Еманципацията – ограбва или възнаграждава модерната жена?

• 24 785
  • 1 057
  •   1
Отговори
# 465
Тези модели ли прииждат? Ама казвайте ги тези неща бе, хора, да не гледам тука през прозореца да видя какво приижда.
И тези мюслими влияят на жените, така ли? Не знаех.

# 466
Аз съм доминираща в живота жена с много толеранс към доминиращ ме в сексуалния живот мъж. Нооо – никак не ми се получава. Никак не им харесва, изваждам им всичките комплекси.

# 467
  • Пловдив
И на жените, и на мъжете - направо си установяват модела.

Скрит текст:
То това не е никак немислимо, ако започнат да преобладават по брой в Европа, впрочем.

# 468
А връзката с еманципацията?

# 469
  • Пловдив
Ами ниска раждаемост преди всичко. А и допълнителен хаос от недобре направляваните действия на жените.

# 470
  • София
Значи, трябва да се множим безразборно като... За да ги бием с бройка? Това пак няма да ги спре, защото те побеждават и с агресия.

Иначе аз в леглото харесвам и двете роли, в бита не желая да ме доминират, искам думата и на двамата да се чува и уважава.

# 471
Между другото вече Саудитска Арабия също са с отрицателен прираст. А Кувейт и Катар са с по-голям отрицателен естествен прираст и от нас. Държавите с най-голям положителен прираст ги знаете кои са - Нигер, Бурунди и т.н.

# 472
  • Пловдив
Цитат
Държавите с най-голям прираст ги знаете кои са...
Е, те точно оттам идват заедно с моделите си. Саудитците за кво да идват... Wink

# 473
  • Чужбина
На 87 съм 😂

Който има акъл, ще разбере.

Когато една личност/ жена играе с това да очаква хем напътствия/ доминиране, хем да иска да се смята за равна или даже с предимство в някои сфери на живота, тази непоследователност и непосттовнство изяждат всяка адекватна връзка и на практика унищожават предвидимостта и устойчивостта.

Специално Бг е в много незавидна демографска позиция. Фактите сами говорят. Който може да чете, чете...

# 474
Прав си Борис. Както е казал Чингиз хан:

"Не може да има двама хана под небето"

Не може в една връзка или семейство да има двама шефа. Един трябва да е водещ.

# 475
В една връзка водещи са и двамата. Който не му стига акъла да проумее, си е за негова сметка. Нещастен живот.

# 476
# 477
То и аз се смея. Но през сълзи. Горките им женички.

# 478
  • София
Прииждат, но в Източна Европа срещат опор, дълго е, но ще разкажа как.

Царчето е в четвърти клас, звъни ми класната, обяснява нещо, не я разбирам, схващам само - няма нищо такова, аз не се отделям от тях, всичко видях, взех мерки. Та : в класа има момиче мюсюлманче, още две сестри в горните класове. Междучасието в стаята, моя прави опит с нея да се размине и с навита тетрадка на руло я побутва по кръста да продължава. И онуй момиченце писва "харам" рев, рев, сополи. Класната взима отношение, но скандалът освен секуален, става и международен, защото баща й отнесъл въпроса към ръководството и ме викат на среща.
Отивам аз в 7 ч /това ми беше условието/ сънена но приветлива, подавам ръка към майката, която седяща се завива в шамията и си обръща главата. Обръщам се към бащата, подавам ръка, но той я пропуска и почва да каканиже. Настървява се сам, почва да повишава тон, прекъсва класната и ме замеря с думи - срам, харам,  каква МАЙКА СЪМ АЗ, те какво щяли да правят, ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ И КАК БИЛО В АРАБСКИТЕ СТРАНИ.
Ами, кипнах. Сложих си дланта пред лицето му да му взема думата /настръхна му мустака от възмущение/ и викам чакай сега, ти какъв си? Как какъв съм? Арабин, персиец - какъв? Арабин съм, викам добре. Аз съм европейка и ТИ НЯМАШ ПРАВО ДА МИ ДЪРЖИШ ТАКЪВ ТОН, ясно ли е?!  Кат си довел цялата сурия в европейска държава, ще се държиш като европеец, не като примат, да?
А сега ми се извини!

Е, хора, ако можеше да ме убие с камъни - щеше. Преди да се осафери му казах, че днес може да му се привижда обарване, но след някоя година ще се случи, да решава къде иска овреме. Хубав ден, хубав ден, обърнах се и си тръгнах.

По нашите ширини ще им е трудно, бъдете сигурни.

# 479
  • София
Тези, с високия прираст, освен това вървят с лоши условия на живот, висока смъртност, физически увреди и в много региони, гладна смърт.

Борисе, достатъчно умни сме, затова не ти се връзваме Wink Равноправието изисква всеки да може да мисли и сам. Кажи, защо след като са толкова прекрасни тези системи, миграцията върви на запад, към лошите системи? Няма как да се живее добре с техните ценности.

Общи условия

Активация на акаунт