💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 096
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Феновете забелязаха нещо ново в инстаграма на Ханде. Когато опитам да коментирам някоя нейна публикация излиза автоматично този надпис. Не ме спира да пиша, просто предупреждава.

Подобен надпис има и в профила на Гамзе, но не е точно същият. При Керем няма нищо. Предполагам, че собственикът на профила го задава. Дано има някаква полза и малко да се усмирят хейтърите.

Лайк от Бурджу. За феновете на драмата, приятелството им очевидно продължава. 🙃

Тина , абсолютно същото си помислих и аз относно последванията в инстаграма. Joy

# 586
Всъщност Ханде ни даде достатъчно време да свикнем, че не е с Керем. Всъщност и двамата имаха нови любови миналата година. Но Ханде даде и време, за да свикнем, че има вече човек до себе си. Грозни коментари, обиждащи, унижаващи, естествено че не трябва да се толерират.
Забелязвам, че нашумялата двойка Афра и Мерт и особено Афра също е обект сега на подобна омраза в социалните мрежи. Симпатични са ми, млади са, обичат се и дано излязат по-умни от Ханде и Керем.

# 587
Аз този път ще си замълча, ама напоследък ми прави впечатление, че  хейта го отнасят невинните и тези, които поемат отговорност за нещата, а тези, които наистина са виновни се изкарват жертви..

# 588
Ново от Керем:

Yellow Heart

П.С.
Едно уточнение: Първо Хакан е последвал Ханде, тя малко по-късно е върнала жеста. Wink
На Зетя сигурно му е за сефте да чака да го последват ... Stuck Out Tongue Winking Eye ... нали е всенароден любимец Simple Smile

# 589
Според вас дали има нещо вярно:

Днес при рускините цял ден се върти новината, че Керем миналата година е бил за 2 седмици в Русия, където е взел участие в новия сезон на сериала „Два тепета“. Първо писаха, че е фалшива новина, но после започнаха да пускат кадри от сериала, който ще излезе скоро.

# 590
Инфо:
Първи епизод на Sen Çal Kapımı в Ютуб мина 50 милиона гледания Trophy

Sparkling Heart

Gift Heart

# 591
Мисля че е нова

# 592
Според вас дали има нещо вярно:

Днес при рускините цял ден се върти новината, че Керем миналата година е бил за 2 седмици в Русия, където е взел участие в новия сезон на сериала „Два тепета“. Първо писаха, че е фалшива новина, но после започнаха да пускат кадри от сериала, който ще излезе скоро.

Не знам. 🤷‍♀️ Не ми прилича много на Керем човекът от снимката, но може и да е той, щом пишат. Всички новини, които намирам са от юни-юли 2022 и там пише, че му е била отправена покана за участие, но все още не са получили отговор.
Ако има нещо достоверно, щеше да се сподели от Актюела, а за момента те не са писали нищо. 🤔

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 20:26 от mikipoli

# 593
Не ми се вярва да е Керем това. Тайна визита ще да е било. Но той умее да е "под прикритие". Satisfied

Още една нова снимка от сета

Да изгорим #Ateyla и Ya ÇokSeversen с първи епизод в четвъртък, 6 юли от 20.00❤️‍🔥 

# 594
# 595
# 596
  • София
Малко остана до 6 юли. С нетърпение чакам Керем на екран.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 21:12 от БлагаВест

# 597
# 598
🌞

Много се забавлявам с вас, оправихте ми деня, големи сте сладурани. 🤗
Продължавайте в същия дух 😉
Смехът е здраве...

# 599

Вече съм спокойна. Връзката изобщо не е нито силна, нито съдбовна. Между преплетени те длани седи обикновено... цигаре.
Ама поне изкарахме един санаториум време в красиво и слънчево място 😜
Така и не разбрах придружител на Михре бившаЧеликколова кой е?

Общи условия

Активация на акаунт