Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 065
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
Спрях да чета, защото ще лудна. Щом е възможно отивам за тестове за О 😁😁 Ох, АА много ти благодаря още веднъж 🍀💖💖💖

# 676
Такаа и аз като Сиси съм решила да не следя О, ноо имам една кутия не отворена.... А плана ми за тая седмица е перфектен очаквана О понеделник, вторник. И двата дни почивам и ММ ще е в къщи ще се обичаме повече Grinning
От утре мисля да направя няколко теста, че ако стане да не пращат в шкафа Grinning
Въпроса ми е към тези които ползват гела на преферт само в деня на О или и преди това го използвате? Мисля от утре да започнем с него. Та знаеш ли може да има чудо...
Иначе без да искам и менюто ми съвпада с О (морски дарове и рибки  ще е уикенда)
Отивам да си ям динята, че да свиквам да бягам в WC по често ☺️

# 677
  • Замък сред облаците
Оф, мерси за подсещането, отивам и аз да направя теста, че вчера се замотах с малкия и забравих 🫣

# 678
Мисля, че и този месец няма да а е нашият. 😭Плаче ми се вече, пмс - то е с пълни сили..... 27ден от М очаквам до довечера или утре...

# 679
Хелоу, момичетааааааа Wink Аз малко се изгубих тая седмица, но бяхме на сватба....НАШАТА СВАТБА!!!!:innocent: Най-после сме законни съпруг и съпруга Simple Smile В много тесен кръг беше, а истинската джангър сватба ще е по-натам като съберем пари, че сега почваме да се организираме за Турция и горе-долу там ще ни е и стимулацията, и почивката, и медения месец, и детето ( Дай Боже) и всичко....

Стела, симптоми никакви не съм имала след забременяване, въпреки че аз имам 2 транфера и една спонтанна, а ми ако не знаех, че съм ходила на транфер, нямаше и да разбера. Типичните ПМС симптоми, като последния път бяха малко по-силни и едно задължително куркане на корема все едно има вода вътре, но то мисля, че беше по прогестерона, който задължително ми даваха на пия.

Gift HeartCocktailCocktailWear RingWear Ring

# 680
  • Замък сред облаците
Честито, Салсера ❤

Момичета, гледайте по-ведро. Не че като се успокоите задължително помага, но като се депресирате със сигурност пък пречи…

# 681
Салсера честити да сте, пожелавам много хубави моменти, и само хубави неща да ви се случват. Хайде от 1 път да успеете в Турция. 😍🎉

# 682
Селсера - честито! Желая ви много здраве и безгрижно щастие ❤❤❤

# 683
Честито, salsera ! Пожелавам ти скоро да си имате най-чудесния сватбен подарък под формата на бебче!

# 684
Честито, Salsera!!!
Пожелавам ви семейно щастие, посрещайте и доброто, и лошото винаги заедно, ръка за ръка!
Подкрепяйте се и най-важното - ОБИЧАЙТЕ СЕ! Всичко останало ще се нареди! 🙏🏻💟

# 685
Ето ме и мен с моите глупави фрази,че си усещам овуто
Първо Салсера,честито
Не едно ,а две бебета да си имаш като сватбен подарък
Ден 21 от цикъла прогестерон е 0,750 nmol/L при референти за Ову 0,16-19,4  и лут.фаза 8.3 - 78.5
Тоест то аз или нямам Ову, или прогестерон е нисък,или тепърва ще идва, или какво ще се побъркам
И отново завишен среден обем на тромбоцити, личния отново казва да нв го мисля това с тромбоцитите ама вече 2 месеца са все 3 единици отгоре
Ще се побъркам,честно...
Поне пролактина е в границата макар и по близо до горната

# 686
  • Замък сред облаците
Реджина, мисля че за 3 единици се панираш излишно. И те съветвам да прочетеш това, нали скоро имаше премеждия (източник puls.bg):

Възможно е този месец да не е настъпила О, виж колко дълъг ще е цикъла.

# 687
Реджина, мисля че за 3 единици се панираш излишно. И те съветвам да прочетеш това, нали скоро имаше премеждия (източник puls.bg):

Възможно е този месец да не е настъпила О, виж колко дълъг ще е цикъла.

АА ,благодаря ти, просто е вече 2 3 месеца така и започнах да го мисля
Е,другото повече ме разочарова..иначе важното е че оптимизма ми умря, юа нали бях сигурна ще имам О, хем плача  хем се смея 🫣

# 688
При биохимичната неуспешна много ми се изостри обонянието помня ясно едно сирене така ми замириса ужс 🙈
При успешната като преди ц.изобщо не предполагах викам си ей сега ще ми дойде и се бях изпъпчила🙈

# 689
  • София
Честито Салсера! Да сте вечни! И чакаме новини от Турция🤙

Общи условия

Активация на акаунт