НАБОР 2004 - университетски класирания

• 51 289
  • 711
  •   1
Отговори
# 435
Честито на приетите! Успех и тези, които чакат и на тези, които им предстоят изпити.

# 436
Дъщеря ми е приета Информатика и софтуерни науки, момиче Wear Dress бал 29.40
обаче чакаме и СУ, а после ще прави избор
И синковеца е приет същата специалност. Това му беше първо желание, защото включва и Киберсигурност, и интелигентни системи. Утре ще ходи да се запише.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 11:09 от ЛаБомба

# 437
Имам си студент в ТУ, специалност "Интелигентни системи и изкуствен интелект, с обучение на АЕ", държавна поръчка, редовно обучение. Дупе да му е яко! 🤪 За така желаната "Киберсигурност " не му се получи на първо класиране. Най-вероятно е да се пробва на второ, но едва ли ще му се получи.
Тайничко се надявам да е успял в СУ със специалност "Финанси, счетоводство и дигитални приложения на АЕ".🍀🍀🍀
Може ли да кажете с какъв бал е приет в изкуствен интелект на англ.език, понеже синът ми е приет на първо желание тази специалност и не мога да се ориентирам. Благодаря.
24. В специалностите с АЕ, сертификатите за владеене на АЕ са задължителни.

# 438
  • София/Благоевград
Здравейте! Редовно ви чета, но не пиша често. Влизам да се отчета за справка, на когото му е нужно, синът е приет в ТУ -Информатика и софтуерни науки с бал 26,50.

# 439
Честито на приетите и успех на всички, които имат изпити и/или чакат класиране Flowers Four Leaf Clover

Дъщеря ми е приета в ТУ София, Стопанско управление (само тази специалност кандидатства там). Чакаме и УНСС и ще решава.

# 440
Здравейте! Редовно ви чета, но не пиша често. Влизам да се отчета за справка, на когото му е нужно, синът е приет в ТУ -Информатика и софтуерни науки с бал 26,50.
Честито! Моят същата специалност е с 28,20

# 441
Здравейте, знаете ли кога е първият етап на класирането за МУ Варна и МУ Плевен?

# 442
В Плевен на 17 юли

# 443
  • Пловдив
Чудесно е, когато валят една след друга хубави новини. Честито!

# 444
Честито на приетите по първо желание и успех в класирането на останалите наборчета! Синът ми е приет в ТУ-филиал Пловдив в Индустриален мениджмънт. Това беше първото и единствено желание/в т.ч. същата специалност и на английски език/.

# 445
Имам си студент в ТУ, специалност "Интелигентни системи и изкуствен интелект, с обучение на АЕ", държавна поръчка, редовно обучение. Дупе да му е яко! 🤪 За така желаната "Киберсигурност " не му се получи на първо класиране. Най-вероятно е да се пробва на второ, но едва ли ще му се получи.
Тайничко се надявам да е успял в СУ със специалност "Финанси, счетоводство и дигитални приложения на АЕ".🍀🍀🍀
Може ли да кажете с какъв бал е приет в изкуствен интелект на англ.език, понеже синът ми е приет на първо желание тази специалност и не мога да се ориентирам. Благодаря.
24. В специалностите с АЕ, сертификатите за владеене на АЕ са задължителни.

ние сме с  матура по английски език, бал 27, приет на първо желание тази специалност

# 446
За ТУ София ако искаш да продължиш за второ класиране и не си представиш дипломата за пазене на място по първо класиране, изгаряш, ако не мръднеш нагоре, така ли е?

# 447
Ура, ура.
Приета съм в ТУ на 1. желание Телекомуникации.
Бал 25

# 448
# 449
Аз съм опуснала новата тема, нямах време да умра тези дни. Наваксах де, честито на всички приети! Моят хубавец е приет по второ желание в ТУ Автомобилна електроника. Ще се пробваме на 2ро класиране. Първото му желание беше мехатроника с немски. Не мога да се ориентирам изобщо калко са местата за тази специалност, с какви балове са приетите, та да знам дали си заслужава разправията. То по принцип най-желаното от него е тази автомобилна електроника, но го блазни немската диплома.

Общи условия

Активация на акаунт