Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 149
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
  • София
По темата с децата,аз на моето не му бях казала ,но май ви разказвах как дойде при мен и взе да ми обяснява как на едно приятелче от детската градина,майка му имала бебенце в корема,на което му спряло сърчицето и то отишло на небето.
Смразих се!Питах го защо ми го казва и той ми вика "Ми не знам мамо,просто се сетих ..." (това стана няколко дни преди да тръгнат при мен нещата).
 Е не го докарахме до сърчице,но се разминаха нещата с моята бременност,без да информираме детето за щастие.
  Захвърлила съм тестовете дълбоко в куфара и нищо не тествам аз тоя месец,пия течности по всяко време,пишкам и забравям.Разписваме се редовно по същество и ще видим накрая къде ще му излезне края  😂 Надяваме се на второ морско бебе,синът ми и той си стана на морето,сега не мога да го извадя от басейна.
 На море сме
Скрит текст:

Здравейте момичета. Днес ми правиха колпоскопия в МЦ Майчин дом и щяха да ми вземат биопсия утре, защото вижда ектопия по шийката, някакви изменения.
Виж сега,на мен биопсия са ми взимали на гинекологичния стол,за да се презастраховат И при мен се видяха някакви изменени клетки,оказаха се метапластични,което ще рече,нищо притеснително.
Каква е тая биопсия 170 лв,че и с час.Взеха ми я за секунди,като цитонамазка както взимат преди 2 години във Вита.
Определено отиди на второ мнение.

.  HOPE.LOVE.PATIENCE ,честита да си,здраве и сбъднати мечти!
Сиси 8-9 дни след овулация ,но аз не съм фен на ранното тестване.Хванах преди така една биохимична и много се сдухах тогава,много неприятно ми стана.

# 406
Относно тестовете аз си поръчвам от Amazon UK (идват за две седмици) , та поръчвам си Femometer, мисля и Easy home  доста поръчват. Кутията е с много бройки, моята беше 40 теста Ову + 10 теста Б. А от БГ засега единствените, които ми показват точно са Folium  и Twip.

HOPE, бъди здрава и се обичайте! И търпение, все някога ще станем майки, наслаждавай се на нещата, които може да правиш сега.

# 407
  • София
NadezhdaML, преди две години ми беше излязла 3та група ПАП-а, та ми вземаха биопсия, след което последва горене с ток мисля, а моята АГ по принцип е много против за такива процедури при нераждала жена. Беше кратка процедура щипна ме няклко пъти с едни щипки на стола, на който стандартно си ме преглеждат и толкова, не мисля че ми взеха повече от 50 лв. ( да е било най-много 100, но не мисля) за самата биопсия.

# 408
Забравих да вмъкна - колко най-рано може да отчете тест за бременност? Имам един, който ми се мотае вкъщи и се изкушавааааам много да го препишкам 😁 Опитвам се да се разсейвам до вторник с работа, книги и разходки ама нещо не ми се получава. Сънувам и някакви странни неща - снощи колкото ми беше откачен съня ами и завърши, че ми идва и се събудих разочарована 🤦🏻♀ много се моля този път да е станало… 🙏🙏

Стискам палци на ръцете и краката! Nature High Brightness

# 409
Michelle Simple Smile - може ли да си оправиш пощата че не мога да ти изпращам съобщения ❤

# 410
HOPE, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много щастлива и много обичана! Здраве, късмет и само приятни изненади!🙂

# 411
Ползвали ли сте дигиталните тестове за О?

# 412
Честит рожден ден Хоуп! Желая ти винаги да се чувстваш щастлива, обичана, млада, женствена и вдъхновена! Flowers Tulip

# 413
Честит рожден ден, HOPE! Heart

Аз имам въпрос, особено към тези, които са минавали през кюретаж. Имам известни притеснения от тогава насам по време на оргазъм. Като бях бременна, от ляво много ме дърпаше, където предполагам се е бил закрепил ембрионът. Сега по време на оргазъм от същата страна имам малко дискомфорт, който веднага след това отминава. Не бих го нарекла болка, а по-скоро боцкане, но се усеща. Случва се само тогава. Чудя се дали имам повод за притеснение и как мога да проверя дали всичко е наред? Вече бях на преглед и лигавицата беше ок след овулация, но ако има нещо, не знам дали би се видяло на обикновен преглед.

# 414
Честит рожден ден, HOPE! Heart

Аз имам въпрос, особено към тези, които са минавали през кюретаж. Имам известни притеснения от тогава насам по време на оргазъм. Като бях бременна, от ляво много ме дърпаше, където предполагам се е бил закрепил ембрионът. Сега по време на оргазъм от същата страна имам малко дискомфорт, който веднага след това отминава. Не бих го нарекла болка, а по-скоро боцкане, но се усеща. Случва се само тогава. Чудя се дали имам повод за притеснение и как мога да проверя дали всичко е наред? Вече бях на преглед и лигавицата беше ок след овулация, но ако има нещо, не знам дали би се видяло на обикновен преглед.

Честит рожден ден, Хоуп! Здраве, благоденствие иииии прекрааасни емоции! 🥰
Аз не съм имала такива проблеми.. Не мисля, че е нещо притеснително... Simple Smile

# 415
HOPE.LOVE.PATIENCE ,Честит Рожден Ден, борбено момиче! Забрави за неуспехите, фокусирай се върху бъдещето, представяй си се бременна, щастлива, здрава и успяла във всяко отношение. И нека на този специален ден за теб, получиш силата да сбъднеш мечтите си, да превърнеш представите си в реалност и да имаш търпението да им се насладиш.  Kissing Heart Flowers Sunflower Flowers Rose Flowers Tulip

Я да ви питам аз нещо, че съм решила да пуснем с ММ андрофлор и фемифлор в Геника, та веднъж завинаги да изключа това като проблем. По принцип за инвитро процедурите все се налага да пускаме обикновени микробиологии за мен и ММ, всичко винаги е добре, обаче не знам до колко да им вярвам, особено на ММ пробата като знам как пътувахме и я носихме 1-2 часа до лаборатория... В тази връзка обмислям тези в Геника, обаче доста скъпички ми се виждат, но пък и доста обхватни за всякакви микроорганизми. Въпросът е имате ли впечатления от тези тестове, мога ли да им имам вяра напълно и кои от всички техни варианти смятате за удачни?  Дали пък
 да не пуснем просто по-разширени микробиологии в обикновените лаборатории?

# 416
  • София
Хоупче, честита да си! Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти!

# 417
Hope, Честита да си! Здрава, обичана и много щастлива! Нека ти се сбъднат най-съкровените желания! Хубав празник ти пожелавам!
S.G.C. аз правих фемифлор / с менструална кръв , ако не бъркам името/ миналото лято, след неуспешен трансфер. Миналият месец при консултацията с др Станулов , каза категорично да не се повтаря, щом е излязъл чист.
Кактусче,  много  ми харесва твоя план и спокойствието, което излъчваш. Приятна почивка и зареждане с нови сили, за всички разбира се 🌊
Шантал, нека всичко се подреди по-най добрият начин ❤️
За тестовете за овулация и аз се чудя какви да взимам, че ми свършиха от али експрес. Дигитални не съм ползвала .

# 418
Където и да правих проучване и във форума и сред лекари - Геника е най-доброто за тромбофилия. Май ще пусна основния пакет. А как така са дали съвет за допълнителни фактори? Те ли разчитат резултата, мислих че просто си ги проверявам и да се спасявам 😄

Честит рожден ден на Hope Heart Пожелавам ти истинско щастие, много любов и положителен тест в най-скоро време 🥰

# 419
Благодаря,момичета! Няма да изброявам да не пропусна някой, но вие сте сила!! Много ме подкрепихте и ме върнахте настроението и надеждата! Всички написахте страхотни неща! Супер сте! Бъдете здрави и вашите мечти също да се сбъднат с много любов!
❤️❤️❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт