))
Стана стандарта, по който всеки се обяснява

А да си взема кафенце от навънка е едно от удоволствията в живота ми, относително рядко и обикновено придружено с дълга разходка в приятна компания
То си е така разбира се, някой тарикат може да се пробва да се възползва от теб в тази ситуацията, но определено не е първото нещо, което ми мина през акъла.. пък и тогава просто ще откажеш вече да си готвите един за друг и точка. Та тогава си помислих Ох този ако така гледа на всяко нещо.. звучи ми, че все бих била на нокти покрай него. Особено защото аз винаги съм доста щедра към близки хора, много ми е приятно да ги зарадвам с каквото ми дойде, дали сготвено, дали подарък, дали почерпка, макар и да се оръсвам доста пари понякога. Но не е всеки ден все пак и си заслужава за хора, които са доказали колко са важни за теб.
Абсолютно до човешко отношение опира примерът, не до феминизъм, нито да мъже/жени. За мен такива изпълнения са избиване на комплекси, където някой мъже няма търпение да накаже някоя жена за наглостта да не му е подчинена.Препоръчани теми