Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 164
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
И аз вече чакам Ц, снабдих се с лекарствата за стимулацията и чакам. Притесних се само, че ме вика на 3ти ден, а аз трябва да почна приема на 2ри, пък беше казала, че иска да види да няма задържан фаликул или аз нещо не разбрах. Дано този път да имаме късмет и да се случи овулацията. Много ми е пуста темата от към положителни тестове, чакам някоя да се похвали в най-скоро време.

# 376
Аз винаги препоръчвам тестване след 10 ден първите месеци, за да разбереш дали О е ранна или късна и колко е лутеалната фаза. Да, може да е рано и преди 15 ден да няма смисъл от тестване, но докато не тестваш и не сглобиш картинката на целия месец няма да разбереш.

Малко от нищото се включвам да попитам, всеки ден ли се препоръчва да се правят тези тестове за овулация (след 10тия ден реално до отчитане на положителен резултат)?

Да, знам, че е хубаво да е всеки ден по едно и също време на деня. Други момичета са споделяли, че е хубаво да е вечер между 20 и 22ч.

# 377
Аз винаги препоръчвам тестване след 10 ден първите месеци, за да разбереш дали О е ранна или късна и колко е лутеалната фаза. Да, може да е рано и преди 15 ден да няма смисъл от тестване, но докато не тестваш и не сглобиш картинката на целия месец няма да разбереш.

Малко от нищото се включвам да попитам, всеки ден ли се препоръчва да се правят тези тестове за овулация (след 10тия ден реално до отчитане на положителен резултат)?

Да, знам, че е хубаво да е всеки ден по едно и също време на деня. Други момичета са споделяли, че е хубаво да е вечер между 20 и 22ч.

Благодаря, не знам къде ми изчезна коментара, добре че сте го хванали. Simple Smile

# 378
  • Замък сред облаците
Оптимално между 16 и 20ч, може и по 2 теста на ден да правиш докато видиш кога ти е индивидуалния пик. При мен между 18 и 20ч примерно.

Всеки ден до отчитане на положителен ову тест и избледняването до отрицателен след това.

# 379
Аз също използвам о виу, до сега с други не съм пробвала и нямам намерение.
Минавам само да се оплача.... Вчера бях на зъболекар, с него сме... познати ходя от години.Винаги си говорим споделяме, не бях ходила от година. Още със сядането ми вика "Е казвай, какво ново, бебе вече няма ли какво чакате още..." някак си много тъпо се почувствах, не ми се обясняваше как просто не става"
Иначе отчитам Ц на 2ри ден. И имам въпрос възможно ли е от дуфастона, да е оскъден и розов, без пмс, без обичайните болки при Ц..... Имах и задържан фоликол, ако има значение.

# 380
По повод тестовете за овулация, аз си взимах преди на Twip и успявах с тях да я хвана. В аптеките обаче е изключително скъпо и, ако имате възможност по-скоро от Али или даже от Амазон може да поръчате повече бройки. С моя Ц особено беше голям зор, защото овулацията ми е между 14-18 ден, аз пия много вода, всеки месец по две кутии купувах, тествах от 12 ден по два или даже 3 пъти, заради разредената урина. За мен честно казано нямаше полза от лентичките, аз успявам да усетя кога наближава О по симптомите на тялото. (Поне за О мога да твърдя така, че за бременност и ПМС не ги различавам Grinning)

Иначе се успокоихме малко с ММ, на него също му влияе новината, разбира се. Съжалявам за момичетата преминали през загуба и стискам палци следващият път да е до термин Heart Аз също бих спестила на моето дете новината за потенциално бебе до максимално късно.

Мисля да ползваме лятото, за да си починем без да спираме опити, но просто няма да са толкова целенасочени за бебе, а за удоволствие. И със сигурност като знам каква е ситуацията ми е една идея по-спокойно. Поне при нас е временно и поправимо.

# 381
  • София
Надежда задължително вземи второ мнение! За такива проблеми препоръчвам др. Иван Димитров в Адела. За Делчев, който споменаха по-горе, също съм чувала добри отзиви.

+1 за д-р Димитров, той напълно отрича горенето като метод за лечение, та съветвам с две ръце да го посетиш

# 382
И имам въпрос възможно ли е от дуфастона, да е оскъден и розов, без пмс, без обичайните болки при Ц..... Имах и задържан фоликол, ако има значение.

На мен дуфастона ми влияеше много положително. Имала съм Ц с толкова тежък ПМС, че веднъж бях на крачка да си букна почивка в Италия сама. 😂😂 Толкова имах чувството че не мога да понасям никого. Дори и клетия ми ММ. След дуфастона ми се регулира Ц, стана по-лек, с по-малко болка и много по-лек ПМС. На мен ми се отрази страшно благотворно.

# 383
Мерси за инфото за тестовете, момичета.
Това обяснява много неща. До сега винаги съм успявала с Клиър много хубави черти да хвана и за първи месец ми се случва подобно нещо. Но да, наистина едно време бяха със зелени ленти, сега сини. Произведени в САЩ.
Явно няма как да им се има особено доверие, положителното е, че много силно усещам кога точно е пред спукване фоликула, че и от коя страна, щото едвам ходя. Тогава реално позитивира теста, болката изчезва като се пукне и по това успявам да се ориентирам също.

Тези от Амазон ползвал ли ги е някой тогава? Имат топ оценки.
Скрит текст:

# 384
  • София
Аз мисля че съм ги ползвала. Но подчертавам аз с никакви тестове не съм имала проблем с черти насищане и подобно, взимала съм всякакви

# 385
Аз едно време се запасих с тези на Clear Ovu, та още си имам 4 кутии от старите зелени, произведени в Канада. Дори не бях осъзнала, че са ги сменили, та не знам като ги свърша и аз на кои да мина, дано не ми се налага. Ние от този месец се връщаме към опитите, та от вчера почнах с тестовете за О.

# 386
Бях ви питала преди време къде да си пусна изследвания за тромбофилия и разбрах, че има само едно място и то е Геника. Въпросът ми сега е дали основния пакет от 240 лв е достатъчен в моя случай? Вие кой сте пускали?

# 387
  • София
Шанталче на теб и на Кактусчето ви се възхищавам, колко сте упорити въпреки трудностите. 😊

Благодаря, Минхузарче!
Аз смятам,че тук много момичета заслужават възхищение, не искам да изреждам, че може и да пропусна някой Simple Smile
Но Кактусчето е.... един път! Аз не знам това момиче заслужава двойна радост, и най-безпроблемната бременност на света. От сърце й го желая в най-скоро време ! Да бъде!

Някой ми пожела пролетно ... извинявам се, ама снощи до 2 часа гледахме сериал с ММ и днес ми е тежко Grinning
Не се надявам на пролетно, макар да не се пазихме при евентуалната О. Чакам си цикъл, макар да нямам симптоми, ама последните месеци идваше без тях Grinning Не съм решила още дали ще почваме стимулация. Като ми дойде ще се видя със Сенкова и ще прециним на момента.

# 388
Аз с моя нередовен цикъл не знам кога да почна тестове за Ову
Преди някак я усещах обаче вече не
Дали от много добавки и витамини нещо не съм се бъгнала
Днес ми е 13ти ден от цикъла,според приложение моя календар овуто ще е на 25ти хм
Според другото приложение фло на 18ти
В интерес на истината не знам що има такова разминаване 🤣
Така или иначе вчера купих тестове,сега от вас разбирам че не стават
Нямам Възможност да поръчам от али и амазон тогава какви би следвало да търся
Много гадно така с тия тестове
Съжалявам,  [може ли да питам нещо 😪

# 389
Бях ви питала преди време къде да си пусна изследвания за тромбофилия и разбрах, че има само едно място и то е Геника. Въпросът ми сега е дали основния пакет от 240 лв е достатъчен в моя случай? Вие кой сте пускали?

Аз пуснах само основния пакет. Реших, че тъй като ми е първи аборт ще направя само него, тъй като си е голям шансът и просто генетичната лотария да не е сработила. С ММ се чудихме дали да пускам дългия чаршаф от имунологични изследвания, които ни бяха препоръчали, но и самата лекарка каза, че за нея на този етап е ненужно. Същото беше и мнението й за допълнителните фактори за тромбофилията.

Общи условия

Активация на акаунт