Сладкишчето ЮЛСКО на мама на половин годинка стана!

• 11 074
  • 264
  •   1
Отговори
# 210
amerie: На нас едната баба ни подари гърненце, ама незнам дали е анатомично. newsm78
Nanny, аз разбрах, че е анатомично като си го купих ( на опаковката беше написано, ама кой да прочете в магазина)  Laughing
Днес за обяд на Киа дадох едно от менютата но "Хип" - спагети с домати, тиквички и босилек. Добавих и сиренце и 1/2 жълтъче и стана голяма вкуснотия. Това обаче е с глутен. Само тиквичка не и хареса. Телешкото го оставих за утре.
 Някой давал ли е бульон преди обедното пюре? Имам едно Николовско петле във фризера, та се чудя да направя една супичка на детенцето   chef
На мен ми подариха в един м-н чай на "Хумана"- билков. Един път се излъга да пийне 40мл и това беше.

# 211
  • София
Здравейте и от нас с Яна,

ние днес си научихме резултатите от изследванията - чудесни са според педи newsm44 . Малко се притеснявах за хемоглобина с това късно захранване, но е той е супер - 130. Пожелавам на всички бебчета да са с добри резултати!!!

Браво на адашката за наградата, има защо да я получи  smile3501! Дали да не се пробваме и ние като нея, да си проверим късмета.

Днес след пет дена оризова каша добавих малко елдена - и двете са на Хип. Повече я хареса от чиста оризова, утре ще увелича количеството на елдата, да видим.

Преди малко монтирахме летния кош на количката, че днес пак имаше рев из градинката (на Симеон и К. Величков, някой ходи ли там?). Надявам се като е седнала да й хареса повече  newsm78.

# 212
Betta,наистина е много полезно детето да бъде видяно от гастроентеролог и да се храни индивидуално,а не по общи правила.Да не би ние големите да се храним еднакво?!Каза ни също,че до 1 година не е добре да се дава домат.Беше ме питала за червената чушка.Не се препоръчва,но не знам защо : ThinkingА,пропуснах да спомена,че много полезен след 6-ти месец е и зелен боб с тънките шушулки.
Ние днес се обзаведохме с проходилка и столче за хранене,което е мултифункционално ,защото става и на люлка,хоризонтално за спане и е музикално.Просто  мисля,че си струва инвестицията.

# 213
Момичета, май някаква настинка мина през мен, ама днес съм добре, само дето гурлото ми драска. Взех си хапчета Хексоралетен за смучене и проверих съствките му в сайта за лекарства съвместими с кърменето - пише, че са с ниво 0 на опасност, но като не съм питала лекар и малко със страх взех едно. Някоя знае ли със сигурност да са ОК?

Tizija, каква марка ви е столчето?

# 214
Чиполино от Хиполанд и е само 180 лв. на фона на онези от 390 на "пег перего" или 250 на "Сам" .Днес Алекс цял ден стои в него и не иска да го вдигаме,защото шезлонгът вече му е писнал и човекът иска да гледа от високо;)

# 215
Привет и от мен в новата (вече почти изписана) тема!

Аз напоследък не съм влизала, ама като гледам и никой не е забелязал отсъствието ми Sad

Малее 11 страници сте изписали само за тия документи  Crazy

За отчета - днес бяхме на последната ваксина Пентавак. Мерки и тегликли - 6760гр и 65 см. Тъкмо си мислех, че сега ще има малко почивка и се оказа, че са препоръчали още една ваксина - Пневмококи и след 4 седмици пак ще я боцкат Ясмин. Препоръчителна е, за да се избегнат инфекции на дробовете (като пневмония например). Прегледа продължи 1 час, докторката е супер доволна от умственото и двигателното развитие на Ясмин Heart Eyes

Иначе от понеделник водя Ясмин за по малко при гледачката да свикват една с друга. Аз оставах с тях за да не е сама с чужд човек така рязко. В сряда я оставих за 1 час сама с гледачката, вчера стоя сама през цялото време, през което по принцип ще стои (9.30-13.30). Много мъчно ми стана като я оставих и си поплаках в колата  Cry  Cry
Минало е много добре, не е плакала изобщо, папкала си е добре, спинкала и играла с другите дечица  Simple Smile Като я взех на обяд ми се зарадва още на вратата страхотно, после през целия път до вкъщи само ми се смееше Heart Eyes

# 216
Момичета мъжа е взел осциокопциум (така ли се пишеше),Да пием профилактично,но на бебето по колко да давам и как?Някой знае ли?Нали все говорят за грип пък и се разсмъркахме нещо!А май вече на много места е обявена грипна епидемия!Пазете се!

Майра аз виждам че много оредяхме последните седмици все едни и същи пишем,но всеки е на някъде!Като се завърне да казва!А като гледам колко сме на първа страница! Shocked

Айде мах!

# 217
maira Недей така  Party направи ми впечатление че не си писала скоро.
За чаят от липа давам го без захар но изглежда че като има някакъв вкус Цвети по го възприема и го пие, а вода продължава да не пие, започнах да давам и сокчетата които бях спряла заради слуз в акото сега не направи реакция.

# 218
  • През девет земи в десета
Бета,ние се разхождаме всяка събота в тоя район,понеже майка ми живее наблизо,но не спираме в градинките,защото Цвети спи само докато се вози. Laughing
Леле.а нашия тати,забравил днеска да ни вземе резултатите от изследванията,знам си аз,че не трябва да разчитам на никой  doh
Мойта счетоводителка пък каза да нямам грижа,тя щяла да се оправи с всичко,ама майка и работи в НОИ. Mr. Green
Мисля днес да лягам по-рано,нещо умирам за сън и утре пак при мама,само дано да не вали!
Лека нощ на всички smile3524

# 219
Eli, St.G  Hug

Забравих да напиша, че Цвети (момиченцето с рак , за което се пусна инициатива) е детенце на мой колега от Софииския офис на фирмата. Организирахме и тук събиране на пари и от вас разбрах, че сумата вече е събрана. Дано сега бързо се осъществи операцията и детенцето не страда повече Praynig

# 220
И аз като Ели забелязах че сме оредели .Ама не съм се замисляла понеже знам че ще се завърнете  Mr. Green
А yolk що не се завръща.Да не е обидена нещо  Thinking

Нарина ами понеже изреди доста храни че ще въвеждаш скоро и аз  Shocked

Нани  Hug

# 221
Betta,наистина е много полезно детето да бъде видяно от гастроентеролог и да се храни индивидуално,а не по общи правила.Да не би ние големите да се храним еднакво?!Каза ни също,че до 1 година не е добре да се дава домат.Беше ме питала за червената чушка.Не се препоръчва,но не знам защо : ThinkingА,пропуснах да спомена,че много полезен след 6-ти месец е и зелен боб с тънките шушулки.
Ние днес се обзаведохме с проходилка и столче за хранене,което е мултифункционално ,защото става и на люлка,хоризонтално за спане и е музикално.Просто  мисля,че си струва инвестицията.
Tizija извинявай, че се намесвам във вашата темичка, но би ли ми казала при кой гастроентеролог ходихте. Разбирам, че си доволна от него, ако е така би ли споделила някакви координати. Благодаря предварително

# 222
  • ES
Здравейте мамита,

Maira как ще те забравим, ама си мислех, че вече си тръгнала на работа. А за това което изживяваш сега с отделянето на Ясмин наистина е малко тъжно, но предполагам всеки ще мине през това. Даже мисля, че днес в "Искрено и лично" се разискваше точно тази тема, за работещите майки и че това е психически по-трудно за майките отколкото за бебетата.
НАН, в тоя ред на мисли, щом няма да започваш работа, защо ще даваш Дая на ясли?

# 223
  • София
pigi, като се разхождате насам, оглеждай се и се обаждай, ако ме разпознаеш  Wink
maira, напротив, аз точно днес си мислех, че бързаш да наваксаш до 22-ри с бебчето, та затова те няма
уф, и нещо друго исках да кажа, ама  newsm78
yolk нали подаваха за зелена карта, да не си стягат багажа...
верно, че се поизгубиха момичетата
foquita, а защо и копие от акта са раждане си пращала

# 224
Betta предполагам за достоверност го искат Peace

А относно започването на работа на мен също не ми се седи с него по цял ден.Той ще започне да става по-непослушен.И затова си мисля и аз да започвам към края на годината.Но може и да го давам в тези групички които са по 6-7 деца.Една жена ги гледа в апартамент и така мисля че е по-добре.По-скъпо е обаче  Thinking Ама като знаеш че постоянно ще боледува детенце на тая ясла идва все тая  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт