Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 627
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, моля ви да ми препоръчате измивен продукт за лице като втора стъпка, пяна или гел. Купих си това олио, което да ползвам като първа и не е никак лошо. Иначе четох за измивните пяни на Хималая хубави отзиви, ама конкретно за тази с розата за суха кожа не видях никъде отзив и не знам дали е хубава. Моята кожа е доста суха.

# 61
този е добър - нежен, не пресушава, измива хубаво - също го използвам като втора стъпка

# 62
Моето предложение

# 63
Аз ползвам това олио, но още със старата опаковка. Харесва ми, но мирише отвратително- на гранясало. И тук е имало коментари за миризмата.
Откакто е в новата опаковка някой ползвай ли го е пак ли мирише така, че скоро ще го свърша и се чудя дали да взема?

# 64
Аз съм ползвала и старото, но никога не е имало миризма на гранясало. Сега новото също няма остър мирис. Нещо слабо усещам, но не мога да го определя на какво точно.

# 65
На мен не ми мирише на гранясало, ама малко ми е тъпо, че никъде не видях срока на годност на опаковката. Пише да видиш маркировката на Бг етикет, а такава не открих!! Взех го защото не ми миришеше на гадно и беше изчерпано известно време, сега пак дойде, та се надявам да не му е изтекъл срокът 😅

# 66
Моето предложение за измивен продукт:

# 67
  • При децата ми
В момента ползвам този измиващ продукт и съм доволна. От показаните съм ползвала на "Нивеа" и "Регал". На "Регал" продукта повече ми хареса.

# 68
Пробвала съм абсолютно всички показани гелове, най-доволна съм от Регал.

# 69
Любим измиващ гел. Нежен ,измива добре и хидратира.

# 70

синият също е хубав

# 71
Момичета, на 21-ви ще има лайф и талон за 20% отстъпка на някои продукти като Алверде и Балеа за коса:

# 72
Любим измиващ гел. Нежен ,измива добре и хидратира.

+1 имам голямата опаковка с помпичка от близо 1 година и все още не съм го изхарчила. Много нежен наистина, не изсушава.

# 73
  • Пеликания
Защо изобщо да пазаруваме от България.
Цената в Лили

Цената в iherb. Поръчвала съм го даже на 14лв. с намаление.
Скрит текст:

# 74
  • Някъде там
Здравейте, имам колебания дали да подновя този продукт
, но знам, че  замъглява очите на голямата ми дъщеря. Друга опция ми ето тази пяна
, тя дали замъглява очите и отмива ли спирала добре?

Общи условия

Активация на акаунт