На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 796
  • 990
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, в аквапарка дали има подходящи пързалки за 3 годишно?

# 151
Здравейте! Може ли да препоръчате добър фризьор? Искам евентуално да се подстрижа

# 152
  • Пловдив
Комплект чадър,шалтета,2 шезлонга и маса 20лв пред Гранд Хотела-нооо момчето каза че може и само шезлонг,само чадър и т.н.-не си длъжен цял комплект. Ние вчера пристигнахме.Тръгнахме 7 и нещо от Пловдив около 8:30 минахме през 270ти км дето бе горял тира нямаше никакво задръстване.Нооо сефте виждам толкова трафик към морето в неделя. Огромен трафик си беше по магистралата-после през северния обход след Джъмбо си беше спокойно посока Поморие

# 153
Здравейте, в аквапарка дали има подходящи пързалки за 3 годишно?
Да, има, в детския басейн. Даже в него преди пускаха пръскачките с пяна. Можете да помолите на входа да влезете и да видите, преди да платите. Има и в още един басейн детски водни пързалки

# 154
Здравейте, моля кажете ми централен плаж Поморие в стария или новия град се намира. Ще ми се да намеря нещо задължително с морски изглед. И да е близо до калните бани. Благодаря

# 155
В Стария град е, част от източната плажна ивица, влез в сайта Почивка бг, под всяка обява има и карта, по която много лесно се ориентираш кое къде се намира и като разстояние..Общо взето в Поморие всичко е на една ръка разстояние, много малко градче е..

# 156
Централен плаж Поморие е точно плажа пред Гранд хотел Поморие . Източен са другите по Крайбрежна и Южен е плажа в новият град .

# 157
Всичко от началото на източна част на полуострова, надолу в посока Косата, включително, е източната плажна ивица на Поморие...

# 158
  • Sofia
Според бгмапс:
Това са централният плаж (точно пред Гранд хотел Поморие) и след него - източният:

Южен плаж е този:

Ето ви и цялата карта, да ги видите кой къде е (и аз трудно се ориентирах, така че дано съм полезна):

ПП. Да похваля лятното кино. Гледахме новата Мисия невъзможна, киното е реновирано, звук и картина бяха много добре (точно се беше стъмнило), а усещането е като да си на кино в морето Simple Smile

# 159
Колко е сега билетът? Филмът добър ли беше? Аз все си мисля, че ще е нещо изтъркано, ама може и да греша.
Видяхте ли новината, от утре ще монтират пеещи цветни фонтани в морето до стария град. Мисля, че ще е чудесно:)

# 160
  • Sofia
Ако не се лъжа, билетът беше 12лв. Седалките изглеждат съвсем нови, може да си вземете пуканки/бира..изобщо съвсем прилично си е, в допълнение приятния морски бриз. Естествено това е като стадион, седалките са пластмасови, не кожени кресла като в МОЛ.

# 161
Колко е сега билетът? Филмът добър ли беше? Аз все си мисля, че ще е нещо изтъркано, ама може и да греша.
Видяхте ли новината, от утре ще монтират пеещи цветни фонтани в морето до стария град. Мисля, че ще е чудесно:)

Къде точно в Стария град, знаеш ли?

# 162
# 163
# 164
Препоръчвам Гранд хотел "Поморие "- лукс, удобства всякакви,  на първа линия,  с отличен спа център,  1 вътрешен басейн със солена вода, външен басейн,  голф игрище.  Бяхме в апартамент с джакузи в банята и уникална тераса с 2 шезлонга и фронтална гледка към плажа . Препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт