Тайланд

• 12 202
  • 138
  •   1
Отговори
# 90
  • След завоя в дясно
Аз препоръчвам този чай.

# 91
Здравейте! С половинката се оглеждаме за билети отиване и връщане за Тайланд.
Можете ли да ме ориентирате колко г/д е прилична цена за билетите на човек?

Благодаря предварително!

# 92
  • София

Благодаря предварително!
Около 500 евро е прилична.
До 600 евро е поносима.

# 93

Благодаря предварително!
Около 500 евро е прилична.
До 600 евро е поносима.

Много Ви благодаря за отговора Simple Smile

# 94
500 евро за двупосочен? Не съм виждала такива цени от няколко години. Споделете с коя компания е това.
Аз след дълго търсене миналата година, взех от катарците 6месеца по-рано до Пукет. Излязоха за двама 2900лв, а бяха възможно най-евтините дати от януари. Сега гледах за догодина, още по-скъпи са станали.
До Банкок е малко е по-евтино, даже за там с турските бяха малко по-изгодни.

# 95
"Прилична цена " не е задължително да значи "лесно постижима". Сега погледнах, има доста дати с малко под 600, тоест ако човек чака или приложи разни врътки може да стане и 500.
А и в името на по-ниската цена може да се вземе билет от някъде в Европа,  а дотам с нискотарифна...

# 96
  • София
500 евро за двупосочен? Не съм виждала такива цени от няколко години. Споделете с коя компания е това.
Аз след дълго търсене миналата година, взех от катарците 6месеца по-рано до Пукет. Излязоха за двама 2900лв, а бяха възможно най-евтините дати от януари. Сега гледах за догодина, още по-скъпи са станали.
Съвсем скоро отново имаше такива цени с Луфтханза.
Следете промоциите и на другите компании - Бритиш, КЛМ, Търкиш.
Аз лично повече от 500 евро не съм давала в последните две години за полет до Банкок от София, но купувам само ако цената ми хареса, а не на всяка цена и за точо определени дати.

# 97
И този вариант мислихме с нискотарифната, но като се сложи по един голям куфар на човек и излизаше по-скъпо така. Иначе гледах от Париж примерно, че има до Пукет за 500-600евро на човек.
До Банкок цените са с по 200евро надолу спрямо Пукет, явно от там идва и разминаването в това, което аз съм гледала и също ако е извън сезона, през дъждовния период.
Затова за следващия път мисля да взема до Банкок и после с вътрешен полет. Просто до пукет от София летят само Катар и Търкиш с едно прекачване и ние това гледахме.
"Прилична цена " не е задължително да значи "лесно постижима". Сега погледнах, има доста дати с малко под 600, тоест ако човек чака или приложи разни врътки може да стане и 500.
А и в името на по-ниската цена може да се вземе билет от някъде в Европа,  а дотам с нискотарифна...

# 98
Здравейте,моля ако някой е бил по програмата на Абакс-Банкок и старите столици,да сподели мнение.Миналата година не успяхме да се запишем.За тази пак я предлагат и се чудим .Благодаря предварително.

# 99
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,моля ако някой е бил по програмата на Абакс-Банкок и старите столици,да сподели мнение.Миналата година не успяхме да се запишем.За тази пак я предлагат и се чудим .Благодаря предварително.

Държа да подчертая, че не съм била точно по тази програма.
Познавам обаче лично дамата от Абакс, която отговаря за Тайланд. Тя ми помогна по организацията на моето лично пътуване април в Тайланд. На практика от няколко години живее там. Така че е човек на място и си познава спецификата.
Смятам, че всичко е пипнато по програмата.

# 100
  • София
Днес букнах с Катар за 5-20 Юли т.г. за 2800 лв с 25 кг чекиран багаж за двама. 700 евро общо взето на човек. С гъвкави дати може да се слезе до 600 доколкото разгледах наличностите.

# 101
От април до ноември са такива цените, защото е дъждовния им период. Аз също гледах за септември до Банког има даже и от Варна за 700 евро на човек (а от там са винаги по-скъпи в сравнение със София).
Приятно изкарване!
Днес букнах с Катар за 5-20 Юли т.г. за 2800 лв с 25 кг чекиран багаж за двама. 700 евро общо взето на човек. С гъвкави дати може да се слезе до 600 доколкото разгледах наличностите.

# 102
Моля за някаква по-адекватна информация за ваксините. Дамата от РЗИ беше доста объркана и звучеше не много компетентно. Благодаря предварително!

# 103
В смисъл? Ваксини задължителни не се искат, ако нещо се притеснявате - според притесненията.

По-подробно - жълта треска няма, обикновено за нея искат ваксини. За денга ваксината е нова и рядко се намира, та сигурно нямат. Хепатит Б се предава по кръвен път и е малко вероятно да се изложите на опасност, освен това трябват 2 ваксини през 6 месеца май. То е ако ще живеете и ще се смесвате с местните. Хепатит А според приятел вирусолог в България доста често се изкарва в детска възраст безсимптомно и повечето хора имат имунитет, пък и не е толкова опасен.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 00:11 от neuromancer

# 104
  • При децата ми
Брат ми ходи в Тайланд преди два месеца. И дума не е ставало за ваксини.

Общи условия

Активация на акаунт