НАБОР 2004 - университетски класирания

• 51 272
  • 711
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм опуснала новата тема, нямах време да умра тези дни. Наваксах де, честито на всички приети! Моят хубавец е приет по второ желание в ТУ Автомобилна електроника. Ще се пробваме на 2ро класиране. Първото му желание беше мехатроника с немски. Не мога да се ориентирам изобщо калко са местата за тази специалност, с какви балове са приетите, та да знам дали си заслужава разправията. То по принцип най-желаното от него е тази автомобилна електроника, но го блазни немската диплома.
Pisaмоят е приет автомобилна електроника по първо желание мехатрониката я е писал второ.Ама ни е по принцип се надяваме за право .

# 466
  • София
Да напомня:
1. Приетите по първо желание трябва да се запишат в указания срок - с оригинал на дипломата и другите, изискуеми от университета документи.
2. Приетите по второ и следващи желания или се записват, или, ако искат да участват във второ класиране, следва да депозират оригинала на дипломата си в университета.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 14:44 от sanaka

# 467
  • Sofiа
Лулу,
Пусни ми дснни за сметката на ЛС или я напиши тук.
Стискам палци

# 468
  • София
Пуска я на лични. Тук ако я напише, трябва и пълните си имена да даде.

# 469
  • Cobrs
И на мен на лични. Дано се наредят нещата по най-добрия начин!

# 470
Лулу, имаш достъп.

# 471
Може ли и на мен на ЛС.
Нормално ли е в системата на СУ за кандидатстване да не се визуализира бал?

# 472
  • София
Да, няма страшно. По спомен от голямата ми дъщеря - балът се появяваше при излизане на класирането.

# 473
  • София
Честито на приетите! Simple Smile
Аз им се кефя на УАСГ как направо са си нашляпали на сайта всички списъци, барабар с имената на кандидатстудентите, оценки по всички изпити и класирането. Тез електронни системи за кандидатстване с достъп само през личен профил за нищо ги нямат, мале, мале.🤯

# 474
  • София
Всъщност е много добре да се публикуват резултатите и класиранията публично /не само в профила/, но само с вх. номера. Някои университети така правят.

# 475
  • София
... но само с вх. номера.
Именно 😂

# 476
  • София
Не е ОК с имената. Така всеки съсед ще знае какви оценки е изкарало детето. Joy

# 477
  • София
Е, те съседите обикалят по сайтовете на университетите, за да следят децата какви оценки са изкарали.

# 478
Изпуснала съм новата тема. Честито на всички приети!
Моят в момента безуспешно скита из Айндховен и търси квартира.

# 479
  • Варна
Тити, успех в търсенето му желая! 🍀
Мойте хора дотук греда,сега отидоха на един оглед , да видим ..

Общи условия

Активация на акаунт