Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 413
  • 606
  •   1
Отговори
# 540
Joss Stone, аз съм изпратила всички документи и чакам да ги прегледат и да ми пишат. По - скоро разпитвам, за да не се окаже, че е тесен специалист в нещо конкретно, защото не това търся. Ще видим, като пишат.

# 541
Здравейте . Мисля да стартирам контакт с Д-р Тургун . Въпросът ми е директно на Хадифе- коорфинаторката ли да се обадя или на фирма Турмед/ четох за тях , че също са много мили и съдействат и не се оскъпява чрез тях / ?

# 542
  • София
На Хафизе, Турмед не работят с д-р Тургут

# 543
Здравейте!
Искам да попитам колко време се остава в болницата след пункция и приблизително колко време след трансфер. Също така, възможно ли е съпругът ми да бъде в стаята след процедурата?
Благодаря!

# 544
След пункция стоите няколко часа докато излезете от упойка, може да се пътува същия ден. След трансфер се остава около час , пускат ви същия ден, но препоръчват да не пътувате. Успех!

# 545
Привет, моята пункция беше в Acibadem. Бяхме две двойки от България е една стая, с преграда Simple Smile Съпругът беше в стаята, само в операционното не го пускат 😏 Около час след процедурата тръгнахме, ако няма усложнения може в същия ден да се пътува обратно. За трансфер искаха да остана в леглото поне един час след процедурата и нощувка в Истанбул. Успех 🍀

# 546
Здравейте момичета, как процедира д-р Тургут при ИЯР/НЯР? Провежда ли инвитро на ЕЦ или с лека стимулация? Имам предишен опит с лека стимулация и не се повлиях добре, и двата пъти броят на яйцеклетките беше същия като при ЕЦ , но всички бяха или дефектни или не се оплодиха.
Престои ми първоначален преглед в Мемориал, но колкото повече се информирам толкова повече се чудя дали е подходящото място за мен. Бих се пробвала да запазя час и при д-р Тургут докато съм в Истанбул стига той да да има различен подход и да се съобразява с минал опит от стимулации.

# 547
Здравейте,  аз съм със сравнително нисък АМХ, 0.15. Пратих изследванията си и според това ,което видя ми предложи силна стимулация,  да извадим макс яйцеклетки. Не сме се виждали на живо все още, имам записан час края на месеца. Аз също съм го мисля това, тук съм правила с лека стимулация или на ЕЦ, все по мое желание.  Като го видя ще си изкажа притеснението и ще видим какво ще каже.

# 548
Аз съм с НЯР/ИЯР- правя по два тро фоликула. В България бях само на естествен цикъл. При доктор Тургут ме стимулираха с гонал 250 единици в началото,150 единици след като включиха и мериоферт 150 единици. Това ми беше успешната стимулация. Питах го тогава за естествен цикъл предвид малкото фоликули, но той ми обясни, че не практикуват, защото за него медикаментозно може да влияе. Каза ми, че ако има качествена яйцеклетка, тя ще се развие чрез лекарствата. Обясни ми, че се бори дори за една, но качествена.
Това е моят случай.

# 549
Да и аз така знам, че стимулацията прави по - хубава яйцеклетката, дори да е пак 1 накрая ,ще е по-качествена. Имам си някакви притеснения за това ,но съм склонна да послушам доктора. Тук не бих позволила, само щяха да ги похабят.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:42 от Idunn

# 550
Благодаря за отговорите! Ще се пробвам да запиша час и за при него освен Мемориал и ще видим на къде ще се насоча. Като цяло явно в Турция си правят инвитро със стимулация.

# 551
Благодаря за отговорите! Ще се пробвам да запиша час и за при него освен Мемориал и ще видим на къде ще се насоча. Като цяло явно в Турция си правят инвитро със стимулация.
Като цяло в Турция (и в частност д-р Тургут) правят каквото трябва съобразно състоянието на двойката за да получат успешен резултат от възможно най-малък брой опити.
Надявам се да схващате разликата с България.

# 552
Въпросът е за сметка на какво са тези “най-малък възможен брой опити”. Аз имам операции и на двата яйчника и от там идва и изчерпания резерв, като за 3 години в Надежда на левия яйчник така и не видяха антрален фоликул. Та от тук идва и притеснението ми - ако приложат по-силна стимулация от каквато е подходяща конкретно за моя случай и “изнасилят” работещия яйчник това може да е края. А на всички, които минаваме по този път ни е ясно, че за съжаление няма връзка между бройката извадени яйцеклетки и това колко ще са качествени да се оплодят и развият. Аз стигнах до два качествени ембриона на ЕТ, от по 1 извадена яйцеклетка на опит. Да не говорим, че едното ембрионче си беше направо от задържан фоликул 😅

# 553
Ele, разбирам ви добре, така е, и моят ИЯР е в следствие на операции.
И при мен при Тургут имаше един такъв задържан фоликул от предходния месец, но той ги следеше тях и точно за него ми каза, че от там читава яйцеклетка няма да излезе.
Желая ви много късмет! 🙏

# 554
Благодаря! При мен не само че излезе читава ами дори премина и ПИД ембриона. Явно така някои жени забременяват докато са в цикъл, но за съжаление не се захвана след това. Успех и на вас!
Ele, разбирам ви добре, така е, и моят ИЯР е в следствие на операции.
И при мен при Тургут имаше един такъв задържан фоликул от предходния месец, но той ги следеше тях и точно за него ми каза, че от там читава яйцеклетка няма да излезе.
Желая ви много късмет! 🙏

Общи условия

Активация на акаунт