Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 411
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
Малък е, но се слага по малко и е доста икономичен. Simple Smile

# 46
Сигурно, за който може да слага по малко 🤭🤭🤭 Ще го пробвам по натам да видим как е Simple Smile

# 47
Лаленце, тези опашки стягат косата и се получава загуба на коса отпред, която понякога изобщо не изниква. Една позната е направо плешива.

# 48
О, да. Напълно подкрепям че е така. Трябва да се внимава. Аз лично рядко бих могла да ползвам този стик поради много причини, но пък е полезно да си имаш един за всеки случай в колекцията.

# 49
От опита ми, струва ми се, че е добре с него само да загладиш стърчащите косъмчета. Просто леко минаваш по косата, без натискане. Ако сложиш твърде много, косата ще се омазни по-бързо.

# 50
  • Бургас
Аз много се дразня от стърщачите кичурчета коса,когато съм вързана на опашка. Гледам да не я стягам много косата.
От този стик, косата как стои - твърда,все едно си й сложила лак или гел или как?🤔

# 51
Откакто се помня косата ми е с антенки навсякъде. Доста ще ми се налага да сложа от него докато се постигне фект. Затова и смятам рядко да го ползвам.

# 52
  • Бургас
Лаленце,пиши как е,щом го използваш.
Ако може и снимка преди и след. 🤗

# 53
Ще пиша, но няма да е скоро. Още не съм го купила. Само го снимах за темата Simple Smile

# 54
Лаленце в кой ДМ е това.
Аз дебна и един на Тиги със същата функция, но и него не мога да го намеря. И аз съм с антенки и когато ми се налага да съм на опашка стои ужасно 😹

# 55
Джули, това е в ДМ Плаза Бургас. Има 35 бройки според приложението. Явно са направили едно голямо зареждане. Скоро се появиха преди ден, два. Сигурно навсякъде ще ги заредят според мен.

# 56
Момичета, някоя от вас попадала ли е на лилавата лимитирана серия за коса, която очакваме?

# 57
  • Deutschland
При нас са заредили лилавата серия отново, но докато разбера са останали само шампоани. Искам млякото и онова, което се води 5 в 1, но няма.

# 58
Благодаря за споделянето за стика, аз бях питала за него преди време или препоръка за подобен продукт. В нашите магазини пише 1 наличен само...
Не можах да го дочакам и взех един гел на balea, отново подходящ за тази цел. Два пъти го пробвах досега и съм доволна, определено държи.
Това за самата прическа, колко ще е стегната, зависи от теб. Според мен точно, защото заглаждаш, създава такава илюзия. В момента никаква вдигната прическа не мога да си направя. След второто майчинство много опада, сега расте нова и къси косъмчета имам страшно много. За в деня преди да я умия ми е ок да си направя такава прическа, или дали ще пръскам сух шампоан, все с нещо се клепам.

# 59
  • Mediterraneo
Относно цените. Винаги държа отворени няколко таба, когато ще пазарувам(правя го онлайн предимно), сравнявайки цените в основните дрогерии, които ползвам. Всички лъжат и мажат с великите си промоции. Сега гледам Керастаз паднал с чудовищните 40% до 22 евро. Ами не, никога не е струвал толкова, 22 евро му е нормалната цена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт