пращала също други хора да ми взимат поръчки, в различни магазини, но винаги са искали QR код, преди да я предадат. Това е сериозен пропуск от страна на служител, все пак се плаща предварително поръчката.
Относно Лили, пробвайте рекламацията. Не ми се случвало с липсващ продукт, но бях объркала 1 балсам, вместо безцветен бях взела друг вид и на следващия ден ходих да го сменя, естествено не отварян и не използван. Малко бавно става, защото служителите звънят до централа, после се попълват имена и телефон на 2 места, отнема време.

# 40
На мен не ми се е случвало да няма продукт в кутията, но е много неприятно подобно нещо. Виждала съм отворени гримове, затова винаги търся бройки с фолио.

# 41
Да споделя,за празната кутия.Отидох с нагласата,че ще ми отговорят "да сте гледали",но след като провериха нещо в офиса,получих нов околоочен крем,подарък несесер и многобройни извинения от касиерката.Впечатлена съм от отношението!

# 42
  • Deutschland
По случайност намерих Оржена колаген серум ли е, емулсия ли. Дано ми хареса толкова, колкото околоочния

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 08:09 от Фрау С

# 43
Имам го, но не съм стигнала до него... Кажи как е.

# 44
Някой с впечатления за тази маска и отзиви някой пробвал ли я е 

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 05:54 от viara1912

Общи условия

Активация на акаунт