Отговори
# 300
  • София
Еее Фъстъче най накрая се залепи! Хайде СВОБОДА!

Валерита убиваш ме! Аз се чудя как да не го изгоня от вкъщи, подсмърча едно ужасно досадно ахах. Ти какво се разбра с шефовете, до кога ще работиш?

Аз вчера пак го говорих с шефката, каза, до когато искаш до тогава, идваш и казваш не мога повече, налага се, ще се оправим, та ми олекна малко и няма да го мисля повече.

Това калкулаторче е полезно, ако имате нужда https://www.bg-mamma.com/?action=calculator

# 301
Маце, мани..преди 3 дена ревах, защото толкова много го обичам и нямам представа как да си артикулирам чувствата. За сметка на това, обаче ако знаете каква е свекървата, диаметрално обратното и там ще има големи ядове Simple Smile)))))
За работе сме се разбрали, че ако няма проблеми ще работя до началото на 45 дневния (началото на Ноември), докато намерим заместник. Но поне не си правят илюзии, че ще работя до раждането или пък, че ще работя и след раждането..че има и такива шефове.

# 302
Маце, благодаря за калкулаторчето. И то показва, че на 23 декември ми е терминът и много ме разсмя, че оплождането е станало на 1ви април - наистина като на шега.

Аз се чувствам добре и ако всичко е както сега, мога да работя до последно. Обаче не искам. Много стрес и напрежение има при нас и мисля още месец-два, после да си практикувам хобито и това е.
При нас има фрийз за наемане. Вече сме минус 3-ма човека и за мен няма да търсят заместник, а ръководя екип. Да му мислят оставащите.

# 303
Valerita наистина сте за браво с такава любов 🫶🏻 аз моя едвам го търпя, какъвто е кибритлия истеричен сега х5 ме дразни 🤣

Маце калкулатора е топ 👌🏻

# 304
И аз моя мъж едвам го търпя , а се виждаме малко , защото все е на работа ...то точно за това ме дразни де , все работи , няма време за нас 😔

# 305
Ох, само хубави новини ..... много се радвам, само такива да са за всички ни за в бъдеще!
Маце, калкулатора е много готин!
Фъстъче, искаш ли да ме добавиш в началото на темата ...терминът ми е на 12.12.2023 г., момиче, от септември ще съм от Козлодуй хахах

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 14:49 от Tsvetkova17

# 306
Ох, само хубави новини ..... много се радвам, само такива да са за всички ни за в бъдеще!
Маце, калкулатора е много готин!
Фъстъче, искаш ли да ме добавиш в началото на темата ...терминът ми е на 12.12.2023 г., момиче, от септември ще съм от Козлодуй хахах
И моят термин е 12.12.2023 😊

# 307
Момичета, имам всеки ден болки ниско в корема. Не са силни или режещи, по-скоро тъпи, но ги има. Може би по 4-5 пъти на ден ги усещам, без значение дали съм се натоварвала повече или съм почивала. Дали са от разтягането на матката или може да е нещо по-сериозно? Говорих с АГ, на прегледите всичко е наред, каза ми да пия но шпа и магнезий и щели да минат.. да ама не минават и се притеснявам вече..

# 308
Момичета, имам всеки ден болки ниско в корема. Не са силни или режещи, по-скоро тъпи, но ги има. Може би по 4-5 пъти на ден ги усещам, без значение дали съм се натоварвала повече или съм почивала. Дали са от разтягането на матката или може да е нещо по-сериозно? Говорих с АГ, на прегледите всичко е наред, каза ми да пия но шпа и магнезий и щели да минат.. да ама не минават и се притеснявам вече..

Същото е и при мен още от 14 г.с., сега 17 г.с. ....

Забравих да питам кога и кой ви мери шийката? хаха

# 309
И мен, ако може, за следващата темичка да ме добавите. Термин 11.12.2023 г. Момче 💙

# 310

И аз съм така.
Започнах 18 седмица и от както я почнах се чувствам наистина бременна. Преди това нииищо, не ми личеше дори преди две седмици. Сега усещам много ясно бебето, през 30 минути пишкам и усещам леека болка понякога, както и и тежест. Предполагам така ще е вече. 🤔

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 15:29 от Eksi

# 311
Маце, много готино калкулаторче 🥰

# 312

И аз съм така.
Започнах 18 седмица и от както я почнах се чувствам наистина бременна. Преди това нииищо, не ми личеше дори преди две седмици. Сега усещам много ясно бебето, през 30 минути пишкам и усещам леека болка понякога, както и и тежест. Предполагам така ще е вече. 🤔

Аз съм в края на 13-та седмица и тези болки имам едва ли не от началото на бременността. Но сякаш сега са по-продължителни и аз не знам нормално ли е…

# 313
  • София, България
Забравих да питам кога и кой ви мери шийката? хаха

Днес се събличах за взимане на секрет за микробиология и моята си лекарка с вагиналния ми я погледна Simple Smile иначе може и с коремния, но не е толкова точно измерването.

# 314
  • София
Хоуп да не са лигаментите?

Аз и преди съм казвала, моята лекарка мери шийка на всеки преглед, с вагинален УЗ, не признава коремен.

Общи условия

Активация на акаунт