Другия път искам да родя...

• 20 273
  • 392
  •   1
Отговори
# 45
Раждах нормално, без никакви обезболяващи, но АКО има втори път искам с епидурална ..  Peace
и аз така Peace

# 46
  • Варна
Аз раждах нормално, без обезболяващи. Втория път искам пак да родя нормално, но задължително с епидурална упойка.

# 47
Родих секцио по медицински причини, следващия път пак ще родя секцио-поне вече знам какво е и ще съм подготвена, а и се възстанових доста бързо и лесно.

# 48
Родих секцио и небих искала да ме режат два пъти на едно и също място. Когато раждах имаше една която раждаше с второ секцио и никак не и беше лесно ... забита и операцията.....доста трудно се въстанови....и си полежа в гадната болница....
За това гласувах за нормално с обезболяващи Peace

# 49
Раждах нормално, без обезболяващи. Ако има втори път, пак така бих родила, независимо, че върху мен бродираха гоблени.  Mr. Green

# 50
  • София
Раждах нормално, без упойка...

Следващия път ми се иска да пробвам във вода...

# 51
  • Варна
Раждах с планово секцио заради тесен таз. Сега като помисля, май не беше наложително.
Вторият път...понякога ми се ще да пробвам нормално, но съм бъзла и сигурно пак ще е секцио.
Два оргазма по-малко, ама здраве да е  Grinning

# 52
  • София
Първия път родих нормално и по случайност с обезболяване. Втория настоявах да е пак така-нормално с обезболяване. И трети път да има, бих избрала този начин.

# 53
  • София
Раждах нормално с епидурална, искам пак така.

# 54
  • София
Първия път родих нормално с епидурална упойка. Беше много лесно и безболезнено раждане. Втория път пак бих искала да родя по същия начин. Peace

# 55
Раждах нормално без обезболяващи. Мина леко и добре и за мен, и за бебето. Бих родила още два пъти така (без обезболяване) ако ще е все така лесно... Но иначе нямам нищо против обезболяването и втория път ако мога ще си го поискам... и тъй като анкетата позволява и да си помечтаем, защо да не е и във вода...

# 56
Родих нормално,но с епизиотомия и със скромните 12 шева.Такъв ад не ми се преживява втори път.Ако има такъв-задължително секцио и то с най-яки обезболяващи.

# 57
Първият път родих нормално без обезболяване. Сега живот и здраве ако всичо е наред пак да е нормално, дилемата ми е за епидуриална ама това да ми е проблема  Mr. Green
Peace
 Само дето не го предлагат при нас...

# 58
  • Бургас
Раждах със секцио,но бих искала нормално с обезболяващи.

# 59
Родих нормално,и пак така искам да родя другия път Grinning

Общи условия

Активация на акаунт