На почивка в Поморие сезон 2025

• 12 559
  • 208
  •   3
Отговори
# 30
Знаете ли това лято Сънсет дали ще отворят?

#BGMлоялнапрограма

Едва ли...първо трябва да го ремонтират;
#BGMлоялнапрограма

# 31
  • София

#BGMлоялнапрограма

Едва ли...първо трябва да го ремонтират;
#BGMлоялнапрограма
Момичета цитирам ви правилата:
ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ
към кампания Споделена пролет

Целта на #BGMлоялнапрограма е да бъде използван единствено в мнения относно лоялната програма, които разясняват нейните механизми и предимства. Публикации с различна тематика няма да бъдат оценявани, дори и да съдържат #BGMлоялнапрограма.

Благодарим на всички, които ще вземат участие в кампанията!

# 32
  • В.Търново

#BGMлоялнапрограма
Едва ли!
Там масово се разпродават апартаментите и студиата.

# 33
  • София
Едва ли!
Някой купува ли ги? 2 лета гледаме как тревата расте и обзема комплекса. Ако някой купи дали ще може да си ползва апартамента/студиото Sad

# 34
Едва ли!
Някой купува ли ги? 2 лета гледаме как тревата расте и обзема комплекса. Ако някой купи дали ще може да си ползва апартамента/студиото Sad
Който купи ще гризне яко дърво.
https://bnr.bg/radiobulgaria/post/101740001/kak-se-stigna-do-zat … tamenti-v-pomorie

# 35
  • В.Търново
Едва ли!
Някой будала, ако се излъже. Таксата поддръжка на година е космическа.

# 36
Едва ли!

В момента там нямат ток и вода. Като цяло не може да се ползват апартаментите. Има някакви ентусиасти лятото които са си купили генератори за ток и позлват вода от туби.
Не мисля, че се продават масово. Вероятно не повече от 1 бр. на месец в целия комплекс.
Лошото е че в следващите 5 години не се вижда надежда да заработи. Тока и водата са общи и ще е  скъпо да се направят индивидуални, а 500+ собственика трудно ще разберат да съберат пари за това.

Таксата подръжка беше 15 евро на квадрат, не е малко, но комплекса е замислен да  работи като хотел.
Склучваш договор, фирмата ти го отдава под наем, от приходите се плащат всички такси и накрая ти остава печалбата. Когато ползваш апартамента, той не генерира приходи.

# 37
  • София
Точно, ние като хотел искаме да го използваме - хем е на първа линия, а има и басейни.
Значи и тази година надали ще отворят.
Като не се изплозва, базата се руши. Не мисля, че се поддържа или ремонтира, напр. ако някъде има теч. Градините, както писах също личаха, че не се ползват като се гледа отвън - през оградата.

# 38
Момичета, здравейте, планирам за първи път да посетя града за почивка през лятото. Бихте ли споделили ако вече сте посещавали Феста Виа Понтика? Търсех си ол инклузив, с бебе сме. Благодаря!

# 39
Точно, ние като хотел искаме да го използваме - хем е на първа линия, а има и басейни.
Значи и тази година надали ще отворят.
Като не се изплозва, базата се руши. Не мисля, че се поддържа или ремонтира, напр. ако някъде има теч. Градините, както писах също личаха, че не се ползват като се гледа отвън - през оградата.

Края на миналото лято окосиха тревата и подрязаха храстите, но само това; на самата сграда пада на места облицовката - бяха сложили "обезопасителни" ленти близо до спирката, именно поради падащи мазилки..

# 40
Момичета, здравейте, планирам за първи път да посетя града за почивка през лятото. Бихте ли споделили ако вече сте посещавали Феста Виа Понтика? Търсех си ол инклузив, с бебе сме. Благодаря!
Във Виа Понтика бях инцедентно за една нощувка и не ми хареса, че всичко се чуваше от съседната стая. Другата Феста повече ми харесва, а е и по-близо до други заведения. Ние там бяхме със закуска и вечеря. За бебето плажът е супер! Плитко и топло.
Това са моите впечатления.

# 41
Във Виа Понтика бях инцедентно за една нощувка и не ми хареса, че всичко се чуваше от съседната стая. Другата Феста повече ми харесва, а е и по-близо до други заведения. Ние там бяхме със закуска и вечеря. За бебето плажът е супер! Плитко и топло.
Благодаря много! А впечатленията ти от храната и изобщо базата на другата Феста?

# 42
  • Sofia
Миналата година бяхме 7 дни във "Виа Понтика" на 5 етаж е тераса. Всичко си беше ок, храна за олйнклузив разнообразна, прясна и вкусна. Хубава плажна ивица и безплатни чадъри и шезлонги към хотела. Почистване всеки ден, стаите нормално широки и комфортни, нищо не смущаваше....Вечерна анимация има, но не сме посещавали.

# 43
Аз не съм била в Поморие и също търся мнения за Виа Понтика. Например медицинския център какви процедури предлага, кафе еспресо има ли включено в инклузива, има ли наблизо безплатен паркинг, от хотела предлагат паркинг с цена 15 лв. на ден. Стая в новата или в старата част е за предпочитане?

# 44
Благодаря много! А впечатленията ти от храната и изобщо базата на другата Феста?
Нямам впечатления, инцидентна нощувка заради повреден автомобил. Да похваля рецепционистите, че бяха много мили.

Общи условия

Активация на акаунт