Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 66

• 18 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Ако през деня се ядат пасти (общо казано), надали парче месо с лимон, вечер, ще направи нещо относно отслабването Laughing
Много ясно.😆 Аз пуснах, защото може пък парче месо (30 грама) с лимон да върши работа при спазване на режим. Аз съм пробвала с парче кашкавал+ ябълков оцет и ранна вечеря.
Хапнах пилешки фенери, 30 грама Бри, 22 грама бекон и майонезено-рибен сос:

И 80 грама кисело мляко извън кадър. Сега се чудя дали искам още нещо...🤔🤔

# 556
Пържени тиквички да съм правила лично аз 2 пъти.
Сто часа работа, и сядат всички и хоп изчезва.
И да пържа тиквени кюфтета не си е работа.
Веднъж направих доста пържени. Бая си похапнах, тогава беше старото ми аз.
И като се почнаха едни болки. До болница стигнах. Не влязох, ама много болеше.
Гастрото рече да спра пърженето и че съм прекалила. И посъветва меко да отслабна.
Е, след 5-6 години ми дойде музата.

# 557
Ох, момичета, тази снимка такива спомени ми навя. Но факт, че така направени "тиквички по гръцки" мога да изям един вагон. Естествено сега си ги правя на фраера, но тогава това изобретение още не беше измислено. Само обикновен фритюрник. На обикновения съм пържила много, то аз съм казвала тук какво ядях преди - всяка вечер пържени картофи с 2 филии хляб и пържола. Втория вариант пържени тиквички с пържола и 2 филии хляб. Без пържени картофи не можех да затворя очи да заспя. Когато казах на половинът, че минавам на режим и спирам картофите, той първо беше Dizzy Face , после ми се изсмя и ми каза - давам ти 2 дни. Учудващо и за мен, и за него, тези 2 дни се превърнаха в 2 години. За самата мен беше огромно учудване този факт, но успях да устискам. Въпросната снимка е ценен кадър, защото тиквичките са приготвени "ръчно" една по една и тогава без майтап бях 1,5 кила надолу. Много пот се ля, много. Накрая от другия хищник у дома, аз се класирах с 3 резена.
Пържени чушки с доматен сос също обожавам.  Там пък другия проблем - якото пръскане на олио. В кухнята ставаше Хирошима. Изобщо всичко пържено ми беше менюто преди режима.
Днешната вечеря е китайски зеленчуков микс, гъбки пачикрак, 1 изостанала тиквичка в хладилника намерих и свински карета. Много здраво се наплюсках, бая ми беше пълна чинията. И купа с шопска салата отстрани.

Да ви кажа кво си купих одеве. Ходих до Бахарика да си купя разни посправки /в този магазин трябва да влизам със затворени очи, щото е препълнен с вкусотии/ Та случайно видях ей това и си купих - цикория на прах.
момичето каза, че много го купували за заместител на кафе, както и пише, че не съдържа кофеин. Утре ще го тествам сутринта и ще дам отзиви.

# 558
  • София
Шарпи, кафе "Инка" не си ли пила като малка?

# 559
Шарпи, кафе "Инка" не си ли пила като малка?
Да ти кажа честно пила съм, но изобщо не си спомням какво е било на вкус. Помня, че баба Purple Heart ни правеше като седнеха с нейни дружки на кафе и така се чувствахме "модерни госпожици" Laughing
Иначе ми предложиха и Инка в магазина, но това го купували повече и аз затова взех него.

# 560
  • София
Е, то е едно и също.

# 561
Аз си изпих цикорията от Берьозка, ама я добавях в кафето.
Не разбрах дали имаше някакви ползи за тялото и системите ми.
Много ентусиазирана бях, че и инка си взех, но нали е с ръж, така стои складирано някъде.
Шарпи, дано замениш кафето. На мен не ми се получи залъгалката 😬

# 562
Инката или кафе от цикория там каквото купих миналата година, ме болеше корема.

# 563
Ще видим утре сутрин какво ще е положението и ще докладвам. Иначе това за болката в корема ме изненада, защото това като гледам е с високо съдържание на инулин.

# 564
Ми той инулинът е от цикория баш, ако не се лъжа. Абе докато не пробваш, няма как да знаеш на теб как ще ти действа. На всеки микрофлората си е различна.

# 565
Започни с половин доза, че и аз имах някакви реакции, даже май съм споделяла тук. Но привикнах после и си я изпих. По една кафеена/ от тези, средните/ лъжички слагах , ама в кафето, натюр само веднъж правих и ми беше блудкаво, и сметана добавих. Тцъ.
Но сутрешната ми кз си е обичайна.
През деня не меря вече, освен, когато правя пакости. Казвах за един фреш от лимони, добре, че мерих. Хич не ми хареса какво се беше получило.
Иначе, снощи пробвах йогурт от лидълския, голямата кофа, и 4 кайсии, сутринта нямах завишаване на кз. Нали писахте за тези комбинации, че не влияят на кз. Май е вярно.
Но хич не мисля да ми става система.

# 566
Започни с половин доза, че и аз имах някакви реакции, даже май съм споделяла тук. Но привикнах после и си я изпих. По една кафеена/ от тези, средните/ лъжички слагах , ама в кафето, натюр само веднъж правих и ми беше блудкаво, и сметана добавих. Тцъ.
Но сутрешната ми кз си е обичайна.
Ще те послушам, ще сложа половин лъжичка първо да пробвам и после, ако трябва още половин. Твоите реакции в какво са се изразявали? Позиви за тоалетна, болка, подут корем или нещо друго?
За КЗ аз се замислих само да не вземе да ми я бута много, че май го дават като сваляща КЗ.Thinking

# 567
Не знам за едновремешната Инка, но тези кутии, които продават сега, си съдържат и овес, ръж.
Аз, да не ми стане нещо, си направих и салата от парче краставица и авокадо- авокадото намачкано със зехтин, сол и ябълков оцет, на вид приличаше на песто.😁
Шарпи, много хляб, много картофи в предишното ти хранене е имало...то само пържолата е останала в режима май.😃

# 568
Шарпи, не помня точно, честно.
Не е било драматично. За съжаление, нямам и в записките. Пък и темата ни върви бързо, някъде съм писала, вероятно, но кога и къде, пък и ДАЛИ съм писала, не помня. Егеноза, сестро 😂
Артемис, точно. Че са и нарисували на опаковката един житен клас, ама аз първо купих, после гледах и четох.
Има си в съдържанието доволно смлени зърна.

# 569
Здравейте. С инсулн резист съм. Най-големият ми проблем е замайването и отпадналостта. Естествено и килограми имам да свалям. От два дни съм на Глюкофаш. Може ли да ми кажете начален съвет от къде да започна, за да подобря физическите си симптоми?

Общи условия

Активация на акаунт