Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 31 172
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
Salsera, честитооо!! 💐💐 Бъдете здрави 😊😊 Аз съм го казвала, но пак ще го кажа хаха Понякога имам чувството,че някои деца държат да дойдат след брака (понякога!) Така че ви пожелавам най-хубавия сватбен подарък 😍😍

# 691
Salsera , честито 🌺 Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот ❤

# 692
Честито, Салсера! ПОжелавам ви всички трудности да са зад гърба ви и да сътворите вашето чудо на медения месец в Турция! Gift Heart

# 693
Salsera, Честито! Бъдете винаги влюбени един в друг и нека животът ви заедно бъде сбъдната мечта. Heart Пожелавам ви скоро да получите най-хубавия сватбен подарък! Blush

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 22:14 от S.G.C.

# 694
Честито Салсера! Направили сте най-важната стъпка в живота си! Нека всичко, с което Господ иска да ви благослови да ви бъде: щастие, любов в изобилие, здраве, мир, деца!

+1 Hope.Love.Patience

# 695
Салсера , честито! И теб те орисвам с таз година булка, догодина люлка Kissing Heart

# 696
Селсера, честито! Бъде винаги един до друг и семейния ви живот да бъде изпълнен с детски глъч мнооого скоро! 💖🍀🍀🍀🍀💖

# 697
Честито на младото семейство! Бъдете задружни, обичайте се и се съхранявайте един друг в трудностите. И дано скоро приемете нови членове 👏🍀

# 698
Салсера, честити да сте! Пожелавам щастлив семеен живот!🍀💛💛

# 699
Салсера,  Честито! Дълъг и щастлив семеен живот ! В най-скоро време да се увеличи семейството ви❤️

# 700
Момичета пили ли сте го това за тежък пмс? https://www.afya-pharmacy.bg/productbg/7158

# 701
Здравейте! Последната ми менструация беше на 19.06, вчера реших да си направя ЧХГ и резултата е 26.59mlU/ml. Не знам кой ден закъснение ми е това, понеже цикълът ми е доста нередовен. Какво ще кажете имам ли шанс или е твърде нисък? Мисля утре да пусна още един кръвен да видя дали се удвоява?

# 702
Момичета пили ли сте го това за тежък пмс? https://www.afya-pharmacy.bg/productbg/7158

Беше ми предписан за регулиране на цикъла и хормони, купих го и не го започнах понеже в друга тема една дама бвше писала че уж покачвал нивата на тестостерона, само това ме спря
На теб как ти е предписан

# 703
Не ми е предписани, но имам тежък пмс от 2 3 месеца и болезнен цикъл.... 😐Изпитвам ужас да не се е върнала ендометриозата.

# 704
Благодаря ви, момичета, напълнихте ми сърцето Gift HeartGift HeartGift HeartИначе и мен преди сватбата все ме спохождаше тази мисъл дали пък нашите деца не са чакали да се оженим, знайш ли ги Simple Smile People BabyPeople Baby

Общи условия

Активация на акаунт