Мнение за стиснатите хора

• 23 022
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
.... А за неща, които не са ми нужни (примерно да разкарвам из града жена, с която не спя) не бих отделил ни време, ни пари - пък който иска нека ме нарича стиснат ....
Не знаех, че жената е нужна само за секс. Не знаех и че жената е длъжна да си ляга с мъжа на всяка първа среща, за да получи човешко поведение насреща. Дори не говорим за кавалерство... Жена да закара жена до дома ѝ вечер също е естествено. Или мъж - мъж. Колеги, приятели, само познати дори... Та сега като се замисля, аз закарах мъжа ми до тях след първата ни среща. (Запознахме се на гости на общи приятели.) Негодникът не ме покани у тях! Дори не ме целуна тогава...

Еми, сори, Крис, за мен ти не си стиснат човек. Не си никакъв човек.

Връщам се да дочитам...
От какъв зор се налага да се разкарваш и отделя време на жена с която не си интимен? Не е нужно. Абсолютно.
Aми аз закарах веднъж 2 мои колежки и 1 колега след фирмена вечеря. Колежките ги закарах до мястото, където си бяха оставили колите, а него до станция на метрото. Тогава мъжът, с който излизах ми направи сцена, че не било нужно да играя на "такси без пари". На което аз отговорих, че парите си ги изкарвам аз и аз решавам как да ги харча. С никой от колегите си не съм била интимна. Пази боже! Те могат да са ми деца.

# 286
  • out of space
Да питам аз, че не знам стиснатост ли е или аз не съм наред.

1. Ще играем открит белот и аз пиша. Разчертавам лист на две.
Реакцията: - ауу как може, тук ще се съберат 4 игри, а не 1, дай аз ще пиша....и го разчерта на 4.
Бе, 10 тефтера ще ти взема, искам числата да са големи и да се виждат. Било разхищение.

2. Купува си домашно квасено кисело мляко и го ползва за айрян.
Тараторът се прави с най-евтиното от кауфланд, щото нямало значение с какво мляко- нали се слагало копър, сол, чесън.
-Ама нали си я вкарваш в организма тази химия? Дай да вземем зелена Е***а
- Ъ, ти какво си мислиш, че по-скъпото мляко не е химия?

- Що взимаш магданоз, като имам замразен? Ми щото е лято и предпочитам да е пресен... Ти пъку нали има във фризера...

Уф, не знам...

# 287
  • София
Ако не е стиснатост е изключителна дребнавост и пак ми е същото - отвратително.

# 288
Според мен е дребнавост,ме стиснатост.

# 289
сега се сещам, преди няколко години имах някакъв много тежък грип, повръщане, бях много зле някъде към 10 вечерта.Дядо ме закара до Св Ана, но там казаха, че ме съм с приоритет и трябва да чакам час-два. Аз вече две не виждам и казах на дядо да ме кара към Софиямед

Там платих май 40 лева, сложиха ми веднага системи и на сутринта всичко ок,
И дядо като почна да ми мрънка, защо не съм изчакала а съм платила 40 лева от собствената си заплата, той нищо не е давал. Ама направо ми опяваше цяла седмица как не съм си пазила парите

# 290
Не смесвайте разбиранията за живота между различните поколения, може и да не успеете да разберете защо така разсъждават, а и вероятно доходите на възрастните хора са такива, че не предполагат каквото и да е разхищение.

# 291
Ауу звучи ужасТ

# 292
Еми нормално е , ако могат да ти я пуснат без да плащаш . А си с огигуровки .
40 лв не са малко .

# 293
Много мразя някой да ми дудне на главата за какво съм похарчила моите пари. Нито харча пари за глупости по принцип, нито искам пари от други хора, че да ми се месят.

# 294
Права си, за мен парите за здраве са едни от най-смислено похарчените пари. Направо недоумявам как хора харчещи за всякакви простотии се стискат сакън да не дадат някой лев за лекар. Или някоя дама родила на 40+ първо дете да ми се хвали как не е дала 1 лев за избор на екип, щото имала осигуровки.

# 295
  • София /Абсурдистан
Много важно, че си с осигуровки. Точно пък в спешното в св.Ана е пълно, също и с цигани на тумби, които са без осигуровки и ходят да ги прегледат безплатно, уж по спешност. Може да се чака с часове. Точно там мен не искаха и да ме погледнат, нямали алерголог, а аз бях с тежка алергична реакция и вече се задушавах. По най-бърз начин мм ме закара в Токуда, 50 лв такса и веднага ми включиха система. Те също в момента нямаха алерголог. Как така на едното място може срещу заплащане, а на другото безплатно не може. Имам осигуровки, разбира се. В София мед е също 50 лв в спешното и те поемат веднага, ходила съм и там. Спешното затова е спешно, да те видят веднага; предполага се, че случаят не търпи чакане и отлагане.

# 296
И аз съм здравно осигурена, но съм винаги готова да дам пари при нужда - както за себе си, така и за семейството си. И това няма общо с хвърляне на пари на вятъра - отдавна не може да се разчита само на осигуровки, за да получиш качествени прегледи и грижи и да си спокоен.

# 297
Най- мразя да давам пари по доктори, но неминуемо се налага и като се наложи, ако не си платиш умираш. Това в нашата държава.

# 298
2020г, когато навлезе Ковид направих спонтанен аборт, в 6ти месец. Нямах осигуровки, бяхме закъсали здраво, останахме без работа, около 4-6 месеца не бяха платени. Лекарите се държаха ужасно, все едно нарочно бях пометнала, а кой нормален иска това? То бяха фасони, то бяха обиди, и за капак дори не искаха да ми сложат упойка. Това болница "Шейново". Последна разболяване от Ковид, когато отидох в болницата лекарите се заключиха. Въпреки това не ги обвинявам, и те имат семейства. Но, вече си имам едно на ум за тях, и когато някой от семейството ми постъпва в болница, винаги съм подготвена дори и за "подкуп", ако ще го наречете. Предпочитам да платя и да живеем.

# 299
  • Пловдив
За страха от ковид, да кажем, да не ги обвиняваме, ама за обидите и ужасното държане... Tired FaceConfounded

Общи условия

Активация на акаунт