Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 124
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Първата, използвала съм и двете. High sky не повторих. От доста години използвам основно Lash sensational и показаната на Катрис. Рядко експериментирам със спирали и доста експерименти са отивали в кофата след 2-3 намазвания.

# 16
  • София
А Lash Sensational Firework някой пробва ли – https://www.dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-spirala-za-m … na-p30144224.html
Задържа ли извивка?

# 17
  • Deutschland
Нов вид Тезори си взех

# 18
Ако трябва да избирам между двете, то винаги бих избрала Lash Sensational, но от както пробвах кафявата на Essence друга не ползвам. Според мен с кафява спирала се постига по-добър естествен вид.

А пробвала ли си Lash Sensational цвят burgundy brown? Не я сменям от години...

# 19
Аз имам бургунди, не е същата като черната, не бих повторила.

# 20
Аз от дрогерийните спирали харесах на Vivienne sabo cabaret. Взех кафявата, не се размазва, не слепва и се маха лесно. Има ги в онлайн магазина на Лили.

# 21
  • При децата ми
А Lash Sensational Firework някой пробва ли – https://www.dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-spirala-za-m … na-p30144224.html
Задържа ли извивка?

Да, в момента я ползвам. Никак не съм очарована. Предвид и цената и, пък още по-малко!
На мен Las Sensational не ми харесва. На моите синьо-зелени очи почти не се забелязва и трябва много да я напластя.

# 22
Ако трябва да избирам между двете, то винаги бих избрала Lash Sensational, но от както пробвах кафявата на Essence друга не ползвам. Според мен с кафява спирала се постига по-добър естествен вид.

А пробвала ли си Lash Sensational цвят burgundy brown? Не я сменям от години...
Аз веднъж бях объркала цвета и взех бургунди. Не ми хареса, все едно съм без спирала.

# 23
  • Пловдив
Аз много харесвам кафяви спирали и преди време купувах доста такива, но така и не улучих хубава кафява спирала. Която и да вземех, се оказваше, че само цветът е хубав, нищо друго - или се рони, или слепва, или беше суха, все нещо кофти. И спрях да търся кафява, взимам си само черни вече от години. Но ще потърся сега тази, която Мерилин похвали, дано да я намеря.

# 24
  • Варна
... но от както пробвах кафявата на Essence друга не ползвам. Според мен с кафява спирала се постига по-добър естествен вид.

Може ли снимка на спиралата?

# 25
  • Пловдив
Много не икономични, но много добри маските от тези серии на Пантен

# 26
  • Deutschland
Аз ползвах този вид. Маската за три-четири пъти и край. Косата обаче ставаше коприна

# 27
  • Light of Zartha
Страхотни обяснения! Благодаря! Heart

# 28
Здравейте, да ви попитам,може да се е случвало но някоя от вас Тази вечер си за закупих околоочен крем от Лили.Чак след като се прибрах установих,че кутията е празна.Чувала съм,че се краде доста в тези магазини,но не очаквах че ще откраднат крема и ще оставят кутията.Та ако отида утре и предявя рекламация дали ще я удовлетворят.Все пак ще е минал един ден.

# 29
  • Пловдив
Иди утре с касовата бележка и обясни.
Ужасно е това.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 10:42 от marzeliva

Общи условия

Активация на акаунт