Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 54 125
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря за информацията, директно копирах от приложението на ДМ.

Някой знае ли кога ще теглят томболите с награди от коледния календар.

# 736
Честита Нова Година! Нела бъде много здрава, щастлива и успешна за всички! 🥂

Търся препоръка за бронзант в студен тон, че всички които имам ми оранжавеят.
Гледам тази палитра на Революшън, на снимки в нета изглежда добре, по-късно ще отида до Лили да я пробвам на живо, но в магазина с това изкуствено осветление ми е трудно да избера.
Ще се радвам, ако ми препоръчате и нещо друго.

# 737
Обожавам. С тази малка опаковка карам 2-ра година.

# 738
Знаете ли къде в София се продават моливите на Бруклин?

# 739
Честита нова година!

Ванилия, аз мисля,че бронзантите са топли/и на мен повечето ми оранжевеят/, защото целта им е да затоплят тена, докато контурът е студен. Студен контур мога да препоръчам,но палитрата има вътре и пудра,руж,бронзант и 2 хайлайта - на Smashbox, Cali contour palette light/medium ползвам аз.
Coya95, като препоръка- търси малка,квартална парфюмерия, обикновено там поддържат Бруклин и Импала,както и други позабравени съкровища,които в Лили и дм трудно се срещат.

# 740
  • София
Е, Смашбокс в тема за дрогерийна козметика...
Доколкото помня, този беше "студен" – https://www.notino.bg/maybelline/city-bronzer/

Но аз бях ползвала номер 100, а гледам, че в Нотино го няма. Може би на друго място ще го има. Ако трябва 100, де.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 12:44 от milenaka

# 741
За дамата, която търси студент бронзант, няма как. Бронзанта затопля лицето, бронзира тена и го прави топъл. Потърсете контур, той е със сивеещи студени нюанси и ще свърши работа.
Показаното дуо на революшън също е топло, по спомен не се преливаше добре и формулата му не е променяна от много дълго време, за да се конкурира с по-нови продукти на пазара.

# 742
  • София
Има студени бронзанти, как да няма? Този, който съм показала, е студен. Има и други.

# 743
Да дам и моите 5 лв за бронзантите. 😂
Бахама мама е наистина разкошен, ползвам от 2 години само него. Издръжлив, икономичен и се прелива много добре.

За бронзант е по-важно какъв е подтона на кожата ви и фдт под него, съответно. Ако ще е само контур и то студен, в 85% стои като пепеливо петно. За мен, ако след контура няма да се сложи лек затоплящ бронзант, определено няма да стои добре.

Проблемът е, че повечето дрогерийни бронзанти, но и не само те - е че са напълно оранжеви, а не просто топли като под тон.

Извинете, ако някой го приеме негативно мнението ми.

# 744
Е, Смашбокс в тема за дрогерийна козметика...
Доколкото помня, този беше "студен" – https://www.notino.bg/maybelline/city-bronzer/

Но аз бях ползвала номер 100, а гледам, че в Нотино го няма. Може би на друго място ще го има. Ако трябва 100, де.

Да, извинявам се,забравих да допълня,че палитрата струва около 60 лв/често я има на намаление/. Вътре са 6 продукта, обаче, и са хубави всички,което ме накара да дам моята препоръка. Бронзантът,който си показала,за мен е топъл и на моята кожа оранжевее. Аз отдавна съм в издирване на хубав дрогериен контур,но не намирам.

# 745
  • София
На мейбълнския бронзант номера 100 и 200 са студени, другият е топъл.

# 746
Преди време бях загледала контутираща палитра на Голдън роуз, и избор от цветове мисля че имаше.

Да похваля тази маска на Балеа. Освен, че създава коледно настроение хидратира добре.

# 747
  • София
Има козметика на Милани в Лили Парадайс.

# 748
За контуриране на лицето тази дуо палитра на Есенс е чудна. Има я в светла гама и малко по-тъмна.

https://shop.lillydrogerie.bg/conf-ess-0016

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 16:57 от dani-ela-80

# 749
  • Стара Загора
Милани са ги заредили в Лили, дааа. И аз днес видях докато разглеждах каталога за януари. Има промоция на фдт и коректор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт