Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 361
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Олиото за устни Hydra Kiss и на мен ми харесва. Доста е мазно върху устните, но ги хидратира, което ме изненадва. Пази ги в това студено време също така. 4 грама обаче свършват много бързо - за има-няма месец.

# 16
  • София
Като гланц ли седят? Винаги ги подминавам заради вида на тестерите. Явно има хора, които се мажат, и опаковките са едни лепкави и гнусни

# 17
Талоните в лайфа ще са за -20% на всички ДМ марки.

# 18
Вчера и до късно снощи мазах многократно и упорито от медения балсам или каквото е това на Nuxe. Ами ... грам подобрение, омекотяване или поне мъъъничко положителна промяна, за която да се хвана, нямат сухите ми и напукани в момента устни. Да не говорим, че това нещо стои наистина като мазно мазно, а не като козметично мазно и ужасно съжалявам за 20-те лева на боклука в този случай.

# 19
  • София

Да. Лепкав гланц, но омекотява устните. На мен ми харесва най-тъмният цвят, който на устни не стои тъмно, а леко лилаво-сивкаво, което ми отива.

# 20
  • София
Аз съм много доволна от този в бурканчето, ако за него става дума. Другите разновидности освен класическия не стават. С розата едва го изразходих, а в тъмното бурканче по- скоро води до изпръхване, не знам защо.

https://sopharmacy.bg/media/sys_master/h7b/hdc/8799719292958.jpg

Някой ползвал ли е това олио и как е?

# 21
Олиото на Микса е страхотно! Използвам от много години само него, но тук цената му е доста висока, обикновено се намира на намаление за 7-8 лева. Този месец е намалено в Лили:
https://shop.lillydrogerie.bg/400ml-544708

# 22
  • София
Благодаря, само трябва да го подуша значи.

Сега, като отворих линка ти, отдолу в намаленията намерих това. Има богат състав като за ...70- годишна. Joy Но се изкуших, ако го пробвам, ще пиша отзиви.

# 23
DiaMia за мен най-доброто и ефективно нещо срещу напукани устни е на Nuxe в бурканчето reve de miel.

# 24
... леко лилаво-сивкаво, което ми отива.
Харпи, непременно виж този гланц на Essence или на други марки, които наизвадиха съвсем същите цветове, защото е много красив, бляскав, леко лилаво сивкав, както го описваш.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/essence-ultime-glants-za-ustni-m … 059729466457.html

DzhuliB имам голямо бурканче Laneige и започнах него. Ако не, ще сложа чист вазелин, той ще ги оправи устните ми.
И този гланц извадих, много го харесвам също, мажа постоянно нещо, но защо така стана с тая уста, не знам.
https://makeup.bg/product/857229/#/option/1659201/

На оранжевото олио на Mixa не ми харесва аромата. И ... абе, не ми харесва това олио. Къпя кучето с него, за да го изразходвам.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 14:52 от DiaMia

# 25
Може ли да ми препоръчате спирала , която да дава дължина на миглите ? Ползвам Hypnose на Lancôme и ми дава хубав обем , но искам и нещо за дължина да слагам отдолу .

# 26
Ох аз се разочаровах от Laneige. При мен ефект нямаше особено за цената си. Reve de
Miel поне ако се дебне се намира на прилична цена и е много икономичен.

Другото ми разпчарование е това
Нищо не прави при мен, пък и две опаковки взех на всичкото отгоре

# 27
Ами не знам, имах едно мъничко бурканче розово (ягода) Laneige, купено от Amazon и вършеше чудеса за устните ми. Купих голям буркан, зелена ябълка е този път, не е същото... Пък и това не е мазило, което да измаже човек на лактите или на петите, та не знам за какво може да се употреби, за да не иде на халос.
От години не съм имала такъв проблем със сухи устни! Обикновено стават такива след някое матово дълготрайно червило, а аз отдавна не слагам такива. Все ползвам гланцове или мазни червила, но...

# 28
Диа, виж си вит Д .Мажи с мед. устата.

# 29
Диа, виж си вит Д .Мажи с мед. устата.
Пия вит.Д, добре ми е и подобренията като цяло виждам от него. А този мазния Nuxe затова купих, че уж е с мед, много го похвалиха... вързах се, но не е добре. Аз като се намажа с нещо, което ми действа благотворно, след час вече усещам подобрение. С този за цял ден - нищо. Ето, мазах когато писах за последното мазило на Catrice и веднага омекнаха и са по-добре, а той даже е по-скоро грим, отколкото терапия за устни.

Общи условия

Активация на акаунт