Кога е време за сватба?

• 20 039
  • 704
  •   1
Отговори
# 435
Познавам до тук две жени родили с донорски материал - и за това не трябвате вече.

# 436
Не ви трябва мъж, докато не ви се разцъка часовника.

А едно време ти трябваше още на абитуриентския бал, за да не цъкат комшийките, че си без партньор да те вземе от къщи.
Кофти Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 14:27 от Iris04

# 437
"Кога е време за сватба?"
След 30 страници стана - "Къв е тоя тъпия въпрос?"

# 438
Когато се каже, че на жена мъж не ѝ трябва, се има предвид, че в общия случай такъв не ѝ трябва, за да оцелее.
Кога разговорът се премести от сватби към оцеляване? 🤣

# 439
  • София
Едно време, двете са били свързани Wink Днес вече - не.

# 440
Когато се каже, че на жена мъж не ѝ трябва, се има предвид, че в общия случай такъв не ѝ трябва, за да оцелее.
Кога разговорът се премести от сватби към оцеляване? 🤣

Когато Крис измести темата. Но да, абсурдно е развитието на темата.

# 441
Може би в семейството на Крис жена му не може да се оправи без него и затова си мисли, че всяка една жена е супер зависима от мъжа.

# 442
Да бе - аз изместих темата. Ама след като няколко жени преди мен казаха, че и без мъже можело на света, и по-хубаво щяло да бъде даже.
Нали Илон Мъск прави планове да колонизирал другите планети, може една да отдели само за жени тях да си живеят там отделно без мъже - на сигурно и спокойно.
Дори донори на ДНК не са нужни - ще клонират себе си, това вече е възможно.

# 443
Я цитирай поста, в който някой казва дословно, че на света мъже не са му нужни. Аз нещо го пропуснах.

# 444
Каква е тази мизандрия, която върлува тук в последните страници?
Съжалявам, че развалям мохабета, но освен донорски материал, за децата е хубаво да има и бащина фигура за емоционалното им израстване и самочувстието им. И за жената е хубаво да има добър съпруг, който да я оправя редовно, да я целува, да я води на бар, на кино и да й прави компания на семейни събирания, на почивки, на срещи на випуска, на бизнес вечери и на Нова година, защото да ходиш на всякакви събирания сама, когато всички са по двойки, е адски досадно. Да не говорим, че излиза и по-скъпо, животът ми като сама жена беше в пъти по-скъп! Също е полезно да помага с пазаруването (толкова ми е омразно да обикалям магазини за хранителни продукти, пазари, строителни маркети и т.н., вместо да пийна коктейлче с приятелки или да си почета книга на терасата), да мъкне тежки торби, бутилки, да чисти, да хвърля боклук, да се разправя с майстори...
И не, не е задължително да имаш мъж на всяка цена, понякога от някои мъже даже е задължително да се отървеш. Това му е хубавото на модерното време - нищо не е на всяка цена. Но като жена, изгледана и възпитана от баща ми, да кажа, че мъже не са ми нужни, ми е равнозначно на онзи цитат от Наполеон "Всички жени са ку*ви, с изключение на майка ми. Но да не забравяме, че и тя е жена."

# 445
Нали Илон Мъск прави планове да колонизирал другите планети, може една да отдели само за жени тях да си живеят там отделно без мъже - на сигурно и спокойно.
Дори донори на ДНК не са нужни - ще клонират себе си, това вече е възможно.
Аааа, не. Мъжете били от Марс, транспортът до там си е почти готово, обаче жени на Венера скоро няма да има, пак ще си останем на Земята докато мъжете хойкат из космоса, нали? Satisfied

# 446
  • София
Манди, такива мъже винаги трябват... просто далеч не всички са такива Wink

# 447
Каква е тази мизандрия, която върлува тук в последните страници?
Съжалявам, че развалям мохабета, но освен донорски материал, за децата е хубаво да има и бащина фигура за емоционалното им израстване и самочувстието им. И за жената е хубаво да има добър съпруг, който да я оправя редовно, да я целува, да я води на бар, на кино и да й прави компания на семейни събирания, на почивки, на срещи на випуска, на бизнес вечери и на Нова година, защото да ходиш на всякакви събирания сама, когато всички са по двойки, е адски досадно. Да не говорим, че излиза и по-скъпо, животът ми като сама жена беше в пъти по-скъп! Също е полезно да помага с пазаруването (толкова ми е омразно да обикалям магазини за хранителни продукти, пазари, строителни маркети и т.н., вместо да пийна коктейлче с приятелки или да си почета книга на терасата), да мъкне тежки торби, бутилки, да чисти, да хвърля боклук, да се разправя с майстори...
И не, не е задължително да имаш мъж на всяка цена, понякога от някои мъже даже е задължително да се отървеш. Това му е хубавото на модерното време - нищо не е на всяка цена. Но като жена, изгледана и възпитана от баща ми, да кажа, че мъже не са ми нужни, ми е равнозначно на онзи цитат от Наполеон "Всички жени са ку*ви, с изключение на майка ми. Но да не забравяме, че и тя е жена."

Е да де.

Освен това този подход е съвсем съвременен и тясно локализиран, достъпен е за колко - пет процента от жените на Земята, десет? Дали не са и много. За останалите липсата  на мъж... някакъв... е не само въпрос на оцеляване, а и културна необходимост, обществото просто ще гледа на нея като на втора ръка човек. И нас само няколко десетилетия ни делят от тези възгледи, в края на краищата...

Авторката изчезна, дано да е при  комшията и ние си бъбрим, какво да правим.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 16:13 от Iris04

# 448
Я цитирай поста, в който някой казва дословно, че на света мъже не са му нужни. Аз нещо го пропуснах.
Не на света - само на някои жени.
Инак на света са му нужни мъже, и на мен са ми нужни - с кого ще играя на карти иначе?

Цитатите ги има по-назад, някои от тях дадох, а съфорумките нароиха и други бисери междувременно, например че мъжете били еволюционно след маймуните, но преди човека. Може би баща й и дядо й ще се зарадват, ако им го каже лично.

Инак аз си признавам, че на мен жени са ми нужни - жена ме е родила и отгледала, жена е родила и моите деца и ги отглеждаме заедно. Без секс бих оцелял, монасите как цял живот карат без секс - ама щеше да ми е много скучно.
Но на някои жени щом не са им нужни мъже, могат да си направят женски анклав - остров ли, заграден комплекс ли, цяла държава ли... ще си живеят безопасно, спокойно, и с всичко ще се оправят сами без да им се пречкат мъже. Замразено ДНК ще им пращаме по ФедЕкс, ако само това им липсва.

# 449
Препрочитам последните страници и наистина някои постове ме изумяват. Редпилърите пасти да ядат.

Общи условия

Активация на акаунт