Къде в София - тема 5

• 56 532
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Проверете в Джъмбо, в китайските магазини, може би и в магазините за шивашки материали.

# 721

Пробвай в “на тъмно” - 10 лева бяха.

# 722
В www.temu.com има всичко и вече доставят мега бързо.

На пръв поглед намерих тези: https://www.temu.com/bg-en/-and----3--y-shaped-suspenders--set-g … 255394_jl9uos4s52

Мили дами, къде мога да намеря бели тиранти на ниска цена (трябват ми за една вечер само, за няколко часа, за карнавал, не гоня качество, и не ми се купуват за по 50 лв, които после ще изхвъря)

# 723
  • София
На Пиротска има куп магазини за шивашки материали, бих проверила там.

# 724
  • София, Лагера
Благодаря, мили дами!

# 725
Искам да бродирам количката на синът ми. Знаете ли някое място, на което мога да я занеса?

Търсих в интернет, но масово бродират дрехи и кърпи, не намерих бродерия на мебели например.

# 726
Вчера харесах много едно палто върху младо момиче, което вървеше срещу мен и ако не говореше по телефона си със сигурност щях да се спра и да питам какво е. Днес вече откачих да го търся по какви ли не описания, но няма и няма. Беше в цвят тъмно бордо, не много дълго /някъде под ханша/ и яката на самото палто беше по-скоро тип попска, леееко се разкрояваше надолу, не беше вталено и се виждаше отдолу тази шушлякова част и качулката отзад. На пръв поглед по-спортно, но линията му беше по-офисна и седеше отлично с панталон и обувка. Изръшкала съм всички сайтове - не можах да намеря нищо. Ще се радвам ако някой се сети за нещо подобно, което е виждал някъде.

# 727
# 728
По въпроса за палтото -  намерих нещо подобно.

https://www.woolrichbulgaria.com/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE% … B2%D0%B5-c-1_2_9/
С вътрешната търсачка на сайта и ключова дума "куна парка" ще откриете модела.

# 729
Поръчвали ли сте от този сайт? Не ми се вижда читав, а има интересни неща?

# 730
Поръчвали ли сте от този сайт? Не ми се вижда читав, а има интересни неща?
На мен ,не ми се зарежда сайта,но марката е извесна и съм убедена ,че е фалшив.Якета под 800 евро зимни нямат,така ,че ако цените са под това..е ясно.

# 731
Ооо, абсурд. На тази марка шапките започват от 200 лева.
А, относно палтото - не е като показаните. И държа да е в същия цвят, който видях. Тъмен бургунд.

# 732
  • София
Къде в София правят най-красивите и вкусни поръчкови торти? Искам да изненадам мъжа с дизайнерска торта във формата на куфар (за инструменти) и някакви мини инструменти, с които работи и някакви такива неща си представям.

# 733
  • София
Детски магазин за дрехи в района на кв Хаджи Димитър за 8 г дете ?

# 734
  • софия
Марашлян са (едни от) най-дизайнерските - стилни с балансиран вкус, и по тази причина едва ли ще направят куфар с инструменти.
Мога да препоръчам ДиВи - правят по-популярни торти, но са вкусни, пресни и без гадни продукти.
Кумико също.

Общи условия

Активация на акаунт