Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 314
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Нека се обичат младите Прекрасни са Не са нито първите,нито последните залюбили се на снимачната площадка И в сериала си личеше тръпката между тях

# 91
  • Дубай
Щом се обичат, харесват, няма лошо, дано и се запазят това се моля.
И, за какво беше тоя цирк на партито, на сто метра един от друг дума не обелват, една снимка не си направиха.
Смятам, че за тях би било по-добре, да дадат интервю и се спрат тия жълтури и ги оставят намира.

Момичета, имам време да добавя в нулевия пост нещо, ако искате и заглавието да променим, или?!

# 92
  • София
Циркът беше, защото сега ще им се стъжни. Ще ги следят под лупа и в сериала. Аз мисля, че вече такива романтични сцени няма да видим в сезон 2, защото всичко се разкри и всеки жест ще се оглежда и обсъжда. И Афрам също ще са много внимателни в сцените, защото досега беше лесно- професионалисти и готово. Не, че не са.

# 93
Афра и Мерт като са видяли снимките 😂

П.с нямам търпение да ги видя заедно хванати ръка за ръка пред жълтурковците вече 😍 , което малко ме съмнява... Мерт както обича изявите...

# 94
  • Дубай
Я Берг и Халит как играха в родината после, също обвързани, че и с деца... Мисля, че трябва да разграничават Сейфер и АфРам.... Наистина, много ще е жалко, ако се похаби хубавата двойка в сериала  и не покажат никаква  близост от тук насетне.

# 95
Привет.

Благодаря за новата тема  Ив и за гифтовете на Диди. Flowers Hibiscus
На всички за споделените мнения Flowers Four Leaf Clover
Много се радвам за тях:hugs:
Актьора на Саффет,каза че Мерт и Афра привличат зрителите  с хармонията промежду им. Е вече е потвърдена връзката им, тази  химия и искри, трудно биха били подминати.
Естествено  не подценявам актьорските им умения.
Рамо много ми харесва,с това коремче,бузки... Беше по-слабичак в началото на  сериала .  Сега е още чаровен и сияещ:joy:

И според мен е време  за едно общо интервю в което споделят щастието си.
Да затворят устата на зложелатели, преса и прочие.  В крайна сметка връзката им е нещо естествено и прекрасно, няма нужда да бъде крита. Не са убили, не са откраднали, а  са влюбени.
Естествено може с продукцията да имат  ограничения  или други съображения. 
Ще ги дъвчат още една седмица с лошо и добро, поне ще отщуми цялата буря около дебненето.

# 96
То само да гадеем можем , но циркът беше от днешна гледна точка Grinning защото ги натиснаха много жестоко в тази вечер  да  излезе наяве АфРам    Не успяха , но всички са знаели , че Афра на другия ден ще вземе наградата и ще и зададат тези въпроси

Афра и оня възкръсналия днес Мерт У май са били в лоши отношения още преди сериала Та приказки много , но истината само те си я знаят

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 23:44 от KrasiAnna

# 97
Къде е възкръснал Мерт У? Да не се е включил и той с някакви коментари?

# 98
Казвам го в преносен смисъл , защото по многомилионните таблоиди се написаха изключително много коментари в негова защита Ако не бяха АфРам , кой щеше да се сети , че е жив днес

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 00:09 от KrasiAnna

# 99
KrasiAnna, възкръсналия GrinningGrinningGrinning

Абе много моралисти нещо се навъдиха напоследък

Слагам едно мнение на Иззет Чапа, някои може би знаят кой е Sunglasses

https://twitter.com/izzetcapa/status/1672268281019867136

Мерт Рамазан Демир и приятелката му Афра Сарачоглу се наслаждават на морето в Мармарис...
Млади, успели, влюбени...
Разбира се, че ще го направят…
Един грозен въпрос, който няма нищо общо с тази красота, ще остане в спомените на тази любовна история...
Любовна полиция,  морални заптиета са над главите на тези любящи сърца.
Този грозен, заклеймен, злонамерен, дискриминационен въпрос...
Младежи…
Колкото по-зли и опозорени са те, толкова вие сте по-красиви и изтънчени...
Много сте красиви, бе...
Честито от сърце...

Много са сладки, да не им е уроки!

# 100
Аз не виждам голяма драма,дори  МД да е хричина за раздялата на Афра с МУ. Това е живота, хората се срещат,събират,разделят.. Млади са,нямат деца,сега е времето да избират и да се забавляват.
Не,че  с деца нямат право на щастие,но нещата стават по-сложни.

Като гредам МУ, не е седнал да страда,  веднага е намерил нова любов.
Дано са щастливи всички млади Blush

# 101
  • Дъблин
А защо трябва да пострада пък СейФер от това, че са заедно Афрам?
Аз като казах, че скоро няма да видим СейФер заедно просто защото те наистина насочват в друга посока сериала. Пък и ако трябва да бъда честна, за 36 епизода аз видях крещене повече пъти от СейФер, отколкото романтични сцени.
И мога да кажа че тез всички кавги бяха в точмо в десятката. Тааааа те пак ще си играят. В това не се съмнявам. А какво зрителите ще си мислят, това няма как да се избегне.
Но наистина сценарият на Сейфер няма да е осеян с цветенца, тааааа има голямо поле за изява от Афрам!

Мое мнение Simple Smile

# 102
Оххххх... аз не разбирам цялата тази драма че са ги "хванали" все едно хванаха някой в изневяра.... и каква е тази глупост с МУ... дори и Афра да се е разделила с него заради Рамо какво от това??? Все пак тя си решава с кой ще прекара живота си... преценява, че от мъж до мъж има разлика... тия жълтите не се спряха с това дебнене... и какво хванаха ги вече, какво друго ще измислят да се заяждат с тях?? Не оставиха хората да се полюбуват малко един на друг .. пуууу

# 103
  • Дубай
Много правилни думи на журналиста Изет, хубави интервюта правеше навремето...
Какво е станало, защо са се разделили си  е тяхна работа с Мерт Язъджоглу и Афра, нямат деца, не са женени, не са ги изловили на калъп, а даже се разделиха с красиви думи един за друг. И не мога да разбера, защо някой толкова го плюят стария Мерт?Не  е казал лоша дума ни за Афра, ни за Мерт единствено го отпоследва, може би е неловко за него , затова

# 104
Ив, из социалните мрежи му слагат на главата клоун, крава,рога ... Толкова им е акъла. Joy

За жалост  интригата и клюката продават,както винаги Hug
Професора  по връзки с обществеността ни казваше,че добрата новина не е новина Joy

Общи условия

Активация на акаунт