На почивка в Поморие сезон 2025

• 12 559
  • 208
  •   2
Отговори
# 15
Благодаря за споделената информация, няма да отида в Гранд хотела. Препоръчаха ми хотел Свети Петър и Павел, дали около него е шумно? Много ми е важно, искам почивка, а не да се напрягам.

# 16
Той е до Гранда, Хубав хотел с добри мнения, директно срещу плажа. Зависи къде ще ви настанят , но шум ще чувате, ако сте с изглед море, та...В случая какъв шум толкова, като той е до 23ч . Минавала съм оттам, не е имало някакъв шум силен толкова, но беше преди години.
Аз търся някакъв семеен хотел, нещо по-достъпно, но близо до морето в стария град. Някой да препоръча такъв?

# 17
Той е до Гранда, Хубав хотел с добри мнения, директно срещу плажа. Зависи къде ще ви настанят , но шум ще чувате, ако сте с изглед море, та...В случая какъв шум толкова, като той е до 23ч . Минавала съм оттам, не е имало някакъв шум силен толкова, но беше преди години.
Аз търся някакъв семеен хотел, нещо по-достъпно, но близо до морето в стария град. Някой да препоръча такъв?

Хотел Диана е в близост до морето в стария град  https://hoteldiana-pomorie.net/   моя приятелка отсяда и е доволна

# 18
Свети Георги е на центъра, на 10-12 Мин пеша от плажа, но точно на центъра. За вечерна разходка е топ локацията

# 19
И Петър и Павел и Св. Георги са много хубави хотелчета.Пробвани са и двата, В първия храната е разкош.Но много малко спа има, с уникална гледка.На последния етаж е джакузито, парната баня и сауна, с гледка към морето.И в двата има хубави процедури.
Но Гранда си  ни е фаворит на нас.Не мисля, че е толкова шумно, но всеки си знае.

# 20
Последните 5 години почиваме в хотел до Гранда и въобще не е шумно. Има едно бистро на плажа "Чайка" и от него понякога се чува музика вечер, но е петък и събота и не е толкова силно. Даже смятам, че е тих раьона на Гранда и  Петър и Павел.

# 21
Благодаря ви!

# 22
Препоръчайте заведение за хапване и пийване сега зимата.
Този петък ще пристигнем около 21.40 и се чудя дали по това време някое заведение ще работи.

# 23
В хотел Св Георги.

# 24
Попадение ! В 23.00 ни взеха последната поръчка и не ни даваха зор.
Благодаря

# 25
Здравейте в коя част е най хубав плажа

# 26
За мен в новата.

# 27
Две години бяхме в старата. Миналата година наехме апартамент в новата част до Сънсет. На нас ни хареса там повече плажа. По-широко, не духа и някак си е по-спокойно. Но откъм заведения е по- бедно. За разходки вечер до стария град си е далече.

# 28
Здравейте в коя част е най хубав плажа

Новия град - плитко за деца, широка ивица, има къде да се паркира;
Стария - тясна ивица, плитко, ветровито (в повечето дни), няма паркоместа;
Гранд хотела - за мен там е мн добър вариант;
Косата - хубав пясък, няма хора, има паркинг, но не е ок за малки деца-дълбочко е още с влизането.
 #BGMлоялнапрограма

# 29
  • София
Знаете ли това лято Сънсет дали ще отворят?

#BGMлоялнапрограма

Общи условия

Активация на акаунт