Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 45 667
  • 475
  •   1
Отговори
# 465
А защо не отправите запитване към управителя на станцията?
Ние сме почивали там два пъти. Може би защото не съм обръщала внимание, но не помня да има рампи.
От друга страна, в почивната база на моята организация на Кранево има подвижна дървена рампа. Миналата година я забелязах като се спънах в нея. Може и в базата на МВР да има някакъв вид подвижна рампа, която да е на разположение при поискване.
Имайте предвид, че често на Несебър асансьорите не работят. На нас ни се наложи да се качваме до 9 и 11 ет. по стълбите.

# 466
Здравейте. Може ли някой който е ходил на базата в Боровец ( база Къпина) да си изкаже мнението, да качи снимки ако има? Също така ме интересува има ли апартаменти в базата?

# 467
  • София
Знаете ли кога е срока за подаване на декларациите за данъчни облекчения за деца?

# 468
  • Някъде по Дунава
Декември и януари.

# 469
Успешна 2026 година!
Кога се очакват картите по места.....? Лошото е че излизат мн късно и в тази връзка може да пропуснеш някое намаление , ако не те одобрят....макар че май "одобряването" е почти невъзможно .....чуда се въобще дали си заслужава вече?

# 470
За зимния период за Велинград и Боровец излязоха още началото на декември.

# 471
Здравейте и честита нова 2026г. Ще ходим на Боровец скоро и четох до сега видях че сте писали в 7 тема но пак да попитам тази година как е базата какви "екстри" има басейн знам че няма, някой ако има снимки да качи!Благодаря предварително Blush

# 472
  • Г. О.
Момичета, здравейте. Знам, че не навсякъде е така, но при нас при одобрението за карти за морето се гледа кога последно си използвал тази услуга. Ако съм ходила миналата година, то тази година не мога да отида отново в силен сезон. Мога да отида юни, но не и юли или август. Поради тази причина ползваме карта през година. Тук идва въпроса ми - дали мога в същата година, в която съм ползвала карта за море, да ползвам и за Боровец, примерно? А пробвали ли сте да се обадите и да проверите дали има свободни места в някоя база, без предварително да сте кандидатствали по каналния ред? Знам, че за лятната почивка има такъв вариант, но дали важи същото и за зимната? Благодаря на всеки, който ще ми отговори.

# 473
  • Някъде по Дунава
Нефертития, и при нас е така. При определени критерии се дават точки на служителите и после се отнемат. Ако си ходил предходната година са повече, ако си ходил преди две по - малко,а ако е повече от три години, не се отнемат. Това важи само за един вид карта морска/ планинска. Тоест ако миналата година сме били на планина, тази имаме по - голям шанс за море.
Обаждала съм се по телефона до Долна баня и Боровец, защото исках да отидем в дати включващи дни между две карти и само за 4 нощувки. Стана, но трудно. Сега пак така ще звъня за началото на юли. ММ не може да отсъства много през лятото, а вече резервирах морска почивка за 5 нощувки. Имам и седмокласник, с който се съобразявам. По принцип за Долна баня искам. За там като цяло няма много желаещи, дано ни се получи. Целта ми е качване до Мусала и Мальовица.

# 474
За Мусала по-удобно е станцията в Боровец.
Няма да губите време да пътувате от Долна баня до Боровец и после обратно.
Ние се качихме с лифта Ястребец, кабинковия до х. Ястребец. Всъщност зависи от маршрута, но този е най-лесният.

# 475
  • Някъде по Дунава
Да, знам за Мусала. Вече веднъж сме ходили. Просто за Долна баня имаме повече шанс.

Общи условия

Активация на акаунт