Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 54 081
  • 763
  •   1
Отговори
# 750
Милано се появиха и в Дъглас. Дъглас мисля че вече почти постоянно имат -20% и като нищо ще е по-изгодно да се закупят от там.

# 751
Аз да похваля олиото за устни на Milani. Ползвам го от няколко седмици и ми е абсолютен любимец, много е приятно.

# 752
  • Deutschland
Взех си оранжев Елидор за суха и увредена коса. Балсами /маски нямаше и този път. Мисля, че Елидор и СънСилк са едни и същи. Едно време Сън силк правеше косата ми коприна.

# 753
Любими ми бяха sunsilk лилавия ..

# 754
  • Deutschland
На мен оранжев и затова взех оранжев Елидор. Когато го пробвам, ще пиша отзив.

# 755
  • София
Фрау, овладя ли студовата алергия и с какво?

# 756
Бях ги забравила тези Сънсилк, аз също харесвах лилавия. Стана ми носталгично като се сетих, върнахте ме в училище. 🥹

# 757
  • Deutschland
Фрау, овладя ли студовата алергия и с какво?

Поддържам я в норма с Уриаж Xemose, хапчета Фортекал за успокояване на сърбежа, пчелно млечице под форма на хомеопатия, а когато вече е зле положението Урбазон. Казаха ми да се къпя само с душ олио, в процес на търсене съм на някое хубаво.

# 758
Фрау, а пробвала ли си олиото на Уриаж от същата серия? Преди години си бях докарала някаква екзема и много добре ми се отрази, доста е икономично, дълго време си го ползвах след това. Помня, че кожата оставаше една такава леко мазничка след баня.

# 759
Поръчах си това имам за косата и шоколадовото и за растежа, доволна съм от всички. Ще го ползвам като лосион за тяло.

# 760
  • Deutschland
Точно за него мислех, ама ще го поръчвам като се прибера в Германия, защото тук цената не ми харесва.
Фрау, а пробвала ли си олиото на Уриаж от същата серия? Преди години си бях докарала някаква екзема и много добре ми се отрази, доста е икономично, дълго време си го ползвах след това. Помня, че кожата оставаше една такава леко мазничка след баня.

# 761
  • София
Звучи сериозно. Аз нямам сърбеж, само зачервяване около глезените и малко нагоре.
За олио препоръчвам Юсерин.

# 762
Ползвала съм и трите душ олиа Eucerin, Uriage и Bioderma, най-много харесвам на Uriage, но и трите са почти еднакви като... всичко. Просто вискозитета на Bioderma е по-тънък. А на Uriage е по плътен и това ми харесва повече.
В момента имам пак на Uriage.

# 763
  • Пловдив
За много години, момичета!
Време е за НОВАТА ТЕМА!
Заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт