На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 288
  • 990
  •   1
Отговори
# 825
Досега сме идвали в Поморие края на август  началото на септември и след 20 юни  и винаги сме случвали на време и спокоен плаж . Тази година по настояване на моя мъж сме тук в момента - е това не е моето море - навсякъде гъмжи от хора плажа си е направо пренаселен , във водата човек до човека и в комбинация с горещината направо си е  мъка . Това эа Стария град  в Новия нямам идея как е - не можах да го убедя да отседнем и там един път . Успокоява ме това че  в края на август ще дойдем отново дано тогава да успея да се насладя на морето

# 826
След като на платените плажове е претъпкано,отидете на безплатните. Аз ли да ви уча! Yum

# 827
Значи, в момента, петък-събота-неделя, е ... Човек връз човек. Днес с децата дружно решихме че на плаж няма да ходим, дори из центъра не се разходихме, Ами по крайбрежната алея. Уикенда много се пълни градът, после през седмицата, за мен, предвид ще е топ сезон, е разумно.

# 828
Момичета, вали ли в Поморие в момента?
Пътуваме, и е порой в Балкана.

# 829
  • offshore & overseas
А как стоят тази година нещата с плащането с карта? Има ли го още циганенето да направиш покупки над х лв., за да можеш да платиш в супермаркетите? Миналото лято пазарувах от едни страхотни и скъпи магазинчета "плод и зеленчук", където пък изобщо не можеше да се плати с карта. Страшна излагация! В центъра пък на пиците (бързо хранене, не ресторант, май на главната) направо ме шантажираха да платя в брой, защото не съм била казала предварително, че ще плащам с карта. Rage Ако не бях с децата, направо щях да откажа поръчката.  Айде, на плажа разбирам, макар че и там би могло, но иначе... Изобщо - номера от миналия век. Надявам се тая година да са бутнали поне малко в посока съвременни комуникации! Как мразя да разнасям кеш наляво и надясно. Пффф!

# 830
  • Бургас
Не вали, жега е.

# 831
Момичета, вали ли в Поморие в момента?
Пътуваме, и е порой в Балкана.

Слънце пече (ползвайте http://free-webcambg.com/ ) Wink

Мауче, навсякъде е различно..никой не иска да е "на светло" и да плаща такси, уви.

# 832
  • Пловдив
В центъра пък на пиците (бързо хранене, не ресторант, май на главната) направо ме шантажираха да платя в брой, защото не съм била казала предварително, че ще плащам с карта.

Ами хора това е проблем наистина-като не си кажете и ви пуснат в брой а плащате с карта си е галимация после. Първо продавача трябва да го помни това нещо,защото накрая на смяната няма да му излезнат парите,трябва да каже на този който после оправя парите какво е станало и да оправят обърнатата продажба. И после накрая до счетоводител това отива. Какво Ви пречи да си изкарате предварително картата или поне да си кажете? Затруднявате 3ма човека поне с това блеене в чайките вместо да си кажете

ПП:пращал съм хората до банкомата да теглят пари като имат няколко лекарства по здравна каса-1,2 обърнати как да е ама като има 7-8 рецепти вече пуснати в брой и айде бегом до банкомата. Ами сори ама няма после да търся тия продажби на другият ден и да се чудя какво е ставало

# 833
Има търговци, на които не са им изгодни банковите условия за плащане с карта под определена сума. И в София са ми отказвали (пишеше го с големи букви) да платя с карта едно кафе. По-удобно ми е с карта в телефона, но винаги и навсякъде гледам да съм подготвена с дребни в кеш. Сега пък с тази интернет неразбория в плащания, полети и тн не се оставям да разчитам на търсене на кеш в последния момент.

# 834
  • София
Привет,група.
Минавам да кажа,че който има нужда от гараж през почивката ,може да ми пише.В двора ни се освободиха две места и ги отдаваме под наем -локацията е в Стария град,до Общината,срещу закуските "Приятели"сме.

# 835
В центъра пък на пиците (бързо хранене, не ресторант, май на главната) направо ме шантажираха да платя в брой, защото не съм била казала предварително, че ще плащам с карта.

Ами хора това е проблем наистина-като не си кажете и ви пуснат в брой а плащате с карта си е галимация после. Първо продавача трябва да го помни това нещо,защото накрая на смяната няма да му излезнат парите,трябва да каже на този който после оправя парите какво е станало и да оправят обърнатата продажба. И после накрая до счетоводител това отива. Какво Ви пречи да си изкарате предварително картата или поне да си кажете? Затруднявате 3ма човека поне с това блеене в чайките вместо да си кажете

ПП:пращал съм хората до банкомата да теглят пари като имат няколко лекарства по здравна каса-1,2 обърнати как да е ама като има 7-8 рецепти вече пуснати в брой и айде бегом до банкомата. Ами сори ама няма после да търся тия продажби на другият ден и да се чудя какво е ставало

Винаги се пита как ще се плати. На мен са ми пускали в брой преди да мога да кажа как искам да платя напълно нарочно. Бегом до банкомата или до друг търговец, който няма да бърза да ми пуска поръчката без да ме е питал.

# 836
Оффффффффф, то щото видиш ли по другите градове и кенефа си плащаш с карта.....Айде стига вече. Ми ходете на такива локации,щом е толкова голям проблем за вас Кеш-а🤔

# 837
Ние акестирахме в Поморие и влязохме в супермаркет Мега. Има ли поне един слежител, който говори български в този магазин...Аз длъжна ли съм да разбирам руски в България и да не могат да ме обслужат, защото говорят само руски, а аз не?!

# 838
  • offshore & overseas
Конкретно за случая с пиците: аз бях приготвила карта и я държах в ръката си, но не знам защо трябваше продавачката да приеме по подразбиране, че ще платя в брой (чисто мошеничество). Не аз трябва да си кажа, а те трябва да ме попитат как ще платя (вместо направо да отбелязват, че ще е кеш). Като не им е изгодно, защо я има опцията?

# 839
Не сте длъжна,но какво толкова...Ами ,работят,хората, не им е лесно...Щом с другите хора(включително и нас )се разбират някак си, ще разберат и вас ...Толерантност нямате ли? Те нашите по чужбините щото филология са завършили и пърфект говорят....Да се заяждате за други неща-разбирам....Но за това🤔. Затуй ГанЯ няма да се оправи никога. Само селинджъри със претенции . ....

Общи условия

Активация на акаунт