Съжалявам, че развалям мохабета, но освен донорски материал, за децата е хубаво да има и бащина фигура за емоционалното им израстване и самочувстието им. И за жената е хубаво да има добър съпруг, който да я оправя редовно, да я целува, да я води на бар, на кино и да й прави компания на семейни събирания, на почивки, на срещи на випуска, на бизнес вечери и на Нова година, защото да ходиш на всякакви събирания сама, когато всички са по двойки, е адски досадно. Да не говорим, че излиза и по-скъпо, животът ми като сама жена беше в пъти по-скъп! Също е полезно да помага с пазаруването (толкова ми е омразно да обикалям магазини за хранителни продукти, пазари, строителни маркети и т.н., вместо да пийна коктейлче с приятелки или да си почета книга на терасата), да мъкне тежки торби, бутилки, да чисти, да хвърля боклук, да се разправя с майстори...
И не, не е задължително да имаш мъж на всяка цена, понякога от някои мъже даже е задължително да се отървеш. Това му е хубавото на модерното време - нищо не е на всяка цена. Но като жена, изгледана и възпитана от баща ми, да кажа, че мъже не са ми нужни, ми е равнозначно на онзи цитат от Наполеон "Всички жени са ку*ви, с изключение на майка ми. Но да не забравяме, че и тя е жена."