Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 150
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
Бях ви питала преди време къде да си пусна изследвания за тромбофилия и разбрах, че има само едно място и то е Геника. Въпросът ми сега е дали основния пакет от 240 лв е достатъчен в моя случай? Вие кой сте пускали?
В националната генетична също правят и, доколкото съм чела, цената е по-ниска.
Аз пусках в Геника, защото имаме филиал в нашия град. Избрах пълния панел и не съжалявам. Ако бях избрала основния, трябваше да пускам след това допълнителни фактори.

# 391
Аз гледам че и в други лаборатории има пакети... например в Лина има за 180лв пакет тромбофилия разширен,а за 130 лв по съкратен пакет...обаче колко са достоверни незнам

# 392
Аз също пуснах в Геника - основния + АСЕ I/D.
Аз днес имам рожден ден и ми е толкова депресирано...всеки ми звъни и пожелава "и айде вече едно бебе и този пйт всичко да е наред". То това пожелание стана като "да си жива и здрава", само се повтаря на всеки повод....не знам, на почивка сме, ама не ми е изобщо празнично.

# 393
HOPE Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да си здрава и силна, за да се справиш с трудностите, всичко друго ще си дойде на мястото! 🍀🎇❤️

# 394
Аз пуснах основен в Геника и после още два фактора, по техен съвет. Не се дава повторно кръв.

едит: Хоуп честит рожден ден, да стане хубав празник пожелавам

# 395
HOPE.LOVE.PATIENCE, честит рожден ден! Наслади се на деня си, опитай се да си отпуснеш душата. Бъди здрава и нека всички мечти ти се сбъднат Flowers Hibiscus

# 396
  • София
Честит рожден ден, Хоуп! Да си здрава и щастилива, и както са ти казали отпусни си малко душата и се наслади на празника си! Flowers Sunflower

# 397
HOPE.LOVE.PATIENCE, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти ЗДРАВЕ, пожелавам ти сила и вяра, желая ти и спокойствие, да намериш мир в себе си и просто да оставиш нещата да се случат.
Усмихвай се, напук на всичко! 🙏🏻🌞

# 398
shan^tall-че 🥰❤️❤️❤️ Много ти благодаря, прекрасна! 😍 Толкова мило ми стана ☺️☀️ Да ти се връщат пожеланията. Аз ти пожелах пролетно, хаха 😁 Може пък заедно да се радваме на лятно, кой знае 🍀 Ние сме на обратно броене за почивката или по-скоро пътешествие, защото не стоим на едно място 😅 Лятото си дадохме един пълен рестарт и не вярвах, че мога да се превърна в търпелив човек. Пия си лекарствата, добавките, гледам да се храня балансирано, да правя упражнения, а сега и ще сме на чист въздух, слънце, пясък, планина и мнооооого ходене/катерене. 😁
Намерих си и старата вендуза, купих си и масло на Икаров против целулит, тааа ще има хоум масажи 🤣 Иначе и какаово масло съм си взела, ще се мажа за тен и ще хапвам тайничко 🫣, пак ще стана въгленче 😅
Хоуп, честит рожден ден! Слагай усмивката, хващай мъжлето и се забавлявайте(в който смисъл искаш го разбирай 🤣). Аз много се радвам, когато ми пожелават да стана мама. ☺️
Понякога трябва да предизвикаме съдбата, казвай, че ще стане! Има ли желание, има и начин, дали ще е естествено, дали инсеминация, дали инвитро, дали с донорски яйцеклетки/донорски сперматозоиди, сурогатна майка или осиновяване. Ще бъдем мами ☺️
Много целувки и пращам морски бриз на всички, който да донесе вълна от плюсчета! ❤️❤️❤️

# 399
Благодаря, момичета! Прекрасни сте!

# 400
HopeЧестит рожден ден, бъди здрава, щастлива, много обичана и ценена. И да ти се сбъдне най - голямата мечта. Весел празник! 🎉🎉🎉🎈🎈🎈

# 401
Честит рожден ден, Хоуп! Пожелавам ти надеждата от ника да не те напуска никога, любовта да те окрилява всеки ден, а търпението да ти помогне да преминеш през трудните моменти!
Аз яко съм менопаузирала вече, чак не вярвам, че някога ще ми дойде.

# 402
Хоуп, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива! Пожелавам ти с лекота да се пребориш с трудностите, да вярваш и да бъдеш обичана! 🍀💖💖💖💖

# 403
Да, осъзнавам колко е важно наистина надеждата да не те напуска. Просто понякога като на всички нас, ми е трудно доста и прескачам този момент, но се връщам в редиците. Благодаря ви,че ми повдигнахте духа 💐💐

# 404
Забравих да вмъкна - колко най-рано може да отчете тест за бременност? Имам един, който ми се мотае вкъщи и се изкушавааааам много да го препишкам 😁 Опитвам се да се разсейвам до вторник с работа, книги и разходки ама нещо не ми се получава. Сънувам и някакви странни неща - снощи колкото ми беше откачен съня ами и завърши, че ми идва и се събудих разочарована 🤦🏻♀ много се моля този път да е станало… 🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт