На почивка в Поморие сезон 2025

• 4 069
  • 56
  •   2
Отговори
Нека и тази тема напълним с полезна информация,а на всички ни почивката тази година да е слънчева и безоблачна в любимото Поморие Heart

# 1
Аз след теб съм пуснала също тема Laughing, но я пратих за триене на админите.

Да ни е честита новата тема, и да отскачаме регулярно до Поморие Wink

# 2
а аз така и не се научих за близо 15 години как се правят теми, и надали ще се науча Simple Smile
Много ми липсва морето. Преди да се преместим в София от тази есен, на всеки около 2 месеца, прескачахме в Поморие - там имаме апартамент. Независимо от сезона. Сега с тая София - ММ се е забил да бачка и е някакъв ужас. Обаждам му се през деня по Вайбър с камера, че да го видя буден Sad Не мисля, че ще видим морето преди 20.06.25г Cry((((

# 3
Благодаря за новата тема.
Ние с ММ още миналото лято оставихме капаро за от 1 юли.
Нямам търпение. Simple Smile

# 4
Ние миналата година не успяхме да намерим подходяща квартира за цяло лято и бяхме в Равда, но пак ходихме на плаж в Поморие. Все на там ме влече и се надявам тази година да успеем да намерим апартамент за целия сезон

# 5
  • у дома
Благодаря за новата тема.

# 6
  • някъде другаде
Много ми харесва Поморие. Две години сме почивали там. Там бяхме и 2023 , последното ми море със съпруга ми. Мисля ,че сега сама ако отида ще ми навява мили спомени.

# 7
Може ли впечатления за Гранд хотел Поморие? Тихо ли е, има ли шумни заведения край него?
Ккви са цените на СПА процедурите?

# 8
Готвят се да видят сметката на дърветата (гинко билоба) по цялата главна! Няма такава малоумщина!:
https://fakti.bg/mnenia/945529-kmetat-na-pomorie-i-oblasten-lide … veta-ginko-biloba

Но пък може да има делфинариум:
https://www.flagman.bg/article/341778

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 22:32 от MTV

# 9
ее, дано не ги премахнат - защото центърът ще стане във вечен ремонт и касичка за получаване на пари

# 10
Може ли впечатления за Гранд хотел Поморие? Тихо ли е, има ли шумни заведения край него?
Ккви са цените на СПА процедурите?
Зависи кога ще го посетите.Точно срещу Гранда има някаква сграда, преди години си беше диско бар, редовно и сватбени тържества се правят.В сайта има цени на процедурите, нормални са.

# 11
  • Plovdiv
Здравейте, ще се радвам да ми препоръчате добре поддържани и уютни бунгала в Поморие, местност Косата, разбрах че там плажа е позволен за кучовци. искаме да резервираме още от сега. Благодаря предварително! Весели и слънчеви летни емоции на всички през идното лято!

# 12
Здравейте, ще се радвам да ми препоръчате добре поддържани и уютни бунгала в Поморие, местност Косата, разбрах че там плажа е позволен за кучовци. искаме да резервираме още от сега. Благодаря предварително! Весели и слънчеви летни емоции на всички през идното лято!

Не са бунгала, но е позволено за кучета и горещо препоръчвам (на косата):
https://ganevi.com/

# 13
  • В.Търново

Не са бунгала, но е позволено за кучета и горещо препоръчвам (на косата):
https://ganevi.com/
Напускане 10ч. Много рано...

# 14
За Гранд хотела - винаги като мина оттам вечер, гърми жива музика, не знам дали нещо наблизо може да се конкурира дори. Притичвам набързо през там, понякога със запушени уши, но аз съм си чувствителна на шум по принцип. На хората, които са там, изглежда им е приятно и се забавляват.

Снощи прегледах някои от запазените ми местенца в Поморие и съм изумена от повишените цени на някои места, визирам любимата ми Гардения. От цена 150лв на апартамент са скочили на 280-310 Sad
Да не говорим, че ми дава еднакви цени за целия сезон.
Набързо затворих приложението и сега ме е страх да го отворя, за да поразровя по-внимателно и да видя навсякъде ли е така Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт