Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 66

• 18 753
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Тайс, и аз вчера бях на сьомга Stuck Out Tongue Winking Eye

# 646
  • София
А и ЩЖ не обича глад и ниски калории. Все се чудя на Долче с тези нейни чести фастове...

ЩЖ не обича недохранване. Фастът е нещо съвсем друго.

Какво е фастът?

Еднократно гладуване. Преди и след това си изяждаш цялата дажба. На ЩЖ вреди постоянното недохранване. От типа ще съм 10 дни на 600 калории и ще отслабна. Да, ама не. При фаст не ядеш 6-10-12-24 часа. Но преди и след това си ял по 1800 калории, например.

# 647
Ох, текнаха ми лигите... Прекрасна торта!!! Purple Heart
Ма предупреждавайте молЪ вЪ!
Тайс, разсмя ме. Smile Рибата чак на мен ми привлече вниманието, аз дето риба, нали...
Аз благополучно се завърнах, мускОли не използвах, свършиха работа само "вежди чайка"
Отивам да ям пиУе с шопска салата.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 15:32 от sharpy

# 648
Момичета и момчета, черпя Ви с кето тортичка 🙂. Рецептата е тук: https://mywholesome.life/chocolate-cake-with-mascarpone-cream/

Честито, какъвто и да е поводът за почерпката ! Чудна тортичка 🥳

Шарпи, ето ти и изпечено. Бързо, лесно , вкусно.
И ометено вече със зелена салата
Можеше и още да се препече, но аз я обичам по- алангле рибата 😆.
Лимон, много лимон и готово

# 649
Ооо, Тайс, изглежда супер!!! Баси, аз се впечатлих от риба!
Което ми напомня, че купих едно парче филе от Кауфланд, но е във фризера. Ще го вадя!!!

# 650
Супер изглежда сьомгата! Не сам правила досега във фраера, ще трябва да се пробва.
Одъртях с още една година, това е поводът.
 Всички си изядоха парченцата, а обикновено от купешките торти оставят, дори мъжът ми каза, че е хубава, а той все търси кусури на нисковъглехидратните неща ( но не се усеща, че почти всяка вечер е на месо и свежа салата).

# 651
Аливи, честит рожден ден! Много здраве най-вече, щастие и хубави моменти! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
Тортата изглежда страхотно!

# 652
Да ви е сладко, аз сега едва дишам, защото засища. Това е сьомгова пъстърва, би трябвало да е по- нисък клас от сьомгата.

Аливи, много здраве и късмет! 🪻

Шарпи, щом си яла бургера, рибата би трябвало повече да ти хареса, той този бургер на мен ми е блудкав. Ама аз ям риба всякаква, та не знам.

# 653
Одъртях с още една година, това е поводът.
 Всички си изядоха парченцата, а обикновено от купешките торти оставят, дори мъжът ми каза, че е хубава, а той все търси кусури на нисковъглехидратните неща ( но не се усеща, че почти всяка вечер е на месо и свежа салата).
Честит рожден ден! Много здраве, другото ще се нареди Simple Smile
Купешките торти не струват. Твоята изглежда прекрасно. Сигурна съм, че и на вкус е класи над диабета в кутия, който продават по сладкарници и магазини.

# 654
Благодаря, момичета! Рецептата е супер лесна, аз торти не съм правила, преди да се сблъскам с диабета, ама и на мен ми се иска да хапна, без да се притеснявам толкова.
Сьомговата пъстърва по мое мнение е по-вкусна от сьомгата.

# 655
Тайс, добре, че спомена, че е сьомгова пъстърва. Ще взема да си взема другата седмица, че отдавна не съм я яла. Напоследък от рибите ям най-вече ципура, скумрия, тон със зехтин. Сьомга по-рядко, че цената е леле мале.

# 656
alivi, честит рожден ден! Flowers Hibiscus

Бъди, здрава, усмихната, щастлива, целеустремена, любознателна, обичана, обичаща и винаги сияеща! Вълшебен празник с любимите ти хора!
Ако знаех, че днес си рожденичка, вече щях да съм опънала палатката с голямата вилица около вас, ама ти...
Trollface
Нищо, ще дебна следващия... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 657
Шарпи, благодаря душо, ама ще трябва и морето да планираш по туй време, та да можеш да ме издебнеш. Аз гледам все на моренцето да съм за р.д., стига да няма някакви препятствия. Тази вечер смятам да ям калмари и тиквички, ама да Ви похваля и една друга моя любима риба - ватос, за който не се притеснява да хапне чат-пат пържено. Има в някои заведения по морето, изцяло хрущялна е, няма бодящи кости, аз я ям с хрущялчетата, но могат и да се махат супер лесно.

# 658
ЧРД и от мен! Много летни рожденнички в темата, радвам ви се че си карате рожденните дни по хубави места а не като мен в преспите Grinning

# 659
Alivi, честит рожден ден!🙂 Ти с диабет ли си?🤔
Шарпи, и на мен вчера ми беше лошо, отпаднало...а и страшно горещо.🤪 Вечерта преди това обаче изобщо не успях да спя (писала съм и друг път за един грачещ луд петел, който кукурига през 15 минути- обикновено не е проблем, само когато започне точно преди да заспя🤬). Чак вечерта ми просветна, като излязох на разходка, всъщност...две разходки.😅 От няколко дни ми свърши магнезият и все забравям да си купя, може и това да ми оказва влияние. А колко ти беше пулсът?🤔
Стела, фаст не е да си гладна-полугладна по цял ден.😃 Напротив, аз през повечето ми фастове не съм гладна. Това са периоди, когато позволявам на инсулина ми да се понижи още. Дори на ОМАД пак си се храня стабилно и може да звучи странно, но до следващото хранене глад няма. С две хранения също се храня стабилно- така че да се заситя и нямам предвид супер нискокалорично- просто често се храня в по-малък прозорец. Не считам, че тялото ми и ЩЖ гладуват (а какви диети съм правила в годините назад😵‍💫- ниски калории, ниски мазнини, малко храна- със сигурност тогава е било зле за ЩЖ, ама кой да знае🤕). Ти всъщност нямаш и кг за сваляне, мисля, а аз правя фастове и за отслабване.🙂
Тайс, супер изглежда рибата! За мен само цената на сьомговата пъстърва е една класа под цената на сьомгата.😆 И двете ги харесвам на вкус.😍 Разсмя ме с елитния господин, ама признай, че и ти си била облечена доста елитно.😅🤗

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 16:40 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт