Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 23

• 40 454
  • 673
  •   1
Отговори
Пожелавам на всички дами успех в новата 23 тема Flowers Four Leaf Clover!

Молба към успелите дами да разпишат тук как успяха:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LmdpEX5RO9VsXDEUNKBg1cmI … /edit?usp=sharing

За дамите, които сега стартират препоръчваме книгата Всичко започва с яйцето/It Starts with the Egg

Линкове към старите теми:

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 19:09 от Одри ♡

# 1
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз се вписвам в темата, като ще изкоментирам това, което Grateful написа в предната, че не ми остана време. За това, че д-р Щерев 40 минути й се карал че е стара и сега ли се е сетила.
Заклевам се, че ако някой някога си позволи да ми прави реплики защо съм се сетила на тая възраст, ще му обърна бюрото наопаки.
Писнало ми е от неемпатични, откровено зли хора.
На такъв мога да му изплющя в лицето, че пак такива като него, като бях на 27 ми се смееха по кабинетите и ми викаха “я си отивай у вас да правиш секс, кво ни занимаваш, много си млада”.
Да, аз опитвам от над 10 г. вече и “остарях” докато го правя. Съдбата беше много гадна с мен, но няма да разказвам защо, разказвала съм в миналото в други теми.
Мисълта ми е, че подобни хора не трябва да се наричат лекари и срещу тях трябва да се пускат жалби за емоционални вреди. Чиста проба кал.

# 2
Напълно подкрепям Preggo! Такова отношение е отвратително и недопустимо! От много години не живея в България и не съм се сблъсквала с такива хора, но ако ми се случи, не бих стъпила повече. Като ще си плащам, то ще е за отношение и професионализъм, а не за да се държат с мен като с човек второ качество.

Благодаря за новата тема и успех на всички! 🤗

# 3
Момичета, включвам се да се оплача и аз, днес ми е 2-ри ден и хормоните ми не са цветущи, естрадиол- нисък, фсх и лх- високи, въпреки че знаех, че не са ок стойностите, имах надежда за антрални фоликули. За съжаление на прегледа се оказа, че има само 1-2 фоликула в единия яйчник, в другия няма нищо, което направо ме съсипа. Принципно се държа и не си позволявам да изпадам в отчаяние, но днес се прибрах и изпаднах в нервна криза.. До такива състояния не съм стигала дори и след неуспешните ми трансфери, но то явно си се трупа, трупа.. Надявам се все пак някое от тези фоликулчета да стигне до пункция.

# 4
Imblue, не се отчайвай,  понякога нещата не са еднакви от месец до месец. Лятото имах случай единия месец с 2ф в единия Я само, а след два месеца с 3 в единия и 1 в другия.

# 5
Дами, можете ли да препоръчате ендокринолог занимаващ се  и наясно с нашите проблеми? Т.е. всичко е в норма , но може да има нужда от корекции ,за да се подобри качеството.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 13:32 от Sunny+

# 6
За кой град?
Дами, можете ли да препоръчате ендокринолог занимаващ се  и наясно с нашите проблеми? Т.е. всичко е в норма , но може да има нужда от корекции ,за да се подобри качеството.

# 7
Във Варна съм, но тук мисля че няма

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 16:42 от Sunny+

# 8
Не се шашкай,
Най-добрите ми опити са били с най-кофти показатели за хормони и обратно. Последния път ми казаха, че хормоните са ми супер и нищо не стана...
Не бързай да се депресираш и за яйчниците, аз също съм имала цикли без нито един фоликул в левия яйчник, но после пък след няколко цикъла се появиха два, точно в него...
Пия Choline, уж помагал за това да имаш повечко антрални фоликула, но
всичко е един голям късмет и Божа работа, аз в това се убедих тотално.

Момичета, включвам се да се оплача и аз, днес ми е 2-ри ден и хормоните ми не са цветущи, естрадиол- нисък, фсх и лх- високи, въпреки че знаех, че не са ок стойностите, имах надежда за антрални фоликули. За съжаление на прегледа се оказа, че има само 1-2 фоликула в единия яйчник, в другия няма нищо, което направо ме съсипа. Принципно се държа и не си позволявам да изпадам в отчаяние, но днес се прибрах и изпаднах в нервна криза.. До такива състояния не съм стигала дори и след неуспешните ми трансфери, но то явно си се трупа, трупа.. Надявам се все пак някое от тези фоликулчета да стигне до пункция.

# 9
Много благодаря за подкрепата, момичета!
Чакам си прегледа в събота, да видим дали са тръгнали да растат фоликулите.

# 10
Soulface, какъв Холин приемаш? Аз за първи път чувам, че помага за повече антрални Ф. Това е интересно!

# 11
Това е холина, който аз приемам
https://bg.iherb.com/pr/thorne-phosphatidyl-choline-60-gelcaps/18687

Четох в американски сайтове, че има изследвания, че се увеличават антралните с холин. Истината е, че при мен наистина има увеличение, само че аз пия толкова много неща, че изобщо не знам дали е  от него или някаква съвкупност.
Отделно правих и ПРП. Може и от него да е...

Soulface, какъв Холин приемаш? Аз за първи път чувам, че помага за повече антрални Ф. Това е интересно!

# 12
Холин има и в жълтъка на яйцето. Две яйца на ден са достатъчни за набавянето на Холин или поне така пише.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 21:14 от Alise

# 13
Съни, ходила съм при Мариела Бъчварова във Варна. Не знам до колко разбира точно от нашите проблеми, но беше внимателна, назначи изследвания като витамин Д и обогатяване с глюкоза, защото моето беше старо. Общо взето стандарти неща. Аз имам Хашимото, така че изкоментирахме и това. Средна работа.

# 14
Търси репродуктивен ендокринолог. Аз съм била при д-р Емил Начев. Преглежда в Надежда и Майчин дом.
За мен лично е добър лекар. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт