Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 61 808
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Не вярвах, че ще ми се случи, но доживях да закупя най-ужасния за мен фон дьо тен Simple Smile Chanel les beiges healthy glow.Със суха кожа съм и ме привлече глоу в името.Плътен, изкуствен, подчертаващ и невидимите ми пори и фини линии.Не сработва с никоя база, ужасен е с пръсти, с четка с гъба...смесен с друг, абе никак не става.Първият дрогериен който хвана ще е в пъти по-хубав.Досега не ми се беше случвало, имало е продукти, които не ми допадат, но ги смесвам и ги напасвам.Това чудо не подлежи на обработка.Оплаках се Simple Smile

# 616
Аз имам същото мнение за Dior-Forever glow, най-ужасното нещо, което съм слагала на кожата си, мирише на алкохол, оксидира+нулева трайност. Знам, че много жени го харесват, но при мен не сработи и то никак. Blush

# 617
Затова е трудно да се препоръчва, защото всеки продукт работи строго индивидуално.
За пигмента - това количество е много. Наполовината трябва за две помпички от NARS, като имайте предвид, че техните помпи пускат много малко. Ако от друг фдт две са ми предостатъчни, тук ще са нужни 4. Та това са 2 помпички и тази капка пигмент е много.
Скрит текст:

# 618
Относно пигментите - какъв цвят прави жълт фдт? Масово ми е розово и студено всичко.

# 619
Не вярвах, че ще ми се случи, но доживях да закупя най-ужасния за мен фон дьо тен Simple Smile Chanel les beiges healthy glow.Със суха кожа съм и ме привлече глоу в името.Плътен, изкуствен, подчертаващ и невидимите ми пори и фини линии.Не сработва с никоя база, ужасен е с пръсти, с четка с гъба...смесен с друг, абе никак не става.Първият дрогериен който хвана ще е в пъти по-хубав.Досега не ми се беше случвало, имало е продукти, които не ми допадат, но ги смесвам и ги напасвам.Това чудо не подлежи на обработка.Оплаках се Simple Smile
Ужасно съжалявам Hug и се чувствам зле, че казах добра дума за него, Тамар! Толкова суперлативи съм слушала, ти го взе изобщо без тест ли? Sad

Относно пигментите - какъв цвят прави жълт фдт? Масово ми е розово и студено всичко.

# 620
Агент, няма виновни 🌹 Да, без тест.По изгледани ревюта.Ще пробвам Нарс Лайт... и ако и с него не се спогодя, ще си остана с Туш Екла и Ду 🌹

# 621
Аз много го харесвам, много естествено стои. Обаче разклати бутилката-яко. Много пъти. Лесно се разделя на вода и пигмент.

# 622
  • плевен
Момичета,  а какво ви е мнението за фон дьо тените на Герлен. Вече се чудя към кой да се насоча или да си взема пак ДУ на Ести. Исках все пак да разнообразя с нещо по- сияйно.

# 623
Аз съм с две ръце "за " ФДТ  на  Герлен. Прекрасни са.

# 624
  • плевен
Ооо  супер! Но кой точно , с по- скоро суха кожа съм и имам това- онова да прикриване?

# 625
Parure Gold съм имала. Сега  съм с Dior glow,  не  е  лош,  но  отстъпва от  търсения  glow ефект.

# 626
  • София
Ооо  супер! Но кой точно , с по- скоро суха кожа съм и имам това- онова да прикриване?

Веси, задължително тествай, преди да купиш. Аз много се бях навила на Guerlain L'Essentiel Natural - хем с хубав състав, хем с фактор, по описание - бижу, но... хич не се спогодихме. Нищо не покрива, смъква се за отрицателно време, абе - не става с две думи.

# 627
A aз някога не се сработих много със Guerlain L'Essentiel Natural Glow 16 Hours Wear, та винаги е чудесна идея да се тества, дори на хартия и по ревюта да е вашият ФДТ мечта.

# 628
А в Сефора в България дали има Laura Mercier?

# 629
^^^ Не зная, но ЛМ прави хубави ФДТ, но се иска яко тестване за цвят!

Общи условия

Активация на акаунт