Милано и северна Италия - тема 16

• 52 650
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • In transit
Кацаме в Бергамо в 23,25 часа.
Има ли шатъл или градски транспорт от летището  по това време до гарата в Бергамо?
Мислим да си вземем хотелче до гарата.
Има да, може да си изтеглите разписанието от този линк: https://www.atb.bergamo.it/it/viaggia-con-noi/linee-e-orari

# 211
Има ли шатъл или градски транспорт от летището  по това време до гарата в Бергамо?
Има да, може да си изтеглите разписанието от този линк: https://www.atb.bergamo.it/it/viaggia-con-noi/linee-e-orari

Много моля да ми потвърдите, дали съм се ориентирала правилно.
Това в червеното ли са последните автобуси от аерогарата за Бергамо?

# 212
  • In transit

Много моля да ми потвърдите, дали съм се ориентирала правилно.
Това в червеното ли са последните автобуси от аерогарата за Бергамо?

Да, това са. Уикендите също беше в 1:30 последния.

# 213
  • Варна
ВСичко е така организирано , че са всеки самолет който каца дори да е закъснял безумно много или да е някакъв извънреден ВИНАГИ се осигуряват достатъчно автобуси и то навсякъде по света.

# 214
Има стоянка за таксита. Като излезете ще видите дългата опашка.
Обикновенно идват различни по големина бусчета и едините са за Бергамо, другите за Милано.
Взимат хората общо взето по ред. И ви оставят точно пред хотела. Не беше нещо безумно като цена 7-8 Евро на човек, но не се налага да гониш градски транспорт и после да търсиш хотела.

# 215
Обикновенно идват различни по големина бусчета и едините са за Бергамо, другите за Милано.
Взимат хората общо взето по ред. И ви оставят точно пред хотела. Не беше нещо безумно като цена 7-8 Евро на човек, но не се налага да гониш градски транспорт и после да търсиш хотела.
Това се отнася и за транспорт до Милано- че те откарва до адреса, така ли да разбирам?

# 216
Здравейте, организирам семейно пътуване до Милано в началото на ноември. Имаме 3 пълни дни за разглеждане. 3 нощувки в Милано и една в Бергамо. Много информация има в темата и сега чета и си записвам. Искам само да ме ориентирате за тези три дни заслужава ли си да мисля и за някое езеро или да си разгледаме само двата основни града?

# 217
Има ли шатъл или градски транспорт от летището  по това време до гарата в Бергамо?
Това се отнася и за транспорт до Милано- че те откарва до адреса, така ли да разбирам?
Жената пита за Бергамо, вие го разбирате за Милано Simple Smile
Да и за Милано може, но не знам каква е цената.
Нашият самолет закъсня много и пристигна вместо в 23,30 в 02,00 часа. Бях сама с детето и понеже предвиждах този вариант, бях резервирала за първата нощувка хотел в Бергамо.

Здравейте, организирам семейно пътуване до Милано в началото на ноември. Имаме 3 пълни дни за разглеждане. 3 нощувки в Милано и една в Бергамо. Много информация има в темата и сега чета и си записвам. Искам само да ме ориентирате за тези три дни заслужава ли си да мисля и за някое езеро или да си разгледаме само двата основни града?
Повече от два дни не мисля, че ви трябват за Милано.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 16:12 от Hope for Two

# 218
Hope for two, много добре виждам жената какво пита, но виждам и вашият отговор, в който споменава Милано. Благодаря за разяснението!

# 219
  • София
ВСичко е така организирано , че са всеки самолет който каца дори да е закъснял безумно много или да е някакъв извънреден ВИНАГИ се осигуряват достатъчно автобуси и то навсякъде по света.
Колко пъти с извънредни самолети кацнахте навсякъде по света, че толкова категорично е мнението ви? Колкото категорично, толкова и невярно.
Ако няма какво да кажете, от такива изстреляни в пространството приказки полза няма.

# 220
  • Berlin
За съжаление, може да има хора, които да се подведат от такава информация (напр. ако нямат опит с летища и полети).

# 221
  • Milano
Естествено, че такситата ви отвеждат до адрес.

Пуснала съм снимка с цените от летището в Бергамо на стр.13 (до Милано - 122 евро фиксирана цена).
На втората снимка зад автобуса е стоянката за такситата. Под навеса се нареждаш за ред, но в случая няма никой.

За запитването дали си заслужава нещо, в случая за някое езеро през ноември, е относително. Зависи от желанията и интересите на съответния човек.

Ако е облачно, дъжовно, мъгливо, пусто, за мен не представлява интерес.

# 222
Ако е облачно, дъжовно, мъгливо, пусто, за мен не представлява интерес.
Не знам за другите, но Комо се превърна в пълен бардак почти целогодишно.
След пандемията не знам какво стана, но туристите нарастнаха двойно и тройно. Вече почти няма "сезон", то е нон-стоп. Повечето време е такава гъчканица, чудя се на туристите как може да ги кефи.

# 223
  • Milano
Барба, аз имах предвид по-скоро малките градчета - Варенна, Белладжо.

Въпреки, че  миналата седмица ходихме с татко в понеделник - уж да избегнем лудницата и бях шокирана от тълпите американци.

Да не говорим за Венеция предходната седмица.

Да видим дали ноември ще е нисък сезон там.

# 224
Напоследък и аз забелязах големи групи от американци, факт. Преди не съм виждала по този начин масово организирани и да ги развежда водач.

Общи условия

Активация на акаунт