На море в България 2023 г.! - 2

• 62 757
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
На мен нещо не ми се ходи в Гърция, в Анталия през юли също. Плановете бяха юли у нас, а октомври в Египет (който все отлагам) или пак в Турция. Ще изчакам до последно, засега няма да анулирам разервацията.  
Скрит текст:
В Турция има прекрасни пясъчни плажове, не е само камънак.
Плажът на хотела, в който бяхме миналата година А това е плажът от тази година (едно камъче няма)
Много се извинявам за спама, но може ли имената на двата хотела 🙏 Аз много търсих такива пясъчни плажове в Турция и само камънак намерих. Ако е неподходящо за темата, моля те, да ми отговориш на лично съобщение 🙏 Наистина изгубих часове за търсене из нета и така и не намерих 🙁
Относно нашето море, пак ще се повторя, че не бих рискувала с тази вода колкото и дълги постове да чета, че всичко е наред 😉

# 91
  • Sofia
Хубавите плажове са в Сиде, Анталия. Иначе не знам откъде точно са снимките

# 92
Здравейте, включвам се с едно питане относно Шкорпиловци и по-специално как стои въпросът там с паркирането извън селото, в частта с бунгалата към плажа? От Варна сме и много харесвам плажа там. Като дете само там ходихме и ми се иска да си го припомня отново. Но не ми се плаща за нощувка. Та ходенето ни ще бъде само за едно плажуване. Има ли къде да спрем, в околностите на северния плаж? Там трябва ли да се притесняваме за паяци или неправилно паркиране?
Сигурно от повече от 10 години не съм ходила там и всяка информация ще ми е полезна. ☺️

# 93
Здравейте, включвам се с едно питане относно Шкорпиловци и по-специално как стои въпросът там с паркирането извън селото, в частта с бунгалата към плажа? От Варна сме и много харесвам плажа там. Като дете само там ходихме и ми се иска да си го припомня отново. Но не ми се плаща за нощувка. Та ходенето ни ще бъде само за едно плажуване. Има ли къде да спрем, в околностите на северния плаж? Там трябва ли да се притесняваме за паяци или неправилно паркиране?
Сигурно от повече от 10 години не съм ходила там и всяка информация ще ми е полезна. ☺️
Има платен паркинг. Не помня цената. В събота и неделя беше по-скъпо.

# 94
Здравейте,

Може ли имената на хотелите, от които са снимките, може и на лични ако се притеснявате да не е реклама.   Аз бях миналата година в Сиде, но имаше по дъното доста големи камъни отвън изглеждаше пясък.
Между другото, в самата Анталия  ми говореха туристи че имало такъв пясък, но не знам име на хотел, а, от хотела не бяха доволни, но от морето - много.

На мен нещо не ми се ходи в Гърция, в Анталия през юли също. Плановете бяха юли у нас, а октомври в Египет (който все отлагам) или пак в Турция. Ще изчакам до последно, засега няма да анулирам разервацията.  
Скрит текст:
В Турция има прекрасни пясъчни плажове, не е само камънак.
Плажът на хотела, в който бяхме миналата година А това е плажът от тази година (едно камъче няма)
Много се извинявам за спама, но може ли имената на двата хотела 🙏 Аз много търсих такива пясъчни плажове в Турция и само камънак намерих. Ако е неподходящо за темата, моля те, да ми отговориш на лично съобщение 🙏 Наистина изгубих часове за търсене из нета и така и не намерих 🙁
Относно нашето море, пак ще се повторя, че не бих рискувала с тази вода колкото и дълги постове да чета, че всичко е наред 😉

# 95
Миналото лято бяхме във Вонризорт, това - в Камелия ризорт в Сиде. Плажовете и на двата хотела са без забележки 😊

# 96
  • Sofia
За да не спамя темата и да не досаждам на останалите, изпратих лични съобщения на момичетата, които питаха откъде са снимките.
Приятни почивки на всички. Simple Smile

# 97
  • В.Търново
Вчера бяхме на плаж Буните еъв Варна, мислех си, че е мътно морето малко. Днес сме на центрания, на места на повърхността като  пяна с мехурчета на не бурно море, боклуци, мътна вода. Водата ми е студена. Сравнение с вчера, на плаж Буните водата беше цвете от към чистота. Цените са нагоре. Една палачинка с шоколад е 6-7 лв, царевица на плажа 4лв, сладолед 100гр 3,60-4 лв., по заведенията също има поне едни 20% нагоре.

# 98
Морски  поздрави от плаж Нестинарка! Топло време и топла морска вода. Прозрачна е, но тук-там има щипалки. Плажът е пълен с хора, дори в този момент.

# 99
Ние днес минахме през Поморие, водата беше крисално чиста  и   топла,само малко щипалки се виждаха.В Слънчев бряг беше много мътна.

# 100
Посетихме днес Камчия. Прекрасен, огромен плаж. Без заведения, без излишна шумотевица. Определено е точно за хора, които искат спокойствие на плажа. Водата беше приятна, не съвсем чиста, но пък беше без подводни камъни. Единственото, което леко ни развали настроението беше това, че във водата имаше изключително много щипалки, които си хапеха доста 😀

# 101
В момента сме на почивка  в хотел Еврика на Слънчев бряг. Лично мнение , малко е понижено качеството от миналата година , но за цената платена за нас е плиемливо...

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 22:48 от Vodopad

# 102
Посетихме днес Камчия. Прекрасен, огромен плаж. Без заведения, без излишна шумотевица.

Къде се ходи до тоалетна там като няма заведения?

# 103
Посетихме днес Камчия. Прекрасен, огромен плаж. Без заведения, без излишна шумотевица.

Ние бяхме там за 2-3 часа и през това време не ни се наложи да използваме тоалетна. Иначе, има 1-2 капанчета в далечината, в които предполагам, че след малко вървене до там, ще може да се използва тоалетната.

# 104

Реторичен въпрос, нали ?

Общи условия

Активация на акаунт