Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 54 909
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
Момичета бихте ли ми препоръчали ампули или серум за хидратиране на лицето.Страшно ми е суха кожата

# 721
  • Стара Загора
Предполагам ще ги ползваш под крем, защото и моята е суха - само по серум не мога. В момента ползвам ето този и вечер съм с хиалуроновия нощен на Eucerin. Ако не е достатъчно, преди лягане оправям с някакво олио положението.

Есента привърших Neutrogena Hydro Boost, за втори път и ми е ок през по- топлите месеци.

Не е много към дрогерийните, но бях доволна от Аква Интенз серума на немската марка M. Asam с хиалурон

# 722
Някой с впечатления и отзиви за този продукт?

Аз имам с ягодата, много е нежен наистина. Почиства страхотно.

# 723
  • София
Изненадващо доволна съм от този

# 724
Момичета бихте ли ми препоръчали ампули или серум за хидратиране на лицето.Страшно ми е суха кожата

След серума трябва да има запечатка с крем. Тази година студовете започнаха рано, обикновено в края на ноември е толкова студено при нас, а сега още през октомври беше много студено. Не се усетих и си карах с продуктите, с които лятото. Сутрин кожата ми беше на люспи от сухота. Веднага си взех серума на Алверде със серамиди и крема на Нютроджина. Около 35 лева са общо, не са много бюджетни, но са икономични и може да ги ползвате няколко месеца. Освен това не са без пари, но и двете се водят дрогерийни марки, просто вече всичко е поскъпнало.

Серум:
Видяно в dm: Серум за лице Alverde Barrier+, 30 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg//alverde-naturkosmetik-serum-za-lits … pdsteilen.laufend)

Обръщам внимание, че става дума за точно този крем на Нютроджина, в който няма парфюм:
Видяно в dm: Крем-гел за лице Hydro Boost, 50 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg//neutrogena-krem-gel-za-litse-hydro- … pdsteilen.laufend)

# 725
Изненадващо доволна съм от този

И аз съм му хвърлила око, вчера ми попадна  видео  в ТИКТОК с реклама, много го  хвалеха. Както и серумите на Скинциклопедия.  Сега мисля да си взема от тях с ретинол, в момента ползвам с хиалурон пак на Скиннциклопедия, синия много съм доволна. Ще купя този на Балеа и на Скинциклопедия с ретинол.

# 726
Janice_, линковете не работят. Моля, покажи снимки на продуктите.

# 727
Всичко с хиалуронова киселина в състава си се води за суха кожа, но за себе си съм забелязала, че присъства ли тази съставка продукта не ми помага, напротив, даже става още по-суха.

Това са продуктите, които съм добавила към рутината си през зимата и кожата ми се чувства добре с тях. Също така и маски за лице със зелен чай, охлюв, центенела

# 728
Гликоловата киселина на The Ordinary лично точно на пъпчици на бутчетата на ръцете много добре повлия. На лицето и на мен ми прави проблеми, но по тялото- не (мажа цялото тяло от гушата до стъпалата вкл.).
Би ли споделила как точно я използваш? Аз също имам и искам да ги третирам с киселината.

# 729
Всичко с хиалуронова киселина в състава си се води за суха кожа, но за себе си съм забелязала, че присъства ли тази съставка продукта не ми помага, напротив, даже става още по-суха.

Това са продуктите, които съм добавила към рутината си през зимата и кожата ми се чувства добре с тях. Също така и маски за лице със зелен чай, охлюв, центенела

Аз нанасям хиалуроновата киселина в сандвич (например с флорална вода преди и след) и няма изсушаващ ефект.
Хидратация само със серум няма да стане, трябва си и крем. На COSRX е страхотен, не знам дали се предлага в ДМ и Лили, понеже го поръчвам.

# 730
След душ подсушавам с кърпа и директно нанасям от тоника. Отгоре не мажа с нищо друго. Ползвам 1-3 пъти в седмицата, както дойде според състоянието на кожата. Имайте предвид, че при мен след няколко мазания се бяха повъзпалили и ги изстисках, така че ако имат някакво събитие след седмица-две, по-добре започнете да мажете след това.

# 731
Рутината съм си я надградила постепенно, като почнах от слънцезащита и крем и после добавям серуми, есенции, тонер и т.н. Ако нещо използвам самостоятелно, то е крем, на серум.

Това съм забелязала при себе си - хил киселина не е ок за моята кожа, тя освен суха е и чувствителна. По-нежни съставки имат по-добър ефект.

Аз нанасям хиалуроновата киселина в сандвич (например с флорална вода преди и след) и няма изсушаващ ефект.
Хидратация само със серум няма да стане, трябва си и крем. На COSRX е страхотен, не знам дали се предлага в ДМ и Лили, понеже го поръчвам.

# 732
  • Light of Zartha
Момичета, получих подаръчен ваучер от Лили и се чудя кое да взема - elseve bond repair или гликоловата серия. От гликоловата имам само заглаждащата терапия и съм доволна(нея със сигурност ще взема). Не търся лигавото усещане от шампоан. Чувам хубави отзиви за бонд серията, но не съм то решила. Май пре-уоша е добър. Много бих се радвала да споделите мнение.

# 733
Janice_, линковете не работят. Моля, покажи снимки на продуктите.

Ето продуктите:

# 734
  • Плевен
На линковете след .bg  има две наклонени черти, едната трябва да се изтрие и ще се отвори нормално.

Общи условия

Активация на акаунт