Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 441
  • 606
  •   1
Отговори
# 495
Ние правихме 3.
Първата стимулация не я броя, защото тогава бях дебела, изнервена, с ИР и тотални липси по важните витамини.
При втората не помня колко имахме, но май бях 7-8 зрели, минус една си бяха оплодили и до 5ти ден стигнаха 3, но със забавено развитие. Имахме имплантация, нямахме развитие. Абсолютно го отдавам на състоянието на нашите организми - моят и на съпруга ми.
При третата имахме 7 зрели, 7 оплодени, на 5 ден стигнаха 5 с отлично качество.

Никога не съм имала проблем след пункциите, грижата в Аджибадем беше супер внимателна. Всеки път стимулацията ми беше различна, никога не съм имала дискомфорт или болки.

Нищо не мога да кажа за никой по веригата от тези, които са отговорни, защото вече искрено вярвам, че дали ще се случи нещо е висша сила, извън нас. Ние можем единствено да се погрижим да сме максимално здрави и спокойни. И тези наши мъже също да пият каквото трябва, не само ние Simple Smile

Вярвам, че повечето хора с положителни резултати не пишат - от суеверия, от липса на време, какви ли не причини. Тези с отрицателен опит е нормално да са гласни, защото искат да спестят мъката на другите след тях, наред с другото, което ги мотивира. Аз опит в България с ин-витро нямам, директно ми беше казано да се ориентирам към донорска. Знам, че много хора са успели в Бг, знам че много са успели в Турция при всякакви лекари. Просто човек трябва да чете, да си усети лекаря и в един момент просто да стъпи напред с вяра.

# 496
Може ли настоящи пациенти или пациенти, които скоро са преминали инвитро с доктора да изкажат мнение за ембриологията, с която сега работи. Има ли успели с нея? Та тя е една от най- важните части от процеса инвитро?
От коментарите, които чета недоумявам как специалист, които има доста успехи и се развива допуска това да се случи?
Нещо не ми звучи адекватно при толкова недоволни пациенти индикиращи проблеми с ембриологията те да ни вземат мерки?
Някой знае ли Хафизе какво споделя по въпроса?

Благодаря ви, знам, че споделеното ще помогне на хората.
[

Здравей аз правих пункция и трансфер при Д-р Тургут в Аджибадем Фулия.
17 яйцеклетки извадени
15 оплодени
8 оцеляха до 6-ти ден,на четири от които направихме ПИД.
Само едно оцеля,а другите замразихме.
Върнахме оцелялото ембрионче и сега съм в 16гс .

# 497
Честито, от сърце Ви желая да си го износите с лекота и да имате прекрасно майчинство ❤

Аз съм със специфична ДНК аномалия, съпругът е с морфология до 2%. Ние също бяхме в Аджибадем Фулия, август пункция, октомври - трансфер.

Ето числата:
12 фоликула
11 пунктирани
8 яйцеклетки
6 оплодени
3 бластоциста
1 мина генетичния тест.

За съжаление, неуспешен трансфер.
И тук искам да споделя сърдечното отношение на екипа само час след като получиха ЧХГ-то. Докторът инициира разговор, в който коментирахме ситуацията, даде ни подкрепа и вече имаме план за следващи стъпки. Ами, точно тези жестове за мен са много ценни.

Успех на всички 😍

# 498
Честито, от сърце Ви желая да си го износите с лекота и да имате прекрасно майчинство ❤

Аз съм със специфична ДНК аномалия, съпругът е с морфология до 2%. Ние също бяхме в Аджибадем Фулия, август пункция, октомври - трансфер.

Ето числата:
12 фоликула
11 пунктирани
8 яйцеклетки
6 оплодени
3 бластоциста
1 мина генетичния тест.

За съжаление, неуспешен трансфер.
И тук искам да споделя сърдечното отношение на екипа само час след като получиха ЧХГ-то. Докторът инициира разговор, в който коментирахме ситуацията, даде ни подкрепа и вече имаме план за следващи стъпки. Ами, точно тези жестове за мен са много ценни.

Успех на всички 😍

Благодаря от сърце!
Мога да кажа че сега притесненията са повече🥰
Ние нямахме никакви проблеми при съпруга ми,а аз съм със премахнати тръби двустранно!
От първият път се получи при нас!
Просто имах страшно доверие на д-р Тургут още от първата ни среща!
Също така бях чела че ембриологията в Аджибадем Фулия не е много на ниво,имах своите притеснения,но слава богу всичко се нареди!
Успех ти желая от сърце,защото борбата не е никак лека и вярвай че чудото ще стане🥰

# 499
Мили дами, има ли такива които са били на естрофем при подготовка за ЗЕТ? Освен на 2-ри ден, на кой ден след това правихте изследвания и измерване на фоликули, лигавица?

# 500
Мили дами, има ли такива които са били на естрофем при подготовка за ЗЕТ? Освен на 2-ри ден, на кой ден след това правихте изследвания и измерване на фоликули, лигавица?
Изследвания мисля, че нямаше повече. Имаше измерване на лигавица на 13ти ден.
Трансферът на стимулиран цикъл е с по-малко изследвания и прегледи в сравнение с трансфера на естествен (без естрофем).

# 501
Благодаря ти, Anniey Heart

# 502
Имате ли представа по нова година доктора дали отсъства, как в било предишни години? Искам началото на януари да ходя за следваща стимулация и се чудя дали няма да е в отпуска…примерно края на август се знае че са в отпуска всяка година, но за нова година не намерих информация как е.

# 503
Имате ли представа по нова година доктора дали отсъства, как в било предишни години? Искам началото на януари да ходя за следваща стимулация и се чудя дали няма да е в отпуска…примерно края на август се знае че са в отпуска всяка година, но за нова година не намерих информация как е.
Здравейте, аз предната година имах преглед точно на 31-ви декември.
Обясниха ми, че Нова Година е светски празник и ако се налага пункция, преглед - те си работят.

# 504
За статистиката - в Аджибадем. След 30 извадени яйцеклетки, 26 качествени, 18 оплодени и развили се до 3 ден. На 5 ден - само 3 замразени и направен ПИД (чакаме го) и 5 оставени за наблюдение за 6 ден. Започвам силно да се съмнявам, че ще стигнем трансфер изобщо.

Да допълня поста, защото излезе резултатът от  ПИД. На 6 ден останаха още 4 ембриончета и замразиха 7 общо. След ПИД в Аджибадем 6 са генетично здрави и възможни за трансфер☺

# 505
Йоанка, какви прекрасни новини! 😍🍀🍀🍀 Скоро те чакаме и с положителен тест!

# 506
Yoana_v, прекрасно развитие 😍 Успех 🍀

# 507
Аз съм от успелите. Имахме два опита в Бг, без имплантация. При д-р Тургут стимулацията мина добре, пункцията в Жинамед също. Имах повече извадени Я отколкото тук ( тук 5 и 7, а при него 10). Чувствах се отлично след анестезията и самата пункция. Имахме 5 замразени Е, хистероскопия и ЗЕТ с имплантация, но с мисед в 7г.с. Нямаше сърд.дейност. Много трудно ми беше в емоционално отношение, бях обезсърчена и вече си мислех, просто да идва и заминава следащия трансфер, но доктора вярваше, че ще се получи. И наистина се случи имплантация и на двата върнати ембриона, един от които беше кухо яйце, нямаме правен ПИД. Сега е на 7м,  вярно изкарах тежка бременност и родих преждевременно, но там Тургут няма отношение. Пожелавам успех на всички, дори и да не е при д-р Тургут!

# 508
Здравейте,
направихме преди месец трансфер при др Тургут, вторият поред.  Първият, преди 3 години, беше успешен. При първия бях на естрофем, при втория докторът каза, че няма да вкарваме. Бях леко озадачена, тъй като предния път стратегията проработи, но когато отидох в Истанбул ( за преглед на 13ти ден, след което останах там до трансфера), докторът каза, че тендира вече да прави трансфери на естествен цикъл. Каза, че от няколко години се наблюдава в световен мащаб, че няма разлика в успеваемостта, а и естрофемът е тежък препарат, който по възможност е добре да се спести.
Възможно е да има случаи, в които още го предписва. Откъм прегледи бих казала, че след 13ти ден при трансфера без естрофем следеше по- откъсо за овулацията, но бяха само кръвни изследвания. В продължение на 4 дена давах всяка сутрин кръв, за да оцели точния момент на овулация. Не си спомням дали при трансфера с естрофем имаше толкова кръвни изследвания, сякаш не.

# 509
Благодаря redberry. Аз в крайна сметка съм на естрофем, честно казано не съм разпитвала защо, Хафизе каза, че така е преценил въз основа на изследванията на 2-ри ден най-вероятно, може и други съображения да има по наблюдения по време на стимулация. И да, при подготовка с естрофем се правят по-малко кръвни изследвания и измервания на лигавица, при мен са 2-ри, 13-ти ден. Надявам се твоя трансфер да е успешен Heart

Общи условия

Активация на акаунт