Сладкишчето ЮЛСКО на мама на половин годинка стана!

• 11 074
  • 264
  •   1
Отговори
# 240
забравих да кажа, че каишките се носят по 24 часа. свалят се при смяна на памперса и после пак се слагат.
вечер ги махам за около 20 минути малко да порита, баня, масаж и после пак.

# 241
  • Sofia
Охххх много тъжно dew сигурна съм че се чувстваш ужасно но важното е че е поправимо имакар и късно имате шанс всичко да завърши добре.Сега трябва да си силна и да не униваш че беба разбира кога с мама нещо не е наред.Ще се справиш вдигни глава и се усмихни колкото и да е трудно а то е аз знам.Бъди силна мама Успех от нас и една голяма голяма  Hug

# 242
  • Варна
Мила dew,искрено ти съчуствам ,но се успокоявай с това че е за доброто на детенцето.Дано след тримесечния период всичко е наред с вас .Стискаме палци и се молим за вас  baby_neutral.Горе главата ,прегръщаме ви силно Hug   

Честито на днешните месечинки Пламенa, Калоян и Деница!Много здраве и усмивки.

Момичета,може да сте го коментирали това но нещо ми е убягнало.Някой от вас купувал ли е готов кисел в пакетчета и как го приготвяте?

# 243
момичета много ви благодаря за подкрепата Hug
съжалявам даже, че не споделих по-рано този проблем с вас, чувствам се доста по-добре.

ние сега ще обядваме и ще ходим на разходка, че има слънчице и аз малко да си почина на някоя пейка.
през нощта и сутринта имаше страхотен вятър /сигурни КИРИЛ е минал през тука  Joy/, но сега вече времето се успокои.

до скоро

# 244
  • Sofia
dew Не се откъсвай от тук нормално е да ти олекне споделена мъка е половин мъка  Hug
suzi_a Аз правя кисел с нишесте чувала съм че готовите не са добри и не си правя експеримент да купя  Peace

# 245
Успяхме да се изакаме и се изпишкахме сега в гърнето newsm44 newsm44 newsm44
suzi_a аз веднъж купих готов кисел и го направих,беше отвратителен на вкус,вуобще не го дадох на Криси ,така,че ти препоръчвам сама да си правиш.
dewискам да ти кажа една поговорка:"Това,което не ни убива,ни прави по-силни"
Всички ние сме с теб,както ти,така и ние ще се молим и вярваме,че всичко ще е наред.И след време това ще бъде просто един лош спомен.
Ние няма да излизаме за сега,защото духа мн силен вятър.

# 246
Dew Hug
suzi и аз не им вярвам на тези готови кисели.Правя си с натурално царевично нишесте(0.20лв) и плодово пюре или плод.
Аз успявам да изходя Павел, но не в гърне,защото нямяме още, а като видя ,че започва да се напъва свалям гащите и го държа върху легенче.Добре действа.

# 247
Didi fiesta защо на едната ти лентичка пише,че Криси е а 7м, а на другата- на 6 newsm78

# 248
Aми не знам ,така са ми го изчислили.Изтрих я ,после ще я поправя,че малкия заспа и да не му шума тук

# 249
Dew, още веднъж да кажа, че се моля всичко да се оправи бързо Praynig Моя приятелка е имала луксация като малка, лежала е даже в някакво корито? ама всичко се е оправило и даже напук на предсказанията наскоро си роди нормално (а не със секцио) бебчето.

Нани, тази пауза е за първи път, да видим дали ще повтори Simple Smile Иначе си прави по 8 часа. "Проблема" сега ми е как да я накарм да издържи и да яде чак към 7 и нещо преди да тръгна на работа (тя се бъди обикновено към 6) Sad

А за гърнетата се канех да питам - бебетата дали се усещат какво правят наистина? Не е ли много рано? Аз мисля, че сега е някакъв рефлекс да пишкат като им стане по-хладно просто newsm78

сузи а, аз преди писах за тук - за следобяд се дава каша от ориз (в началото, после и други) с плодово пюре вътре.

# 250
  • София
Здравейте и от мен. Честито на днешните празнуващи бебчета!

Dew, много мъчно ми стана като прочетох постинга ти. То е ясно, че Гергана бузана ще се оправи, но си предствям колко ти е мъчно като я гледаш с тези каиши. Тук, в Горна Баня има един много добър специалист, казва се д-р Алексиев (0887622978), ние водихме Яна там на 2м. Пише за него някъде във форума, а има и сайт. Защо не се обадиш, специализирал е къде ли не по света само с дечица. Знам за Япония. Няма какво да го рекламирам, важното е да помогне. Та мисълта ми е, да се допиташ и до него. По всяко време можеш да му звъннеш на тел. А вие как разбрахте, да я заведете отново на ортопед? Имаше ли някакъв видим признак? Стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е се оправи.

Betа, в списанието имаше изисквания, каво да се изпрати. А трябва да се докаже, че бебто е по-голямо от 4 м.
Аз по принцип, никога не съм печелила, но Яна дано си е късметлийче Praynig, както и всички тук дечица. Пращайте им снимки, защото са много сладички. Стана случайно, това че пратих снимката- защото сестра ми, ми изпрати това Коледно еленско костюмче от Лондон, Яна беше много сладка с него и актуална за Коледа, та така реших да изпратя. То си има еленски рогца, лапички, на гръбчето е с точици, много мекичко, ами едно малко Коледно еленче. Колко я снимах с него  Laughing Laughing
Май се поувлякох Embarassed

Последна редакция: сб, 20 яну 2007, 13:36 от foquita

# 251
foquita, видими признаци нямахме - симетрични гънки, разкрач - нормален, крачета еднакви...
просто свекър ми е доктор и държи на всички задължителни изследвания и така направихме рентген, въпреки, че на ехографа ни казаха, че всичко е ОК и при това положение рентген не се прави. и точно за това не мога да си простя, че ехографа го направихме тука. но просто нямаше кой да ме посъветва - разчитах на свекър ми, но явно моето мнение за смолянските ортопеди излезе вярно. и за това ми беше още по-тежко, защото той не ме подкрепи в идеята, че трябва да направя втора консултация, а сдаже ми се обиди, че мнението за смолянските доктори ми било такова!!! аз бях решила даже при д-р Алексиев да отида ако се наложи. но положението е такова, че каишките са неизбежни. просто пловдив ми е по-близо. но си взех поука - всички специализирани прегледи, отнасящи се до МОЕТО ДЕТЕ ще правя наистина при специалисти!
не мога да рзбера защо в 21 век диагностицират по методи от преди 30 и повече години!!!!!!!!!!!  Shocked Shocked Shocked
и защо тогава се прави ехограф на втория месец?????????????????? ами то излиза, че този преглед е излишен!!!!!

извинявайте ако съм ви предала яд, злоба или други негативни чувства, но.... сигурна съм, че ме разбирате защо говоря така.

# 252
Dew аз не разбрах щото все бързам да прочетата да пиша,но вие сте я завели на ехограф и са казали че е ОКи после в Пловдив на Рентген и е излезнало че е за каишките?Ако бъркам кажи!Нали тук говорихме че рентген нямало нужда!Аз като ходих на ехографа бяхме на 4,5 месеца и после на 6 представям си ако е имало нещо !На 4 месеца за ехо е късно според мен!
Та мисълта ми беше че си права и е трябвало много по-рано да се открие и до сега да е ОК!Но нищо пак ще се оправи душичката!Не унивай!При кой ходиш в Пловдив!Вземи си направление и ще ти кажа коя е най добрата, тук всички при нея ходят!А може и вие да сте там де!Срещу ПУто е кабинета!Не плащай на частно,тази работи със здравна каса и пак казвам, че е най най!Обиколени са всички от Пловдив, от личен опит на една мама комшийка казвам!! Hug

# 253
Вижте ни   Shocked

http://images13.snimka.bg/002009201.jpgТук си ядем крачето

http://images13.snimka.bg/002009202.jpgЕЕЕ най накрая взехме спечелената каша!

http://images13.snimka.bg/002009203.jpgКашааааа ша та ям!

# 254
  • somewhere over the rainbow
Момичета, влизам само да кажа,че изчезвам. Нека някой друг пусне новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт