Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
ДХЗ, в Дерма акт ли постави Радиеса? Мислех, че нямат наличност и тъй като и аз съм за повторно поставяне и сега се чудя къде да търся.

# 226
Не, нямат наистина.При Анелия Здравкова бях.

# 227
ДХЗ, в Дерма акт ли постави Радиеса? Мислех, че нямат наличност и тъй като и аз съм за повторно поставяне и сега се чудя къде да търся.
Последно като питах в Белисимо, имаха. Ако искате да проверите там.

# 228
Момичета , може ли отзиви за лазер genesis като ефект и възстановителен период ? 😘
Ефект - Нула!!! Ама като казвам нула имам предвид кръгла нула. Пари на вятъра.

Момичета, скинбустер би ли загладил назолабиални не бръчки ами вдлъбнатини? 😃

# 229
Относно двойната брадичка, и аз искам да попитам - някой слагал ли е липоразграждаща инжекция Belkyra? В нета пише, че между една и три дози решавали проблема едва ли не завинаги.

# 230
Момичета, скинбустер би ли загладил назолабиални не бръчки ами вдлъбнатини? 😃

За  дълбоки назолабиални аз слагах филър в и около тях в продължение на 3 години. Последният път беше преди 5 години и оттогава нямам нужда. Загладиха се и се стимулира производството на собствен колаген. Това са най-добре похарчените ми пари за естетични корекции, не очаквах такъв ефект. Филърът беше Стилаж, сега може да има някакви по-нови за тази част от лицето.
Поинтересувайте се, аз не бих отхвърлила филъра като опция.

# 231
За мен Радиес не става - доколкото виждам е за попълване на бръчици, а аз търся друг ефект. Мислила съм и Belkyra, но при мен под кожата няма много мазнина.
Някой слагал ли е ботокс  на шия ?

# 232
За мен Радиес не става - доколкото виждам е за попълване на бръчици, а аз търся друг ефект. Мислила съм и Belkyra, но при мен под кожата няма много мазнина.
Някой слагал ли е ботокс  на шия ?
Не знам къде гледате, но въобще не е за попълване на бръчки, а за стягане на кожата.

# 233
Здравейте момичета, включвам се в темата.
Днес бях за първи път на ботокс в дерма акт на 3 зони промоция 450 лева, при този доктор- може да изгледате подкаста муза ботокса https://youtu.be/Z7sCJMPDcVI

Откакто бях на 27 правя мезотерапия на Жуведерм и PRP с хиалурон. С много суха кожа съм и ми действат отлично. Също пия NMN и C60 и съм фен на Др. Синклер.

Относно Sculptra - много хора пропищяха в САЩ от него, особено след повторни процедури, защото реално представлява  полиестер - пластмаса (Polylactic acid, also known as poly(lactic acid) or polylactide (PLA), is a thermoplastic polyester), която не се разгражда от организма. Също,  моят доктор не го харесва по тази причина.

# 234
Lactic acid не е ли млечна киселина?

# 235
  • Sunshine state
Аз съм в САЩ и не съм чувала някой чак да е припищял от Скулптра, напротив. Не съм чувала да съдържа и полиестер, a точно poly-L-lactic acid, което няма общо с него.

# 236
Не , не е PLLA е полиестер, който се води, че добре се понася от организма.

И https://d1wqtxts1xzle7.cloudfront.net/48845450/mame.200600276201 … AJLOHF5GGSLRBV4ZAтук

# 237
Някой да е слагал в брадичка Жуведерм Волума?

# 238
  • при Arctic Monkeys
Някой да е слагал в брадичка Жуведерм Волума?
Аз.
Много твърд, трябва да се поставя внимателно и с мярка.
Лекарката, която ми го слага, имаше капсулиран същия филър в скулите.
Не ми харесва.

# 239
Аз слагах преди Волукс на Жуведерм, Волума ако е толкова твърд ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт