Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 363
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Препоръчайте нещо от марките на ДМ, какво си струва наистина.
И кои бяха те всъщност - Балеа, Алверде, Denkmit, Profissimo, DmBio, още нещо?

# 46
Ето тук в приложението, всичко това са ДМ марки, много са(цък върху изображението за голяма картинка)

# 47
  • Варна
Тези 20% да не са само за 1 продукт, че виждам звездичка накрая?
Имам чувството, че с тези талони напоследък се презаредих, подарявах и на близки. Даже не знам трябва ли ми нещо, ама сигурно ще се изкуша пак и отново. 🤪

# 48
Това е звездичката:

# 49
Аз ги купувам от обикновен магазин, няма голямо разнообразие. Има само шампоани на Елидор и такива с марката Ипек. Ще потърся из Пловдив утре турски магазин. Благодаря за снимките.
До Нак Маркета на Македония са отворили нов турски магазин, на рекламата пише, че има козметика. Точно след Лидъла се пада. Днес ходих натам, но не влезнах късно видях табелата. Вижда се от далеч, сложили са отпред един голям надут човек, който маха с едната ръка.

# 50
  • Deutschland
За съжаление късно видях поста. Преди малко се прибрах, обиколих доста магазини, последно Ориент в Кършака, но не открих балсами на марката. Имаше доста неща, даже някаква детокс маска за коса загледах на друга турска марка, но Елидор не.
Да похваля един глос на Балеа, блестящ е и е със захарен аромат. От подаръчна кутия е, заедно с лосион за тяло и душ гел, не знам дали го има отделно в асортимента.

# 51
Май го няма извън подаръчния комплект, този глос, сега търсих в приложеноето, не че нямам 20+ ннеща за устни  вече, ама прерових да видя все пак ....добре, че ненамерих. 😉

# 52
Ех, момичета пак ме зарибихте по тези шампоани Елидор. Май ще спирам да чета темата, хаха. Преди месец, два някой беше дал линк към едни големи опаковки на Милк Шейк от Нотино, по 35 лева и не се сдържах. Вече съм тотално зарината. 😬

# 53
Аз, аз... Innocent Не съм го започнала още тоя литър Милк Шейк, че преди него има десет други...

# 54
И аз така. 😅

# 55
  • Сливен
Аз имам козметика и парфюми поне за 2 години,миналата година изригнах в тази посока и трябва да се спра,само кремовете ми за лице нови,неотворени са поне 10бр.

# 56
  • Бургас
Лелеее, и защо се презапасявате толкова много с продукти?

# 57
  • Deutschland
Аз от лакомия.

# 58
Лелеее, и защо се презапасявате толкова много с продукти?
Защото ни е слаб ангелът Joy Ха този крем да пробвам, ха онзи го хвалеха, третият е на промоция, от четвъртият съм доволна и да си го взема пак...

# 59
  • Бургас
Това е така, да! Радвам се,че все още се удържам от презапасяване.

Общи условия

Активация на акаунт