💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш много" и "Двама непознати" /Тема 19/

• 47 084
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, 🌞

Вчера Ханде и Хакан са играли тенис на маса и ако се съди по сторито й, .. и там го е била 😉

Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 11:44 от tina-latina

# 646
Подгряват ни за епизода утре вечер с нови кадри Wink

# 647
Здравейте! Flowers Hibiscus

Още кадри от първи епизод

Скрит текст:

# 648
Ще подгряват, какво да правят, особено като са видели рейтинга днес на фаворита това лято - "Тропик" ( според проучванията )..

# 649
Около този рейтинг ще са и Керем и Хафса предполагам. За летен сериал, не знам колко е добре. Но те масово са с по толкова в момента. Не е добре според моите наблюдения. Поне 5 трябва.

Скрит текст:

Но нали ще има 20-тина епизода, така че няма да е много важно. Дано не ни мъчат с глупости. С малката кошница тръгвам и без очаквания. Satisfied

"Керем Бюрсин ще излезе пред публиката със сериала "Ya Çok Seversen", който ще бъде излъчен по Kanal D утре вечер. Актьорът, който даде живот на Атеш Аркалъ в проекта, ще срещне феновете си с различен образ. Бюрсин ще бъде на екрана със забавна роля, която знае как да живее самостоятелно, без да се нуждае от никого."

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 11:59 от midnight__sun

# 650
Здравейте Animal Bee

Ханде и Хакан вчера
Скрит текст:

Вчера гледах малко сцени от "Тропик"...
Скрит текст:
Драматичен е сериалът. Главният герой има брат , който е със синдром на Аспергер (от аутистичния спектър е), а главната героиня има сестра със същия синдром. Има една сцена как момичето получава криза от шума, много е реалистична.
Ще погледна първи епизод, щом излезе с някакви букви, но не съм сигурна , че ми се гледа нещо такова...

# 651
От Туитър:
"Само заради този бонбон, си струва да се глада сериалът"

Yellow Heart

# 652
Добър ден от сладката Мая

# 653
Милиполи, страхотно гифче 😉
Отива му 💝

# 654
Скоро по руската платформа ИВИ

От сета

# 655
Керем в Туитър:

Gift Heart

Yellow Heart

Nature FireNature FireNature Fire

# 656
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

сктори на Хафсанур

# 657
Информация от фейсбук

Скрит текст:

# 658
Не сме ли вече малко като странични наблюдатели на личните им взаимотношения? Мен наистина нищо не ме дразни, нито Хакан, нито бившите снахи Кайо и Мехтап, нито ако дойде Хафса сега. Малко ми е странно да гледам Керем с повторения, които е правил преди по сетовете. Явно си е такъв и аз съм се впечатлявала излишно.
Да се оправят. Satisfied

Подгряват

# 659

На мен лично ми идва малко копи - пейст. Не могат ли да измислят нещо по креативно ..

Общи условия

Активация на акаунт