Обаче 3 месеца, 6 месеца, даже 9 месеца и се мисли сериозно и драматично за сватба???
Сериозно ли тези млади хора мислят, че познават достатъчно другия, за да се хвърлят в това?
И се сърдят като деца, че не става?

), та като си рекла, започвай, явно имаш мерак (снизхождение
). И без това авторката е в командировка (и няма да й досаждаш, замести я). На мен лично няма да ми се чете, защото я знам вече твоята история (отново снизхождение, не си ми интересна, нищо ново няма да науча от теб). А аз обичам истории с хепи енд (каквато твоята не е). Ама не можем да те спрем (за съжаление, не че не ми се иска
). Форумът е свободен за писане.
Първо ти правиш това, в което обвиняваш другите, второ нон-стоп говориш за себе си, но очавакваш никой да не ти коментира личните истории (истински или не), които сам изпльокваш във всеки пост... ми... ТЦ
Едно твое мнение не мога да намеря без такива. Откога интересът се равнява на възможност (без изобщо да коментирам има ли го, защото го има при достатъчно)?
Едните ми баба и дядо до последно се обичаха. Другите... не съвсем. И в двата случая бяха женени до последно, вторите и по-дълго, защото живяха повече. Първите се бяха срещнали и влюбили, събрали, въпреки неодобрение от роднини (дядо ми бил преварил по-големия си брат), вторите ги бяха "събрали". И това са само най-близките примери. Колко токсични семейства познавам, които обаче си стоят упорито заедно. 
Препоръчани теми